Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszlamama

termin porodu

Polecane posty

Gość przyszlamama

dziewczyny, jak to zazwyczaj jest, czy porod odbywa sie najczesciej 3-4 dni przed albo po planowanym terminie czy jeszcze wczesniej? mam termin na 19. czerwca a moj facet ostatniego tygodnia maja wybiera sie na urlop (!!!!) i zostawia mnie sama (mieszkamy za granica, nie mam tu rodziny ani znajomych) i boje sie, ze zaczne wtedy rodzic, nie bedzie mial kto zawiezc do szpitala ani pomoc. ;-(

Gość jozzalllllinda
to co to za chłop który zostawia przyszła matkę swojego dziecka na pastwę losu :-o

no to ladnie! to nie może zostać z tobą jak bedziesz rodzic;/ chyba mu nie zalezy skoro wyjezdza sobie na urlop a ciebie chce zostawic!!

Gość przyszlamama
achh, szkoda gadac, przez niego mam ciagly stres, egoistyczny matoł, mozna by wymieniac godzinami...ale powiedzcie mi jak z tym terminem jest zazwyczaj?

Gość u mnie
nigdy nie wiadomo kiedy urodzisz

ie wiesz kiedy sie zacznie akcja moze tydzien przed moze dzizen przed a moze i 2 tyg po terminie moga byc fałszywe alarmy wszytko moze byc

ja miałm terimn na 20,08 w 37 tc fałszywy alarm 39tc fałszywy alrm dzien terimnu wieczorem sie zaczeło