Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munduureczkaaaa25

Mam ADHD.Za duzo energii w sobie.Jak ja wyrzucic z siebie?

Polecane posty

Gość munduureczkaaaa25

A mam male dziecko.Jak ja wybyc z siebie za duzo energii..Kiedys jak chodzilam do szkoly to bylo inaczej- lekcje wfu 3 razy w tyg.

Ja też mam chyba adhd.. Kup sobie worek treningowy, jak się nakręcisz, idziesz - walisz w niego kilka min i już.

Gość munduureczkaaaa25
Do Małrycyna2 -jak to jest u cirbie jak sie objawia?

Gość uprawiaj seksa

Gość idz na basen

Gość ADHD to nie jest..
..."nadmiar energii, który można z siebie wyrzucić" - dzieciom z ADHD nie pomagają lekcje w-f trzy razy w tygodniu, ani "wybieganie się". A Tobie polecam wyrzucenie energii na długich spacerach z dzieckiem, ewentualnie karnet na fitness czy siłownię.

Gość munduureczkaaaa25
mi lekcje wfu pomagaly.Gra w kosza, czy siatke czy biegi.A do tego rozne zawody sportowe czy zajecia dodatkowe sks.

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
ja zawsze byłam taka rozlazła, mogłam spać dzień i noc, zawsze spałam popołudniu, taka spowolniona i senna byłam....i nie wiem czemu po 4 latach takiego spowolnienia, nagle już od pół roku jestem tak pobudzona, że mogę spać spokojnie 4 h, a cały dzień biegam jak oszalała, wcale nie brakuje mi snu, nie mogę się na niczym skupić, ciągle chce czegoś nowego, wszystko mnie nudzi po chwili, dawniej spałam po 10-12 h dziennie, a teraz 4-5 i wstaję i do działania, przez to mam brzydszą skórę, zmarszczki bo tak krótko spię, cienie pod oczami, mam problemy z okresem, moje ciało ma dość, ale umysł jest tak pobudzony, że nie daje rady!!!!

Gość gość
to moze byc spowodowane zbyt duza iloscia glukozy we krwi dla twojego organizmu

Gość gość
ADHD to powazna sprawa, czy mozna cos z tym zrobic?

Gość gość
gość dziś ADHD to powazna sprawa, czy mozna cos z tym zrobic? to praqwda to jest powazxna choroba, ale w tej chwili mozna ja probowac leczyc terapia i rzeczywiscie pomaga. W http://terapia-adhd.waw.pl/ maja sporo sposobow na to!