Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NoCoTyNiePowiesz

nasza klasa. dramat

Polecane posty

Gość Meliissssaaa
Zgadzam sie z Tobą :O Dramat!

Gość pod lewym nickiem
nooo, masakra, te ludzie to takie glupie sa :O

popieram,żenada! Chociaz sama tam jestem zalogowana,to coraz bardziej rzygać mi sie chce jak widze te zakochne pary,jacy to wszyscy szczesliwi,gdzie to nie byli na sylwestra,wakacjach,ilu to nie maja przyjaciół itp itd... Nosz ja pierdole,śmiech na sali!!!

juz nie wstawi sie zdjec z rodzina, tylko "a niech zobacza, a niech zazdroszcza" -auta, domu, na co komu pattrzec jak laska stara sie zmiescic cala w zdjeciu wypinajac tylek, i robiac akrobatyczne pozy by ujelo tez biust! wrrrrrrrr

hehe.. nie jestem czlowiekiem znudzonym swoim zyciemm. wrecz przeciwnie. wiele razy zmienialam miejsce zamieszkania i dzieki nk odzyskalam kontakty. inaczej dawno by mnie tam nie bylo.

Gość Extensa
Nasza klasa= Nasz Lans...

że sie włazi na nk to jedno,a ze coraz debilniejsi są ci ludzie tam to drugie :D Ja w kazdym razie z niej rezygnuję,bo faktycznie lans i próżnosc az bije po oczach :/

Gość karoolek..............
Nie ...nie bedzie gorzej - wszystko sie kiedys znudzi , wszystko zpowszednieje - ten portal tez .W sumie dobrze , ze on jest , daje nam obraz naszych znajomych - wiemy jacy są ! i czego sie spodziewac Ja bym sie tak nie przejmował ,bo i czym ? czyjaś próznoscia , głupotą ? No prosze was !! Tu na portalu ile głupców , zgrywów , idiotów a ciagle tu jestescie !!

Gość generalnie mam to w dupie
wchodzę często, mam 28 znajomych, rozmawiam z nimi, przeglądam zdjęcia, czasem jak jestem w rodzinnym mieście umawiamy się na spotkanie. Nie wiem co innym w NK przeszkadza? Macie jakiś obowiązek oglądania cudzych profili?

Gość generalnie mam to w dupie
tudzież zawierania/utrzymywania znajomości z ludźmi, którzy was wpieniają?

Gość teraz prawdziwy lans to
nie mieć konta na NK. Największy lans oczywiście dla tych, co nigdy nie mieli, ale jak już nie da się ukryć, że się miało, to można powiedzieć, że dopiero się popsuła atmosfera, dawniej był to fajny portal.

Gość Kiedyś byłem Pudlem
no dajcie spokój to wy sie nie lansujecie na Fecebooku tylko na naszej klasie :D

Gość Kiedys to było kiedyśś
no tez powiedziałem kolezance ze to to samo a ona mi z tekstem : nie prawde bo na facebooku sa wykształceniu ludzie głownie :D

Gość kjpewj
ja pierdole jak można mieć na nk tylko 28 znajomych??!!! Jamam 150 ale to i tak mało- moja kumpela ma 476

Gość dobry ojciec.
tak tak, 150 znajomych, ale jak pewnego razu wejdziesz i będzie ich 149, to nie wydumasz kto cię usunął ze znajomych. Takie to znajomości są.

Gość Kiedys to było kiedyśś
kjpewj- ja mam zero :) a tak w ogle to liczy sie jakosc a nie ilosc

Gość no jak dla kogos jest dramatem
swiadomosc, ze kto inny wystawia 5 czy 10 czy 100 zdjec z sylwestra... A niech sobie i 1000 wstawi, co za roznica? kaze ci oglądac? Ludzie maja problemy!

Gość skąd jaa to znammm
haha no niestety muszę coś wam wykrzyczeć: dziewczyna mojego brata tak się wyszpachlowała samoopalaczem na sylwka że normalnie komiczny i tragiczny efekt... wstyd jak cholera:O

A ja mam wrażenie że teraz to nastolatki w wieku 17-18-19 lat przystopowały mniej wiecej a przyszła mania ludzi starszych troszke śmiać mi się chce jak babki w wieku 40 lat wysyłają łańcuszki kupują sobie prezenciki i wstawiają 100 fotek przy choince z mikołajem i z sylwestra :P cofneły się w rozwoju do poziomu 11 latków:P