Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ravelloo

łechtaczka- temat dla ambitnych

Polecane posty

Gość ravelloo

w tym temacie chciałbym poruszyć problem miejsca, które jest u kobiet niezwykle czułe. aby ominąć zbędne pytania, na wstępie napiszę coś o sobie. mam ukończone 20lat. uprawiałem do tej pory seks z kilkoma pannami z czego obecnie jedna to moja stała partnerka. przy niej nauczyłem się robić minetkę (nieskromnie, podobno jest w siódmym niebie), każdy stosunek kończy z kilkoma orgazmami (uwierzcie jest w pełni zaspokojona). ostatnio zastanawiałem się, jak urozmaicić nasze stosunki. np. podczas robienia minetki, gdy ona już jest powiedzmy w połowie drogi, przykładam jej kostkę lodu do łechtaczki albo smagam piórkiem (całe szczęście nie leje z niej osocze litrami). Jakie są wasze propozycje lub fantazje? Uważam,że jest to dosyć ciekawe zagadnienie,zwłaszcza dla pań ;)

Gość o boze kostke lodu do
lechtaczki??!! koszmar :O mozesz ta kostke wsadzic sobie do ust na chwile i potem piescic ja jezykiem ale na litosc boska jak mozna przylozyc kostke lodu do cipki i myslec ze to przyjemne??!!

Gość ravelloo
dlatego pytam. nie siedze w ciele kobiety wiec nie mam pojecia jaka moze być na to reakcja.