Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorotka818

dziewica w ciazy ??

Polecane posty

Gość dorotka818

czesc jestem dziewica i z moim chlopakiem zabawialismy sie tz on przycisna swojego ptaszka do mojej pochwy (nie wsadzil go ) i tak mu poszło odrazy zabrał go ale jednak troche poszlo . wszystko odrazu wytarłam zeby nic nie zostało. czy trzba sie martwic ? a 3 dni pozniej dostałam okres okolo tydzien za wczesnie czy to ma cos wspolnego z tym ? nie wiem co myslec bo raz czytma ze mozna raz ze nie wiec nie wiem

Gość jesteście.
Można można. Moja kuzynka zaszła w ciążę będąc dziewica. Ale skoro dostałas okres to nie masz się czym martwić.

Gość dorotka818
dostałam ale to bylo 3 dni po tym zdarzeniu wiec ... ?

Gość nie jestes w ciazy na 100 proc
a jak juz zecydujesz sie na wspolzycie to pomysl o dobrym zabezpieczeniu,po co potem takie schizy przezywac:))

Gość dorotka818
nio wiadomo. ale zeby przez takie cos sie dało przeciez on nie wsadzil go wogole. tylko mocniej przytknal. naewt jak by troszeczke tam polecialo to nie daleko i tam podono jakies srodowisko kwasne jest i tam one staja sie martwe czy cos. nio wiec jak moze z tego cos byc ??

Gość dorotka818
kuzynka zaszła bo moze kawałek jednak w niej byll???

Gość dorotka818
tak naprawde to chciałabym dostać becikowe:)

Gość wrrrrrrrrrrrrrrr niconaw
kurwa kilka razy juz ci odpowiedzieli że NIE

Gość Inspiracion
Witaj, wiesz na samym wstępie chcę Ci powiedzieć, że zanim rozpoczniesz współżycie musisz chyba trochę na ten temat poczytać.. Zajście w ciąże to nie jest takie hop siup. W ogóle Twój styl pisania.. "wsadził " "ptaszek", można się wyrażać bardziej precyzyjnie, no ale zostawmy to :) W ciąży nie jesteś na bank. Możesz być tego pewna na milion procent. Dostałaś okres, poza tym żeby zajść w ciąże musisz mieć dni płodne, miałaś je ? Na pewno nie, skoro za kilka dni dostałaś okres :) Z resztą to nie ważne. Okres może się spóźniać i przychodzić wcześniej do 5 dni, moim zdaniem stres zadziałał na to, że przyszedł wcześniej, lub środowisko, klimat ewentualnie choroba.. Poza tym bardzo ciężko jest zajść w ciąże przy ewentualnym pierwszym razie, a co mówić, wtedy gdy były tylko pieszczoty .Głowa do góry

Gość dorotka818
następnym razem mam mu obciągnąć kutasa?

Gość dorotka818
Inspiracion masz racje zostawmy dziekuje. a tak jestem troche chora i przy okazji zestresowałam sie wtedy takze mocno. dzieki za normalna wypowiedz

Gość dorotka818
jesteś żałosny bo żadna ci nie połyka.masz za małego i nie mamy o czym rozmawiać

Gość dorotka818
noo wypatrzyłam troche po wyzej ze jakas kuzynka zaszła wiec zadna kometa mi nie potrzebna tylko konkretna wypowiedz

Gość Inspiracion
Nie masz za co dziękować, na te beznadziejne komentarze nie zwracaj uwagi. Siedzą na kafe podstarzałe prawiczki, którzy nie mają co robić w sobotni wieczór i wypisują głupstwa. Poczytaj sobie trochę na temat współżycia, zabezpieczeń, ciąży :) Rozumiem Twoje obawy, ale na 100 % nie masz się czym martwic. Pozdrawiam

Gość dorotka818
dzięki,sperma nie taka straszna:)

Gość dorotka818
licze na to ze masz racje :) nio czytam po forach tylko duzo i raz pisza ze mozna a raz ze nie wiec wolałam sama napisac na ten temat

Gość Inspiracion
Na pewno mam rację :) Nie przejmuj się, bo nie ma czym.

Znam tylko jeden taki przypadek, w który jestem w stanie uwierzyć. :) Resztę traktuje jak wymysł chorej ludzkiej wyobraźni :P 🖐️ [tylko do tematu] :)

Gość dorotka818
a powiedz mi tylko dlaczego pisza ze mozna ?

Gość Inspiracion
Ja zakładam z góry, że piszą tak, tylko dlatego że gdzieś usłyszeli. Na zdrowy rozsądek. Jak można zajśc w ciąże nie odbywając stosunku ? Musi być plemnik i uwolniona komórka, która na niego czeka. Wytłumaczę Ci to w prosty sposób. Kobieta w 14 dc rozpoczyna swoje dni płodne (przeciętnie w 14 ) wtedy otrzymuje śluz płodny, to takie paliwo dla plemników, ułatwia dojście do komórki. Plemnik trafiając do kobiety ma do przebycia bardzo długa drogę, mianowicie 10 tysięcy razy większą niż on sam.. Żeby się zagnieździć potrzebuje tej uwolnionej komórki, żeby sę do niej "przytulić" :) U Ciebie nie było ani komórki, z racji tego, że nie miałaś dni płodnych, ani spermy z racji tego, że nie doszło do stosunku. Ludzie mówią, że jest możliwe żeby dziewica była w ciąży, wtedy kiedy ma dni płodne, i jak wspomniałam kiedy jest słuz płodny wtedy plemniki mogą się przedostać do środka razem z nim, nie wiem wydaję mi się, że dlatego. Innego wyjaśnienia nie mam.

Gość dorotka818
co do dni plodnych to nie wiem kiedy mam eh nie licze tego wszystkiego bo mam nie regularny okres wiec nie wiem jak to liczyc. a no jak juz to duzo przedostac sie plemnikow nie mogło nawet z moim sluzem co sie dalo wytarłam

Gość dorotka818
jakto wpłynolo to one nie umra jakos ? bo inaczej jak penis jest w srodku i dojdzie tam dalej ?

Gość dorotka818
przestan sie podawac za mnie !!!!

Gość dorotka818
czy sperma wypłynie z mojej cipki?

Gość Inspiracion
Skoro masz niereguralne cykle, to dlaczego piszesz ze przyszła @ 3 dni za wcześnie ? Jeżeli miałabyś dni płodne i śluz płodny to istnieje możliwość przedostania się spermy do środka, ale tylko w kosmicznych ilościach. Plemniki potrafią żyć do 7 dni w przyswajalnych warunkach, czyt. w śluzie płodnym. Giną pod wpływem wody no i po kilku godzinach w pochwie również.

Gość dorotka818
napisałam ze dostałam go 3 dni po tym. ale okolo tydzien za wczesnie ( moze ze stresu albo choroby) a no napewno nie wielka ilosc głupi przykład ale jak napluc z dwa razy na reke. bo resze zabral co lecialo.

Gość dorotka818
przysfajalne warunki podczas okresu ?

Gość dorotka818
napisałam ze dostałam go 3 dni po tym. ale okolo tydzien za wczesnie ( moze ze stresu albo choroby) a no napewno nie wielka ilosc głupi przykład ale jak napluc z dwa razy na reke. bo resze zabral co lecialo.

Gość Inspiracion
Przyswajalne warunki sa podczas dni płodnych. Radzę nie panikować, tym bardziej, że okres wystąpił. Rodzicami nei zostaniecie tym razem na pewno. Pozdrawiam