Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NoCoTyNiePowiesz

nasza klasa. dramat

Polecane posty

ja też mam tam konto ,ale ja widzę jak ktoś ma 500 znajomych a jak sie okazuje większa połowa to konta fikcyjne :D no i z tym sylwestrem też przegięcie ,sama nie wstawiłam zdjęc bo nie ma co wstawiać... ale jak patrze jeszcze na te idiotyczne podpisy pod fotkami to rzygać sie chce.......

Gość mialem konto
Ale "przeminelo z wiatrem" juz prawie rok czasu nie mam, i widze ze usunelem rychlo w czas , bo jest tylko gozej :D

To prawda,że nasza - klasa schodzi na psy, ludzie zakładają konta jedynie po to, aby pochwalić sie czego to nie osiągnęli, czego nie widzieli, i gdzie nie byli... Wklej kilka zdjęć rodzinnych,czasem z lat szkolnych i tyle... Ja mam kilka zdjęć, natomiast mam bardzo wielu znajomych z racji tego,że pracuję od ładnych kilku lat w szkole, więc tych uczniów, znajomych ze studiów itd uzbierało się ponad 800 :D Rzadko kiedy tam wchodzę, ale jak już zobaczę fotki znajomych z lat podstawówki jak się dorobili w UA czy IT trochę kasy i pozują na fotach w samochodzie naszych marzeń :P hahah pozdrawiam :)

Gość hjghxfz
Ja już dawno zlikwidowałam konto na NK! Żenada totalna...

Moja mamuśka dzień przed Wigilią przygotowując żarełko przeżywała, że dostała życzenia na nk i nie ma czasu odpisywać. Nasza klasa robi papkę z mózgu:P

Gość a moze na NK sa ludzie
Ktorzy mieli papke z mozgu zanim sie zalogowali ;)