Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Plamienia przy antykoncepcji

Polecane posty

Witam. mam pewien problem. 31.12.09r wzielam 18 tabletke i po 20 minutach pilam alkohol. Nastepnego dnia wzielam 19 tabletke bylo ok. 02.01.2010r rano poleciala mi krew i do dzis leca ze mnie takie brazowe skrzepy. Oczywiscie 2 stycznie wzielam 20 tabletke. dzis bede brac 21 ostatnia. I moje pytanie brzmi co ja mam myslec o tych skrzepach co to moze byc czy ktoras z was tak miala , czy musze skrocic przerwe co robic pomozcie.

Gość takajedna666
nie łam się, czasem sie tak zdarza, ale powiedz o tym swojemu gin. przy najbliższej okazji:)

ale mam normalnie zrobic 7 dniowa przerwe?? Bo ja myslalam ze dostalam okres i zadzwonilam do gina i powiedzial zebym wziela je do konca i skrocila przerwe o 2 dni . ale teraz sie okazalo ze to nie okres tylko jakies skrzepy brazowe

Gość Antykoncepcja...
Wybierz normalnie tabletki i zrób normalną przerwę. I idź do ginekologa na zrobienie badań po przerwie. A jak sytuacja się powtórzy w przyszłym miesiącu, to powinnaś zmienić tabletki na inne, tudzież na plastry.

Gość takajedna666
juz ci pisalam ze czasem tak sie zdarza,ja tak mialam przy zastrzyku anty

Gość taanya
nie przejmuj sie , ja tak mam dokladnie co miesiac! przy jakiejs 18 tabletce zaczyna sie plamienie, juz sie przyzwyczailam, ale tabletki trzeba brac normalnie do konca, potem przerwa itp.