Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myha

Jestem w ciąży a nie lubie małych dzieci

Polecane posty

ojej nie powinnas byla zachodzic w ciaze, boziu wspolczuje temu biednemu dziecku, wiesz ile kobiet chce zajsc w ciaze a nie moga? a one by kochaly taka istotke.najpierw musisz myslec o konsekwencjach a nie tak dawac bez zabezpieczenia itd.

Gość kajakajaxxxxikr
ja tez jestem w ciazy i mam ten sam problem -nienawidze dzieci ! Zdecydowalam sie na dziecko ,poniewaz doszlam do wniosku ze to chyba juz ten czas kiedy powinno sie je miec ,kiedy moze to juz ostatni dzwonek na to /mam 30 lat/. dlugo z tym zwlekalam poniewaz po 1 nie mialam odpowiedniego partnera by wogole sie nad tym zastanowic a po 2 to nigdy dzieci nie lubilam .Mylslam ze z biegiem czasu mi to minie i zaczne odczuwac jakis instynkt maciezynski czy cos takiego ale nic sie nie zmienilo i nadal jest tak jak jest .jak ide do lekarza i patrze na te ciezarne kobiety zachwycajace sie swoimi "fasolkami "czy jak tam to zwą to robi mi sie nie dobrze ! tez nie rozumiiem tej calej "mody" na NK na wstawienie zdjec tych bachorow.Idiotyzm

Gość maria 69
a kto wam kaze te biedne dzieci rodzic kretynki zainwestujcie w antykoncepcje i sterylizacje, wyswiadczycie przysluge sobie i spoleczenstwu i jeszcze pisza ze nienawidza dzieci faktycznie..... jest kogo nienawidziec

Gość tomasz 27 max
a ja nienawidze starych ludzi brzydze sie ich smierdzi od nich

Gość ela 33
nienawidzi dzieci i decyduje sie na dziecko... szkoda slow tu nawet komentarz nie potrebny...

Gość ela 33
autorko, oddaj dziecko do adopcji nie chcesz go; nie mecz jego i siebie wiele rodzin czeka na adopcje

Czemu sprowadzacie kobiety cieszące się z narodzin dziecka do zwariowanych matek polek? Czy nie widzicie że są jeszcze normalne babki, które mimo iż chcą być matkami, czuja instynkt sa tez normalnymi kobietami mającymi własne pasję, pracę która daje satysfakcję itp. I niekoniecznie wszystki matki wrzucają foty swoich pociech na różne portale, rozczulają się nad kupkami, rozmawiają tylko o kaszkach itp- durny stereotyp. Można być zadowoloną z życia spełniającą się kobieta i równocześnie matką....a Wy same jesteście sobie winne, skoro tak " nienawidzicie" dzieci trzeba się było postarać o skuteczna antykoncepcję.

Gość jak dla mnie to....
STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!! STARY TOPIK STARY TOPIK!!!!!!!

Gość kajakajaxxxxikr
normalnych kobiet ktore ciaze i dziecko traktuja jako cos normalnego i nie maja pierdolca na tym punkcie jest bardzo malo .!

Gość a kto namawia
do

Gość a kto namawia
do kaja kaja po cholere ci ten dzieciak jesli nienawidzisz dzieci twoje zachowanie i wypowiedzi sa dla mnie bezsensowne robisz swiadomie cos na przekor sobie gdzie tu sens

Gość tu nie psycholog
a psychiatra sie klania... I wariatka wszystko na faceta teraz zwala-ze pjana byla-ale to zadne usprawiedliwienie.... Co nieprzytpmna byla gdy seks uprawiala? Tak? Nie rozumiem tez jej glupich argumentow-ciumkania do dzieci, zachwycania sie kupkami/zupkami... co to za brednie... mialam dziecko, noworodka, to robilam przy nim wszystko bez rozczulania sie, ciumkania, zachwycania kupkami i za moim dzieckiem nie ciagnal sie slodkawy zapach wymiocin... Ma dziewczyna zryty beret, ale problemu nie widzi w sobie ale we wszystkim dookola. A najlepszy jest jej tekst, ze dzieci od razu powinny sie rodzic kontaktowe i samodzielne-hahaha...

Gość nie to ja juz
wolałabym sie wykastrować niż piguły łykać -Mam wrażenie że one rozum odbierają! -urode też bo każdym 4miesiącu brania włosy lecą z łba na potęgę,a dupa rośnie i rośnie,cycki nie pozostaja w tyle a kręgosłup się gnie Po co wyglądać w wieku 35lat jak maciora,lepiej się zabezpieczyć raz a dobrze.

Gość alinka2948715r
dla mnie jesteś chorą kobietą. z Twojej wypowiedzi sączy się jad, nienawiść. Jak tak można. Skoro masz takie podejscie czemu wogole decydowalaś sie na macierzynstwo piszesz "Bycie' człowiekiem to przede wszystkim umiejętność panowania nad zwierzęciem w sobie" - to czemu zdecydowałaś się na seks bez zabezpieczenia. współczuję Twoim dzieciom, bo z taką matką nie będą miały łatwego dzieciństwa a w przyszłości mogą mieć problemy z akceptacją siebie skoro własna matka ich nie akceptuje. Moim zdaniem masz problem i to nie tylko natury psychologicznej ale i też duchowej.

Gość kaja098765
ja też nigdy nie lubiałam dzieci, mam 22 lata i nigdy nie trzymałam nawet dziecka na rękach aż do dziś. Kuzynka urudziła dziewczynke ma niecały miesiąc. Sądziłam że może się przekonam. Ale niestety nie. Dziwi mnie jak oni wszyscy sie tym dzieckiem zachwycają, wciąż je noszą. To dziecko wciąż pierdziało ślinilo się. Masakra. A ten brzuch po ciąży - wspołczuje :o Modle się o to by mi przeszło ale niestety efektow brak, jest wręcz przeciwnie :o

Gość gość
Wieszco nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, sex sie uprawialo to liczylas sie z tym ze bedzie dziecko tez nie lubilam malych dzieci zalamalam sie jak zaszlam w ciaze po tygodniu zmienilaam zdanie teraz mam 30 lat i dwojke dzieci ty tez taka bylas a jak lubisz sex to stosuj tabletki antykopcyjne i nie usuwaj ciazy bo bedziesz zalowala i zniszczysz sobie zycie w zyciu o tym nie Zapomnisz i nikt ci tego nie wybaczy + sama sobie tego nie wybaczysz zastanow sie

Gość gość
jesli ktos tak patologoicznie nienawidi dziec***owinien robic wszytko,zeby nie zajasc w ciaze a jak przypadkiem zajdzie, poddac sie aborcji - nie ty pierwsza i nie ostatnia - bo jakie zycie dziecka znienawidzonego przez matke?

Gość gość
Drogie krytykujace i wylewajace pomyje. Powody waszych komentarzy są dwa. 1. Pochodzicie z tzw.nizin społecznych, gdzie tylko moja racja jest najmojsza i jedyna słuszna. 2.Jestescie nastolatkami lub macie max 26 lat i nic o zyciu nie wiecie. Jak mowi polskie przysłowie "nie widziała d*** słońca, ogorzała od miesiaca". W obu przypadkach z tego typem ludzi sie nie dyskutuje.

Gość gość
"lubię małe dziewczynki, ale nie chcę ich krzywdzić Nie pociągają mnie dorosłe kobiety, tylko małe dziewczynki w wieku 9-13 lat. Nigdy żadnej nie skrzywdziłem, lubię je tylko przytulać, głaskać po włoskach i całować po policzkach. Czasami specjalnie chodzę do parków albo placów zabaw, by popatrzeć na jakieś ładne dziewczynki. Z niektórymi nawiązuję kontakt przez internet i dobrze nam się gada, ale boję się z nimi spotykać, bo Wy Polacy macie wyobrażanie, że każdy pe dofil jest zły, tymczasem jest coś takiego jak pozytywna ped ofilia. i moim zdaniem powinny być legalne związki z 10 albo 12-latkami i dorosłymi facetami, jeśli dziewczynka tego chce. I przez ten brak akceptacji będę musiał udawać, że kocham jakąś kobietę, ożenić się z nią i mieć córkę, którą będę mógł pieścić i kochać bardziej niż żonę"

Gość gość
Ja związałam się z facetem który ma dwójkę bachorow (2,4 lata) I te bachory 3 dni w miesiącu spędzają u nas w domu Jest to dla mnie masakra Nie nawidze ich jak błota na ulicy A jak on je przytula to mam ochotę te bachory skrzywdzic.... Nie potrafie nawet polubić obcych bachorow....

Gość gość
Chodź w ciąży przynajmniej 6 lat, urodzisz bardzo kontaktowe czytające i piszące dziecko

Gość gość
Ja dokonałam aborcji bo tez nie lubie dzieci i nie zaluje ;) to gadanie o wyrzutach sumienia to bzdety

Gość gość
Mam ten sam problem i też się skłaniam mi aborcji.

Gość pomocne serce
chcesz usunac ciaze bo nienawidzisz tego dziecka ?Zamiast tego zadzwon do nas.Po urodzeniu przyjmiemy dziecko do rodziny bez zadnych najmniejszych zlych konsekwencji dla ciebie.Tel.537050816