Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama radzia

pytanie o polog i druga ciaze

Polecane posty

tak sie zastanawiam, jestem 6 tyg po porodzie zastanawiam sie czy moge zajsc w ciaze, jak szybko- nie karmie piersia czy zabezpieczac sie od zaraz,czy przez jakis czas nie grozi mi ciaza - przyznaje jestem niedouczona w temacie

i jeszcze jedno czy mialyscie wrazenie (moze faktycznie tak jest)ze bylyscie wezsze niz przed porodem ?

Gość mamaGosia
ja rodziłam pol roku temu,co do wrazenia ze bylam wezsza to u mnie odwrotnie to teraz mi sie wydaje ze jestem ciasniejsza i mam wieksza przyjemnosc z seksu,jesli chodzi o ciaze to z tego co slyszalam po porodzie jestes bardziej plodna niz wczesniej i mozesz zajsc nawet 6tyg po,niekotrym sie nawet dobrze polog nie skonczy a juz sa w nast. ciazy

Gość mama klaudii
dokładnie w ciąże po porodzie można zajść b. szybko wiec jak nie planujesz kolejnego to sie zabezpiecztym bardziej że nie karmisz

czyli bede zyc w strachu przez jakies 2 tyg az zrobie test. o kurcze myslalam ze tak szybko nie mozna. a apetyt na seks i przyjemnosc naprawde mam wiekszy

Gość dreyhzs
Na jednym z tutejszych topików tematycznych przeczytałam,ze dziewczyna 6 tyg po porodzie zaszła w drugą ciąże !! A więc wszystko jest możliwe :P

no to dupa... czyli od nastepnego seksu zabezpieczenie a teraz wierzyc ze nie zajde hmm to po ilu moge testem sprawdzic czy jestem. niemoge sie kierowac wystepowaniem miesiaczki bo jeszcze jej niemialam i niewiem kiedy moze przyjsc

OmG. Nawet ja wiedziałam... Widze że ta "mama radzia" ciagle ma jakies pytania... swoja droga śliczne imie ma Twój synek zwłaszcza odmiana "Radzio" podoba mi sie na najbardziej

fanka masz racje zakladam czy to zle? a moze bylo by lepiej jakbym ciagle zmieniala nick? to bezsensu i oszustwo dziennie widze po kilka tematow typu czy jestem w ciazy, i odpisujecie wiec czemu niemoge popytac o to co mnie martwi ,czego niewiem ? nikogo niezmuszam do odpowiadania

Gość dreyhzs
pytaj śmiało ! :) Od ostatniego stosunku bez zabezpieczenia musi minąc min. 2 tyg by test był wiarygodny ! Jesli cały czas się kochasz bez zabezpieczenia to po prostu co tydzień rób test a od dzis sex tylko z prezerwatywą :)

Gość dreyhzs
Jak tylko mój połóg się zakończył to kochalismy się z użyciem prezerwatywy ! Mimo,że karmiłam piersią. Tak naprawdę to rzadkie przypadki by zajśc w następną ciąze tuż po porodzie ale wszystko się może zdarzyć dlatego lepiej nie ryzykować

Gość nie wiecie co to google
do autorki? a miałaś już pierwzą miesiączkę po porodzie??

moze bede troche uszczypliwa ale... po co kafeteria skoro wszystko jest w google? chyba po to jest te forum

możesz zajść w ciąże , karmienie piersią nie jest żadnym zabezpieczeniem tak na marginesie !