Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana wizyta

bylam dzis u fryzjea sciac wlosy i jestem zalamana

Polecane posty

Hmmm... Nie wiem co poradzić, musiałabyś wstawić zdjęcie, a jeśli nie chcesz tutaj to wyślij e-mail... Jeśli się Tobie nie podoba to zepnij je w kucyk. A w ogóle moim zdaniem osoby z cienkimi i rzadkimi włosami nie powinny mieć długich, bo wydaje się wtedy ich jeszcze mniej. A może teraz idź do dobrego fryzjera i zmień fryzurkę na taką: http://oceniam.pl/uploads/person_images/1244502248-malgorzatakozuchowska.jpg

Gość ale mnie rozśmieszyłaś
To zdjęcie z godz. 18.55 jest naprawdę Twoje? To uważam,że nie jest aż tak źle,jak to opisałaś ;-) Widać,że masz delikatne włosy ale tragicznie to one wcale nie wyglądają. :-)

Gość Magda6558
FRYZJERKA OKROPNIE CIE ZMASAKROWAŁA:) NIE WIEM CO JEJ PADŁO NA ŁEB ŻEBY WALNĄĆ TAKĄ FRYZURE... JEDYNA RZECZ JAKĄ MOŻESZ ZROBIĆ TO NA CHŁOPAKA OBCIĄĆ SUPERKRÓTKĄ FRYZURE

Gość plissssssssssss
Nussbeisser jestes fryzjerka? a mi cos doradzisz jak ci fotke wysle

Gość zalamana wizyta
Niestety:( tak mnie zmasakrowali , poradzcie cos moje zdjecie to te ostatnie o 18:59

chyba tak, jak radzą dziewczyny. Ładna, krótka fryzurka i może jakiś żywy kolorek na to, albo przemęczyć się i poczekać aż odrosną.

Gość jhsdfkljahf
>>>Niestety tak mnie zmasakrowali , poradzcie cos moje zdjecie to te ostatnie o 18:59 Ciekawe gdzie o tej porze roku mamy tak pięknie zielone krzewy?

Nie jest źle, rzeczywiscie zmienilabym ale kolorek wlosów. A jesli przeszkadza ci to ze przeswituja ci uszy to daj troche we wlosy pianki dodającej objętosci wtedy optycznie wszedzie tych wlosow bedzie wiecej. Mozesz rowniez skrócic te ktore masz do ramion

W ogóle jestem w szoku jeśli to zdjęcie to prawda. Musiała Ciebie ciąć raczej maszynką i pozwoliłaś jej na to? Przecież miałaś otwarte oczy i mogłaś powiedzieć że nie chcesz tak krótko, poza tym z tego pierwszego opisu inaczej wyobrażałam sobie tę fryzurkę. Ale nie pozostaje Tobie nic innego jak teraz zrobić stylową ładną fryzurkę ;) To tylko włosy i odrosną ;) A fryzjerką nie jestem ale trochę się tym interesuję ;)

Gość zalaman psemmm
szok, jestem załamana

Gość hgtttf
na pewno ładnie wyglądzasz:) http://chomikuj,pl/WYKORZYSTAJ_SWOJA_SZANSE

Gość kurtka.debenhams
cuz- jak ty do cholery tak ladnie schudlas? ile ci to zajelo czasu?

Gość ścioema
te foty to nie tej laski ślepi jestescie??

Gość Ona i on zbierają złom
załamalem sie coz za tragedia ten swiat jest okrutny