Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olggaa

mam 20 lat i chce założyć swoją firme

Polecane posty

Witam wszystkich , mam 20 lat (technik ekonomista) i chce założyć swoją firme, będzie to sklep internetowy - odzieżowy. Towar będe sama sprowadzać z niemiec i będe starała sie o dotacje na rozpoczęcie działalności z pup. co o tym myślicie do kogo najlepiej skierować oferte - kobiedy czy dzieci, dodam że wszystkie art. będe wybierała sama. Jaką firme do pozycjonowania wybrać i co myślicie o sprzedaży przez internet

Gość ścioema
ja sama zamierzam tez otworzyc taka firme, i raczej tak samo radzilabym asortyment miec tak samo dla kobiet, mezczyzn oraz dzieci, dla dzieci i kobiet mega szczegolnie, na to jest popyt :)

tak ale na początek wolałabym skupić sie na jednym kanale dystrybucji, z dotacji wiele sie nie kupi a dobrze jest jak jest wybór

Gość ścioema
Dobrze idą nowości, zgodnie z porą roku, ale też nie wiem czy masz zamiar kupic bardziej wartościowy towar lepszych firm, czy na początek niższa półka, wybór i konkurencja jest ogromna, musisz wziąsc napewno to pod uwagę, zapoznac sie co najlepiej w tej chwili schodzi i tym się kierowac. :) Nie powinnam tego pisac sama sobie konkurencje robie ;) ale póki co sama jeszcze nic nie zrobilam w kierunku otworzenia firmy więc mogę troszkę pomóc.\ Pozdrawiam

ja jestem na etapie biznesplanun wiesz jak policzyć przyszłe przychody takiego sklepu - do biznesplanu? mam zamiar sama udać sie do hurtowni i sama wybierać towar zależy mi na jakości, i nie martw sie z biznesem jest jak z grzybami - co masz zebrać to i tak zbierzesz