jadwiga_dotknij_mego_dzwiga 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Są razem, jest cudownie, kochają się, dogadują, są spójni w każdym calu. Pewnego razu On jest sam w nocy ze współlokatorką (przyjaciółką Jego dziewczyny, brzydką, fałszywą, mało inteligentną osobą), pije wódkę, rozmawiają, Ona nagle zaczyna go całowac, On... Niewiele myśląc odwzajemnia pocałunek, po kilkunastu sekundach 'budząc się' odchodzi do swojego pokoju. Obydwoje zapominają o całej sprawie, ta noc nie istniała, zachowują się jak przedtem. On bardzo tego żałuje, Ona mu wybacza, boi się, ale wie, że to był nic nieznaczący epizod. Dziś minął prawie rok, są razem, nadal jest cudownie, mimo, że bolało i czasami wraca. Ona wie, że to więcej nie będzie miało miejsca. Co Wy byście zrobiły? WYBACZYŁY? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale co on zrobil bo nie kumam Napisano Styczeń 3, 2010 ? pocalowal ja tylko i jeszcze jej sie przyznal? ale halo... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja powiem tzkkk Napisano Styczeń 3, 2010 ja bym nie wybaczyla ...owszem bylabym z nim ale nie potrafilabym zapomniec i co jakis czas by to wracalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jadwiga_dotknij_mego_dzwiga 0 Napisano Styczeń 3, 2010 pocałował się z przyjaciółką dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdybym byl tym facetem Napisano Styczeń 3, 2010 rzucilbym dziewczyne. Jesli przyjazni sie z osoba glupia brzydka i falszywa, jest ewidentnie rownie falszywa a do tego skurwiala egoistka. Ona ma na imie Jadwiga ze masz takie pseudo, chlopie? :P A lasce nic nie mow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jadwiga_dotknij_mego_dzwiga 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Przyjaźniła się, tzn 'przyjaźniła' nie jest fałszywa, ani dziwką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdybym byl tym facetem Napisano Styczeń 3, 2010 Ty tak piszesz, bo jestes w niej zakochany. Ale uwierz mi, kobiety otaczajace sie osobami, na tle ktorych wygladaja lepiej - brzydszymi i glupszymi - to pierdolniete krolewny. Zreszta jesli to nie Ty pocalowales te brzydka, to nie rozumiem, czem u masz wyrzuty... Nie pij tyle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ołówkaaa Daisy 0 Napisano Styczeń 3, 2010 miala naimie Daisy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupapomidorowa 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Takie byle co bym wybaczyła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pola82 0 Napisano Styczeń 3, 2010 hm..powinna kierować się,własnymi odczuciami i zrobić jak uważa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anq25 Napisano Styczeń 3, 2010 Co robil z przyjaciolka w pokoju i dlaczego pil z nią wodkę?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach