Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia2410

Studniówkowe SOS

Polecane posty

Gość klaudia2410

Czy waszym zdanie wypada założyć sandały na studniówkę ? dodam , ze w moje szkole jest narzucone to, ze trzeba miec założoną długą czarną spodnicę i białą bluzkę ( czyli bardzo oficjalnie) , wiec wypada? jesli tak to jakie rajstopy ?

Gość Gruba Andziaska
Cięzki zestaw wam narzucili. Rajstopy to czarne, ale sandałów nie wypada. Jak nie lubisz szpilek to załóż buty na lekkim obcasiku. A czemu aż tak ostro w tej waszej szkole?

Gość zalezy jakie jakies ładne na
obcasie,szpileczce czy cos jasne ze tak a rajstopy bezwszowe albo w sprayu sobie kup :P

Gość
to pewnie jakas szkoła katolicka

Gość zalezy jakie jakies ładne na
sory BEZSZWOWE [BEZ SZWÓW ]mialo być :D:D:D:D

Gość klaudia2410
taka 'tradycja' od zeszłego roku. szkoła ma prawie 200 lat , wiec ze niby jest z tradycja itp.. Własnie w tym problem , ze nie mogę znaleźć ładnych czułenek, za to znalazłam ładne sandały

Gość Joela
Ale jestem ciekawa co dziewczyny wymyslą,żeby wyrożnić sie mimo tej czarnej spodnicy i białej bluzki.A sandały zdecydowanie nie ,chyba,że są to cieniutkie paseczki na wysokim obcasie

Gość klaudia2410
właśnie zadna katolicka, nowa dyrekcja- ot co ;] tak, tak , oczywiscie nie mam mam na mysli płaskich sandałów ;p

Gość klaudia2410
wysoki obcas tak, ale paski sa dość grube , w sumie taka zaleta , ze są wygodniejsze . zeby się wyróżnic trzeba wykazać sie jakąś kreatywnością, nie wystarczy kupić gotowej sukienki , zawsze jakiś + bo mozna sie wykazać ;]