Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry ojciec

Moja córka ma męża dwa lata starszego ode mnie

Polecane posty

nie, córka z nieślubnym dzieckiem, to nie problem, zajzwyczajniej w świecie bym jej zabrał i wychował, aby mogła sobie ułożyć życie i wyjść za mąż za kogo by chciała ona, a nie za tego co ją złaski chcia łwziąść za żonę.

Gość bmblondyn jestes bardzo tolera
ncyjny:D wychwalbys??:D:D:D ciekawe co zastepowal bys ojca?:D

Gość pożeracz
BYŁEM PRZED CHWILĄ NA ORLENIE I ZJADŁEM 2 HOT DOGI Z KABANOSEM I MUSIAŁEM JE ZWRÓCIĆ DO KIBLA BO TAK MI JEŹDZIŁO PO NICH NA BRZUCHU....MÓWIE WAM MASAKRA ;/

Gość BMBLONDYN TO STARY CAP
ma syndrom miękkiej fai - sam o tym napisał :-P Współczuję ,dziadziu

tak, wychowałbym, wzorując się na dziadku ze strony mojej matki. Najstarsza siostra matki (póżne lata 50-siąte) zakochała się i żul paskudny zostawił ją zbrzuchaconą. W tamtych czasach , mieszkali na zadupiu, córka urodziła, zapisali na siebie, jak to się wtedy mówiło, i była to wielka tajemnica. Uczestnicy spisku nie żyją wieć przestało byc tajemnicą, a tym samym dziewczyna w tamtych czasach uchroniła się od ostracyzmu społecznego i ułożyła sobie życie.

Gość no bmblondyn
Twoja ciocia wyszla za maz? i jak na jaw wyszla tajemnica? jesli wszyscy nie zyja to ktos zostawil jakis list w ktorym wyznal prawde?

Gość no bmblondyn
Ale jak byś nie miał żony to gdyby rzekomo z brzuchem chodził! co byś mówił przed ludźmi że Ty wpadłeś a jakaś kobiety ci dziecko zostawiła:O :O

ja dziadek zmarł, to dowiedziałem się od swojej matki, ale wszyscy zainteresowani byli juz dorośli i nikt nie wychodził na ulicę i krzyczaj: słuchajta ludzie...

to poniżej, o kurka wodna, to trzeba by potraktować jako wyzwanie i stawić czoło problemowi

Gość to trudne wyzwanie
ale trudniejsze to jest syn gej lub corka lesbijka :O :O byl tu kiedys topic o lesbijce z dzieckiem :D czytalam to gdzies niedawno

Gość Drogi tatusiu
Zamiast cieszyć się szczęściem własnej córki :O :O :O to Ty się Tobie jest przykro że ona ma męża troche starszego :O od Ciebie :) przecież to nic złego! Dziewczyna zakochała się w mężczyźnie który spełnia jej oczekiwania :)który ją kocha:)i szanuje i już za To należy się temu mężczyźnie szacunek z Twojej strony. To ojciec Twoich wnucząt :)

Gość no bmblondyn
Co takiego latwo powiedziec? przeciez takie cos jest jak najbardziej do zaakceptowania jesli chodzi o kobiete i mezczyzne. Gorzej gdy mlody chlopak bierze sobie stara babe :O

Gość taa a z czego on ma się cieszy
ć? że jakiś pedofil mu dziecko rżnie?

Gość hahahehe
autorze wspolczuje ci odniosles kleske wychowawcza, masz corke materialna dziwke ktora ozenila sie ze staruchem dla pieniedzy bo nikt mi nie wmowi ze ona go kocha...

Gość ale czego wy mu współczujecie
tego że jego córka odeszła z domu i ma męża! Ja bym kazał swojej córce wyjdź nawet za 80latka gdyby ten staruszek miał pieniądze:P

Gość dsdf
no właśnie czego oni współczują, że córka ułożyła sobie życie z prawdziwym facetem a nie z gówniarzem:D:D:D:D ja też wezem sobie starszego:) taki przynajmniej ma kase.