Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sie Was zapytammm

czy udalo Wam sie zdobyc tego kto Wam sie podobal i

Polecane posty

Gość ale pamietaj jedno
im bardziej ignorujesz mężczyznę tym bardziej go pociągasz. ja nie potrafiłam i już nigdy nie będzie mój :(

Przez rok byłam nieszczęśliwie zakochana.. Później moja przyjaciółka wkręciła w sprawę jego przyjaciela, dogadali się, a później nas poznali... W sylwestra zaczął się piąty rok razem. :)

Gość aaaannnn343434
upupuupupup

Gość mnie się udało nawet baaardzo
Napiszę prawdę, choć pewnie nastąpi lincz: ktoś kiedyś bardzo mi się spodobał (jakieś 8 lat temu) na tyle, zeby chcieć spotkać się only na sex.Postawiłam sprawę jasno. Teraz jesteśmy 6 lat po ślubie i mamy dwójkę dzieci. :-D Jedyny cień w tej sprawie jest taki, że wtedy miał juz rodzinę. Ale to już w sumie nie ma związku z tym tematem :-P Życze powodzenia.

Gość sie Was zapytammm
dziewczyny, dajecie mi nadzieje :))) p.s. o tym, ze im bardziej sie ignoruje tym lepiej, juz sie przekonalam :). byle tylko nie przesadzic :D

Gość tgergteg
"Czy udalo Wam sie zdobyc tego kto Wam sie podobal i zalozyc rodzine czy zrealizowac plan ktory sobie zalozyliscie w zwiazku z ta osoba?" Tak, udało się zdobyć. Tylko planów nie miałam a utknęłam w tym związku. I teraz mam: faceta fajnego w porywach (czyli rzadko), i maleńkie dziecko.

Gość jadwiga_dotknij_mego_dzwiga
Podobał mi się od pierwszego spotkania, wiedziałam, że będzie mój, za 2 tygodnie wyznał mi miłosc, jesteśmy razem 5 lat :)

Gość tgergteg
W to ignorowanie to osobiście wątpię. Gdy ja kogoś ignoruję, to sama też nie jestem zauważana. Za wyżej wspomnianym musiałam się trochę nachodzić. :P

Gość sasanaa
Super topic:) Czytam Was i to jest bardzo inspirujące, ale napiszcie proszę skąd bierzecie pewność siebie i przekonanie, że Wam sie uda? Jakimi sposobami dążycie do celu, jak zdobywacie tych upatrzonych facetów?

Gość sie Was zapytammm
z tym ignorowaniem mialam na mysli to ze nie warto facetowi za szybko pokazywac, ze ma kobieta zrobi dla niego wszystko ;). tak przynajmniej bylo u mnie ;). z kolei innemu prawie nie okazywalam uczuc, on latal za mna, w sumie lata do teraz ale to pies na baby wiec wiecie...jego cel to zdobywanie;). grunt to wyczuc faceta

Gość sasanaa
???

martineza rozumiem, że pytanie do mnie jedno dziecko a uprzedzając kolejne pytania dopiszę (może trochę w ramach usprawiedliwienia), że z dzieckiem męza mam dobry kontakt i wydaje się, że on też dobrze się znalazł w tej sytuacji, ex żona też znalazła sobie faceta z którym jest szczęśliwa,, bo w poprzednim związku raczej taką nie była. Nam tez jest ze soba dobrze. Chyba większość plusów jednak w całej sytuacji. do sie Was zapytammm z tym ignorowaniem to tak może nie do końca. Moja teoria, to trochę soba zainteresować (do określonych przez Ciebie granic oczywiście) a potem odstawić na dystans ;-)

Gość sie Was zapytammm
o o o, dokladnie :). to jest chyba przepis uniwersalny choc niestety czasem emocje biora gore i mozna popelnic glupia gafe ;)

Gość no nie wiemmmmmm
no ja ci powiem ,ze wesele to swietna okazja do tego ,zeby wyszlo ;)

Gość TH is IT
NiE

sie Was zapytammm plan ogólnioe dobry :-) poznać sie wcześniej, pogadać, może nawet zaintrygować intelektem :-P . Na wesele zrobic sie na bóstwo, żeby docenił i inne walory i również nimi zaintrygować. A potem byc dobrej myśli. No chyba, że gość innego pokroju. Wtedy proponuję zainteresować innymi walorami a potem ewentualnie nieśmiało zaproponować intelekt. :-P

Gość sie Was zapytammm
wlasnie tez tak mysle, ze impreza typu wesele moze byc dobra okazja do poznania sie :)

Gość sie Was zapytammm
mnie się udało nawet baaardzo --> dokladnie taki jest zamysl :)). zrobie ze soba co moge zeby go oczarowac wiec moze byc dobrze :). bardzo Wam kobietki dziekuje :)