Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadanie domowe na piątek

WITAM... MAM DO WAS PYTANKO. Ankietkę nam kazano przeprowadzić,

Polecane posty

a moi znajomi mają w dupie [sory] taki tematy. No więc: Czy byliście za tym żeby wysyłać polskie wojska do iraku? Czy byliście za tym by pozwalać amerykanom budować tarczę antyrakietową u nas? Czy uważacie że należy pomóc amerykanom w ewentualnej wojnie z iranem. ************************************ Czy jesteście zadowoleni z tego jak przebiega obecność polski w uni? Co wam się podoba po wstąpieniu do Uni, a co nie? Sory troche nie składnie te pytania napisałam, ale sens ich chyba jest jasny. Bardzo dziękuję za pomoc.

Gość jadwiga_dotknij_mego_dzwiga
1. tak 2. tak 3. tak 4. nie 5. że nadal jest złoty. +

dziękuję :)

Gość na 3 pierwsze nie mam
jednoznacznego zdania, na 2 ostatnie :tak

Gość mecha-strejson
ale jaka poprawność polityczna, ja tam otwarcie mówię 1. nie 2. nie 3. nie (właściwie to chętnie wsparłabym iran) 4. nie 5. unia robi mi kanalizację :/

1.nie 2.nie 3.nie 4.nie 5. to że musze jesc zmodyfikowana genetycznie zywnosc mi sie nie podoba. genralnie nic mi sie nie podoba bo jestem zwolenniczka szwajcarskiej polityki.

Pierwsze cztery pytania- zdecydowanie NIE. Ostatnie pytanie- nic, nie uważam żeby wstąpienie do Unii było korzystne dla naszego kraju, uważam że otwarte granice dla pracowników można mieć na podstawie umów międzynarodowych i nie jest do tego konieczne przyjmowanie zwierzchnictwa międzynarodowej organizacji. Innych plusów nie widzę, jeden z moich znajomych wymienił jeszcze możliwość legalnego wstąpienia do Legii Cudzoziemskiej.

dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję, dziękuję :D Jeszcze kilka i uzbiera mi się tyle ile kobieta kazała! Że tez nie pomyślałam o kafe wcześniej!

Gość bo to jest tak
wo gule nie usa to jest czerwona bestia ktura polska sie podlizuje a unia to juz i tak przegraliśmy z podpisanie traktatu straciliśmy suwerenność ruskie nie chcielismy nawet jest takie przepowiednia z roku 1872 a Ojczyzna wasza będzie wolna od ucisków wrogów zewnętrznych, ale ją opanują wrogowie wewnętrzni. Przede wszystkim starać się będą wziąć w swe ręce młodzież szkolną i dowodzić będą, że religia w szkołach niepotrzebna, że można ją zastąpić innymi naukami. Spowiedź i inne praktyki religijne, kontrola Kościoła nad szkołami zbyteczna, bo ścieśnia myślenie ucznia. Krzyże i obrazy religijne ze sal szkolnych będą chcieli usunąć, aby te wizerunki chrześcijańskie nie drażniły żydów. Przez młodzież pozbawioną wiary zechcą w całym narodzie wprowadzić niedowiarstwo. Jeżeli naród uwierzy temu i pozbędzie się wiary, straci przywróconą Ojczyznę. Niechże tedy ojcowie i matki zwracają uwagę na szkoły. Niech protestują przeciwko usuwaniu wizerunków religijnych ze szkoły i przeciwko nauczycielom dążącym do zaprowadzenia szkoły bezwyznaniowej. Nauka bez wiary nie zrodzi świętych ani bohaterów narodowych. http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:aEoh13DvGBcJ:www.radiomaryja.pl/pdf/pdf.php%3Fr%3Dar%26id%3D98144+bez+boga+stracimy+niepodleg%C5%82o%C5%9B%C4%87+juz+na+zawsze&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEEShEB0wM04JiHGpXn-kBH4NPlFwJjvd9_vJCqEvHQ_XbeSFIXQT6YFD9aeJQPHy4--A4icwnPEzJnMbIUBD4u6k3DZwYah_HxcjeYqL8R8tDTsluMKZCbGwTmgACjvCzpLEV_lKZ&sig=AHIEtbR7IwnhjO1ACMbY-Mdz8pmvIJOYEg

i czwarty też nie! o łuni można sobie poczytać ciekawe rzeczy(w każdym razie to nic dobrego)

Gość robak w pomarańczowym płaszczu
zadanie domowe na piątek a moi znajomi mają w dupie taki tematy. No więc: Czy byliście za tym żeby wysyłać polskie wojska do iraku? NIE Czy byliście za tym by pozwalać amerykanom budować tarczę antyrakietową u nas? NIE Czy uważacie że należy pomóc amerykanom w ewentualnej wojnie z iranem. NIE ************************************ Czy jesteście zadowoleni z tego jak przebiega obecność polski w uni? NIE Co wam się podoba po wstąpieniu do Uni, a co nie? ŻE NADAL MAMY ZLOTE JAKO PIENIADZE. JESZCZE ;/ NIE PODOBA MI SIE WSZYSTKO INNE.

to że mamy jeszcze,,złote jako pieniądze''to powód do radości,gorzej jak przestaniemy mieć

Gość aandres
NIE NIE NIE

Ślicznie dziękuję, wszystko notuję! I dźwigam jeszcze.

Gość polewa69
nie nie nie nie nie podoba: Podwyżka cen żywnośći, nieruchomości i usług Unia nakłada na nas kary np. za nadprodukcję mleka bezsensowne standardy dot. np. żywności ( zmutowana genetycznie byleby była ładna, co oczywiście nie znaczy zdrowa ) podoba: wszelkiego rodzaju dofinansowania ( dla rolników, na założenie działalności gosp. czy program "przedszkole bliskie")

Gość amamama
Nie Nie Nie

Gość bink/
1 NIE 2 NIE 3 NIE 4 NIE 5

Gość ZAJEBE
nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie nie podpisz petycja

Gość Anneettta
NIE- Na wszystkie pytania!

uuuuuuuuup!:) Dziękuje