Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwjeferjfikerhj

pomocy bo szaleje ze strachu!

Polecane posty

Gość dwjeferjfikerhj

chodzi o to ze mam jutro ostatni dzien zeby dostac okres,a ja dostaje zawsze troszke wczesniej...brzuch mnie boli od paru dni i plecy i przestaje...niby mnie facet zapewnia ze panowal nad soba.poza tym w domniemane dni plodne nie spalismy ze soba ale ja i tak sie boje bardzo...przed swietami dostalam strasznej grypy zoladkowej ciagle mialam biegunke zezarlam mnostwo lekow na zatrzymanie i dlugo mnie trzymalo.czy to moze byc powodem ze sie spoznia??mam zgage ale lekka i szybko przechodzi moze z 3 razy mialam od paru dni ale to chyba za wczesnie na zgage co??co myslicie??aha i podczas tej grypy przytylam 4 kg nie wiem jak a potem schudlam i to tak gdzies w tydzien.tak waga pokazala.

Gość dwjeferjfikerhj
up up

Gość dwjeferjfikerhj
up up

Gość jadwiga_dotknij_mego_dzwiga
widocznie przez te perypetie zdrowotne okres Ci się spóźnia, a po drugie PFFFU, przecież Ci się jeszcze nie spóźnia. Bez paniki. OK?

Gość dwjeferjfikerhj
no ok ale tak sie boje jak cholera a brzuch mnie co troche boli i cos mi sie tam przelewa,poza tym cos cieknie ale nie okres :( niby mam czas do jutra i facet sie nigdy nie spoznil a w dni plodne nawet nie spalismy ze soba....ale sie boje bardzo...

Gość tak-czy-nie
dwjeferjfikerhj ile masz lat? ten sam problem co ja;/

Gość jadwiga_dotknij_mego_dzwiga
z pisma wynika, że 13-15;D

Gość lo jezu
mi sie spoznial do 6 dni chociaz mam regularny. o ile masz objawy PMSu to nie ma sie co przejmowac, ewentualnie kup test i po sprawie