Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry ojciec

Moja córka ma męża dwa lata starszego ode mnie

Polecane posty

ale znacznie prędzej to nastąpi, niż u jej równolatka, ale jeśli ona zacznie cierpieć na penisowstręt, mówiąc naukowo, a chujowstręt potcznie to będą żyli długo i szczęśliwie.

Gość bmblondynie to najmniejszy
Teraz to już nic sie nie zrobie bo takiego meza jakiego chciala,a jej ojciec powinien sie cieszyc:D:D:D ze jako panna z dzieckiem wogole wyszla za maz ;) :D:D

Gość bmblondyn mówi to
z doświadczenia bo sam pisał gdzies ze jest juz podeszły wiekiem.Realizuje się biedaczyna w konwersacji z małolatami...

no cóż bo taką panienkę z przychówkiem tylko taki chciał...co było robić...lepszy rydz niż nic

Gość bmblondyn mówi to
a Ciebie bmblondyn zadna-nawet taka-nie chce...Oj biedny ty,biedny...

Gość no bmblodnyn
nie ladnie tak z pogarda mowc:P A Tatus pewnie by wolal zeby ona juz nie ulozyla sobie zycia:D:D teraz powinien cieszyc sie jej szczesciem:P

Gość taanya
a nie zalezy Ci przede wszystkim na szczesciu wlasnego dziecka? Jezeli ona jest z nim teraz szczesliwa, to w czym problem? Jezeli on jest dla niej dobry, dba o nia i sie nia opiekuje ? Wolalbys, zeby byla z rownolatkiem alkoholikiem ? albo rownolatkiem , ktory ja bije ? Uwazasz, ze takie malzenstwo nie przetrwa ,no moze i nie przetrwa a moze beda przez dlugie lata szczesliwi, nie wiadomo! Ale na pewno Twoja corka potrzebuje kochajacych rodzicow, ktorzy beda ja wspierac w kazdej sytuacji wyobraz sobie ze cos sie zacznie dziac zle w jej zwiazku, to teraz ona na pewno do Ciebie nie przyjdzie i nie powie ''tato, mam problem..'' bo pierwsze, co uslyszy to bedzie ''a nie mowilem??'' wykaz wiecej wsparcia i zrozumienia, dzieci maja prawo popelniac bledy i zyc, tak jak chca moze raczej powinienes sie skoncentrowac na tym, czy jej malzenstwo jest szczesliwe czy nie ? a nie wiercic caly czas jedno i to samo ze ziec jest starszy od Ciebie Pozdrawiam :)

Gość bmblondyn mówi to
z takkim słownictwem - to wcale nie dziwne.Pomijając wiek...

Gość bmblondyn mówi to
naturalny bmblond :-D . Pewnie zz wiekiem nabyty...Ehhhh...

Gość no bmblodnyn
mieszkasz w Lodnynie?:)

Gość bmblondyn mówi to
zwazywszy,ze pierwszy raz zeniłeś sie w wieku 44 lat to teraz masz...?Po protu odpowiednio więcej...!Wprostproporcjonalnie do ilorazu własnej inteligencji :-D !

Gość bmblondyn mówi to
proponje ci BurakoMasoBlondyn. Cwelu. :-D

no trochę się pośmiałem, a 44 to liczba Mickiewicza, więc lepiej zabierz się do lekcji, bo ci pałę belfer wpierdoli do kajecika

Gość bmblondyn mówi to
Błysnąłeś! ;) Mickiewicz raczej nie byłby zaszczycony przytaczaniem przez ciebie... Ćwierćinteligencie.

Gość no bmblodnyn
sam bys chcial miec tak mlode cialo w swoim lozku ;)

mam żonę, zakochaną we mnie, a młode ciałko, żeby mi bachora urodziła....wolę swoją wypróbowaną żonę , bez komplikowania sobie życia....

Gość no bmblodnyn
szkoda ze nie masz corki,zobaczyl bys co to znaczy taki ziec:D:D:D :D pewnie bys sie nawetm z nim zaprzyjaznil:P

Gość no coś ty bmblondyn
pewnie ruda,piegowata i zdesperowana Angielka...:-o

Gość wspólczuje ci hmm tatusiu
ze masz córkę dziwkę. .

Gość dlaczego dziwke
? to że ma nieślubne dziecko i starszego męża nie świadczy o niej że jest dziwką!:O

Gość no bmblondyn
to mial byc komplement dla zon Twoich synow:) ale powiedz co gdyby corka miala takiego meza chyba nie mial bys nic przeciwko? :)

Gość BMBLONDYN TO STARY CAP
:-P

na szczęście nie mam córki, ale kiedyś jak rozmawialiśmy z żoną, gdy mi ewentualna córka przedstawiła narzeczonego starszego ode mnie, byłby jeden trup, żona wybrała mnie, czyli wspólnymi siłami byśmi smarkuli wybili ze łba głupoty, zamnęli w ciemnicy, brali głodem, ot takie różne średniowieczne bardzo skuteczne metody

Gość bmblondyn starszy ziec
od ciebie to nie problem, problem to CORKA Z NIESLUBNYM DZIECKIEM! Teraz udalo jej sie ulozyc zycie mimo dziecka! STARSZY ZIEC MA SWOJE PLUSY :)

Gość BMBLONDYN TO STARY CAP
chyba A PRIORI :-P k'woli słuszności