Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dollllly

stresuje sie bo od pon ide pierwszy raz w zyciu na praktyki

Polecane posty

Gość dollllly

a nic nie umiem z zawodu, :(

Gość a jaki zawód
?

Gość dollllly
technik obslugi turystycznej , bede w biurze tur., z jednej strony chce sie czegos nauczyc, ale z drugiej boje sie, ze trafie na beznadziejnych ludzi, ktorzy beda sie smiac albo mowic 'no tego nie wiesz?!' :P

Gość dollllly

Gość dollllly
technikum i martwie sie, ze beda mnie traktowac jak gowniare, z tego co widzialam pracowaly tam tylko 2 kobiety w wieku ok 40-43 lat i wiem tez, ze szefem jest jakis facet. co ja tam bede robic przez 8 godzin to nie wiem :(

na praktykach ze szkoły średniej nie jest tak źle jak nam się wydaje:) praktykantów traktują tam z przymrużeniem oka. Bynajmniej w większości. Ja za swego czasu byłam na praktyce w straży pożarnej, i gminie. Teoretycznie powinnam być 8 godzin a praktycznie zdarzało się w ogóle nie iść. Także nie martw się:)

Gość też miałam praktyki
Pamiętam jak miałam praktyki w księgowości :O W sumie początkowo też się trochę stresowałam, ponieważ bałam się, że wyjdzie na jaw moja totalna brak znajomości tematu. Tak się złożyło, że byłam wykorzystywana do brudnej roboty (zanoszenie papierów w różne miejsca, układanie faktur, układanie teczek itd) Nie sprzeciwiałam się i na koniec wystawiono mi celujący :D Te całe praktyki to pic na wodę :O

Gość dollllly
też miałam - właśnie ja chcę się czegoś nauczyć, nie zniosę siedzenia w miejscu albo parzenia kawy przez 8 h :o

Gość ja mialam w ksiegowosci
tez nic nie robilam powaznego. wogole na praktykach nikt ci nie da niczego odpowiedzialnego bo jak cos zle zrobisz to oni ponosza odpowiedzialnosc anikt nie lubi poprawiac po kims bledow. wiec na pewno bedziesz cos ukladac w teczkach albo alfabetycznie, roznosic po biurach itp albo po prostu siedziec. ja nie musialam nikomu pazyc kawy i siedzialam po 6 h tak mialam w planie

a ja jutro ide na staz jako rejestratorka medyczna i tez zastanawiam sie co ja bede tam robila :-P

Gość mawetka
hejka a ja w poniedzialek ide pierwszy raz do pracy i tez nic nie umiem. i boje sie bardzo.pozatym w sobote zerwalam z chlopakiem :( , wiedzial ze trudne dni przede mna a doprowadzil mnie do tego

Gość czy ty czy ona
w mordę jeża :D to ja jeszcze muszę 2,5 roku studiować żeby isć na takie praktyki :D zazdroszczę!