Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pseudonimu 31

otyłe kobiety mniej atrakcyjne

Polecane posty

Gość nie mam za co kupic

Gość biznesłómen
dzieci do książek marsz, ale już!:classic_cool:

Ważę sporo a czuję się bardzo atrakcyjna zresztą faceci dają mi to odczuc :P Mój tez :) aznam tyle szczupłych lasek które nie mają faceta bo nikt ich nie chce...Dalej się będziecie kłócic?

Gość do ofermy
👄:D

Gość Iwona HUDSON, Gdańsk
Otyłość. ŻYWIENIE RACJONALNE; wg: IRL KRAKÓW. BH.502. MOTTO: CZŁOWIEK jak każdy organizm żywy na naszej planecie TYJE z dwóch powodów GŁÓWNYCH. 1. PIERWSZY powód: to spożycie zbyt dużej ilości tłuszczu, który wchłania się szybko w jelicie cienkim i odkłada jako tłuszcz już ludzki. Tyjemy od tłuszczu w tempie ekspresowym. 2. DRUGI powód: to spożycie węglowodanów, ale tylko i WYŁĄCZNIE tych, które po spożyciu produktu zawierającego właśnie węglowodany, podnoszą poziom cukru wysoko, zmuszając trzustkę do wydzielania zbyt dużej ilości INSULINY, co skutkuje utworzeniem trójglicerydów, czyli również tłuszczu, głównie w górnych partiach ciała np. wychudzone modelki, a z fałdami tłuszczu na twarzy. PUENTA. __CHLEB typu KR-IRL, zawiera dużo węglowodanów, ale NISKICH, tzn. daje ENERGIĘ, a nie powoduje otyłości oraz tworzy uczucie sytości. Zdecydowanie NIEZBĘDNY w procesie odchudzania. To kłopot, że nie kupisz tego chleba, nikt go nie piecze, nikt na nim nie zarabia, ale samemu upiec WARTO !! UWAGA. Wszelki chleb upieczony w oparciu o KAŻDĄ mąkę, zawiera __WYSOKIE węglowodany oraz ogrom toksyn tj. konserwanty, spulchniacze, barwniki, polepszacze zapachu i smaku, przyczynia się do plagi OTYŁOŚCI i CUKRZYCY typu 2, u ludzi, ale u kotów i psów nim karmionych RÓWNIEŻ. Wiedzą o tym Chińczycy (1,2 mld ludzi) oraz Hindusi (900 mln), którzy ciągle pracują i skutecznie się rozmnażają, ponieważ jedzą ogromnie dużo ENERGETYCZNYCH węglowodanów, lecz tych niskich z RYŻU i KASZ. Ich energia nie ma sobie równych, nawet w sztukach walki gdzie jest to wyraźnie widoczne. SUKCES ŻYCIA dla współczesnego człowieka to konsumpcja __NISKICH węglowodanów, tj. do 26% wzrostu, a wzorem są ludy Dalekiego Wschodu. PIWO jest dozwolone i po piwie się nie tyje, lecz po tym co się przy piwku zje np. tłuszcz i __WYSOKIE węglowodany. R E F L E K S J A: __INDEKS ŻYWIENIOWY, a; __INDEKS GLIKEMICZNY, to dwa różne spojrzenia na realia przyrodnicze. IŻ; to identyfikacja ewolucyjnych dokonań przyrody. IG; to marketing, obłuda i biznes. Zobacz też; CUKRZYCA typu 2, wg: IRL KRAKÓW. __Książka; _pt._______: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupełnione. __Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL __ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/

Gość Anna PHELPS, Łódź
M. MONTIGNAC. To otyły francuski POLITOLOG !! BH.505. Zobacz też: Wpisz sobie w Google ____: wprost.pl/ar/?O=90310 __ADRES_______: http://www.wprost.pl/ar/?O=90310

Gość -Halyna--
Wydaje mi sie, ze jakby facet mial wybrac anorektyczke,albo grubaske, to by wolal bzyknac grubaske...

Gość -Una--
Co do metody Montignaca to poczytajcie troche wiecej, bo to zbilansowana dieta w ktorej jedzenie jest niskoprzetworzone, trzeba spozywac odpowiednia ilosc bialka,ale tez "dobrych" weglowodanow i tluszczy. Mozna tak karmic dzieci, nie bedzie im brakowalo zadnych skladnikow odzywczych i beda wyeliminowane wszelkie smieci typu biala maka, sztuczne oleje, czy czy inne wysokoprzetworzone produkty, To najzdrowsza dieta o jakiej slyszalam, jest pelnowartosciowa. Nie krytykujcie czegos, czego nie znacie, bo ja nie krytykowalabym, ze ktos spozywa np ryby, oliwe, je duzo warzyw, razowy chleb,czu pilnuje zeby nie bylo niedoborow bialka.

Gość FreeMind_22
Witam Jestem mlodym atrakcyjnym wysokim brunetem, ktory uwielbia duze,pulchne biodrzaste, pupiaste Panie i ich ksztalty. Zapraszam do blizszego poznania gg 31677530 lub FreeMind667@yahoo.com Jesli masz problem z pewnoscia siebie badz jestes odwazna i nie boisz sie wyzwan zapraszam do nawiazania kontaktu. Jestem Studentem z Wroclawia (22 lata ). Mile widziane Panie z okolic.Satysfakcja gwarantowana - z rozmowy oczywiscie podpisano FreeMind

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
i kurwa w kółko to samo :O żenua :O

Gość ależ autor dobrze gada
:D:D:D:D:D

Gość TomSki777
Czy ja wiem... zależy jak otyła jak mocno to raczej tak, otyłość u mężczyzn to też problem jeśli chodzi o atrakcyjność http://odkrywcy.pl/kat,111396,title,Neurotyczne-niskie-i-grube-takie-beda-kobiety-przyszlosci,wid,13877239,wiadomosc.html ale kobieta chyba bardziej dba o wygląd już sam nie wiem, na seks wpływa to jest pewne

Gość gość
A taka z 90kg to puszysta czy otyła?

Gość a ja wierze w facetow
Atrakcyjnosc fizyczna jest wazna, ale nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba. Faceci nie sa az tak plytcy zeby zwracac uwage tylko na wyglad, przynajmniej wiekszosc z nich. A ci co sa, najwiecej krzycza...

Gość gość
"16.04.14 [zgłoś do usunięcia] a ja wierze w facetow Atrakcyjnosc fizyczna jest wazna, ale nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba. Faceci nie sa az tak plytcy zeby zwracac uwage tylko na wyglad, przynajmniej wiekszosc z nich. A ci co sa, najwiecej krzycza..." Miałem w życiu 3 związki i 2 z nich były otyłe jedna trochę druga bardziej i powiem Ci jedno akurat one miały bardzo paskudne charaktery do tego nie potrafiły docenić faceta który z nimi był, nie były to osoby normalne z charakteru o czym świadczy to że każdy je zostawia po czasie jak pozna. Jak ktoś nie dba o siebie to świadczy też o tej osobie i podejściu do życia. Nigdy więcej nie wezmę kobiety z nadwagą bo to wredne i zawistne osoby.

Gość a ja wierze w facetow
Potwierdzasz w zasadzie to co napisalam. Zerwales z nimi bo byly wredne czyli z powodu charakteru, a nie dlatego ze byly otyle. Gdyby byly szczuple to ciagnal bys te zwiazki ?