Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimi2608

mąz śpi pijany w łazience!!!!

Polecane posty

Gość jadwiga_dotknij_mego_dzwiga
Brak seksu przez X czasu :P

Gość deja wue
Mój się w butach i kurtce walnął w pościel. Śpi. Pójdę spać na kanapę. :(

ja pierdziele nie wyrobie, mam małe dziecko a on sie wydzierał jak palant jakiś, nic go to nie obchodziło

no coz ja bym przykryla i postawila szklanke wody obok.ale skoro chcesz go ukarac to po prostu zostaw wora tak jka lezy.i jeszcze kopa jebnij jak ci zagrodzi w nocy droge do kibla

wsadź mu do kieszeni jakieś swoje stringi, rano jak będziesz brała jego spodnie do prania to zapytaj się co to, ciekawe jaką będzie miał minę, a może czegoś się do wiesz przy okazji

wsadź mu do kieszeni jakieś swoje stringi, rano jak będziesz brała jego spodnie do prania to zapytaj się co to, ciekawe jaką będzie miał minę, a może czegoś się do wiesz przy okazji

nawet nie moge sie matce jego poskarżyć bo jest chora i bym ją dorobiła jeszcze, jebnę mu chyba normlanie ale jak trzęźwy bedzie zeby czuł

dodam też ze mój niestety mąz nie jest sobą jak sie uwali i jutro bedzie jęczał ze sie czuje źle ale ja do matki jade bez niego debila jednego

"ja mu jutro normlanie pokaże ze bedzie płakał znowu" hahaha "

Gość w nawiązaniu do tematu...
>Facet budzi sie ok 13.00. na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schlodzone butelki piwa i list nastepujacej tresci: >- Kochanie, wypoczywaj, jakbys czegos potrzebowal to zadzwon, zwolnie sie z pracy i przyjade. Twoja kochajaca zona. >On na to pyta syna co sie stalo, czy wrócil wczoraj z kwiatami, pierscionkiem lub czyms w tym rodzaju, nic bowiem nie pamieta. Syn na to: >- Cos ty, przyszedles o piatej nad ranem kompletnie pijany, awanturowales sie, a gdy matka sciagala ci spodnie powiedziales: >"Spierdalaj ty stara k...., jestem zonaty!"...

bo zachowuje sie jak debil jak nie on!!!odpierdala mu a ja nie moge nikomu nic powiedzieć i jeszcze dziecko sie budzi przez debila

w nawiązaniu do tematu... przysięgam dobre!!! od razu sie poczułam lepiej!!!super

często pije?

Gość fjk
ja mojemu kiedyś umalowałam paznokcie jak tak sie schlał.Rano wkurw..y bo nie bylo zmywacza a ja miałam ubaw po pacy...

nie często ale ja sie już nachla to normlanie musze go pilnować bo ja nie wiem co by było! potrafi zatrzymać jadącego tira, wchodzi na ulice na srodek i macha rekami ktos mysli ze cos sie dzieje i sie ztrzymuje a ten wyzywa faceta z tira i wali rekoma w niego!!!! a ja głupia go błagałam zeby przestał a teraz to bym go tam zostawiła niech by mu dupe skopali

zaraz pójde mu naleje w krok wody i powiem ze sie zlał i cos jeszcze wymyśle niech mu łyso bedzie rano

kiedys w samochody pomidorami z okna rzucał, ja pierdzile jak tak to pisze to myśle jaka ja głupia jestem

Gość w nawiązaniu do tematu...
teraz drugi... Pewien facet przeczytał ksiązkę o asertywności i postanowił wypróbować ją na żonie. Nie wrócił jak zawsze po pracy do domu, tylko poszedł zkumplami na piwo. Ok. 19 wraca, puka do drzwi, otwiera mu żona , a on: Słuchaj, skończyło sie babci sranie! JA jestem w tym domu panem! Ja mówię, a ty słuchasz, jasne? Zaraz biegusiem podasz mi kapciuszki, obiadek, potem zimne schłodzone piwko, i nie obchodzi mnie skąd je weźmiesz, potem się zdrzemnę a wieczorem napuścisz mi wody do wanny. No, i nie muszę chyba mówić, kto mnie po kąpieli ubierze i uczesze? No???!!! Kto??? - Zakład pogrzebowy ty skurwysynu!