Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Wciąż mysle o innym...Help

Polecane posty

Jestem z moim facetem od 4 lat, a poznalam na sylwestrze innego... Mysle o nim non stop.... Rozne mysli do glowy mi przychodza... Przeciez ja nie znam tego faceta, nawet nie pamietam jak mial na imie, a nie moge go wyrzucic z glowy...Caly czas widze go w myslach, chyba zgłupialam

Gość jakija
popros swojego faceta zeby cie dobrze zerza a przestaniesz myslec o innym:P

Gość jakija
to nie milosc od pierwszego wejrzenia tylko chemia, przypal sexualny...

Gość jakija
jego wiek wszystko tlumaczy, ma facet doswiadczenie i niezle potrafi sciemniac, wiec zakrecil Ci w glowie a Ty glup[ia na to pozwolilas:P

Gość ona**
Zawrócił Ci w głowie i tyle.Ale Ty myśl realnie czy warto wszystko rzucić i postawić wszystko na jedną kartę i być z tym którego nie znasz.Zastanów się sama.

Gość stara zolza
nie moge wyjsc z podziwu.Dla wielu kobiet zwiazek nic nie znaczy.Wystarcza inne portki i juz szaleje jedna z druga.A co by sie dzialo jakby uslyszala autorka pare komplementow????

Najpiewr zwrocil moja uwage dlatego ze byl sam....jako jedyny na imprezie, pozniej bardzo mi sie przygladal, wodzil za mna wzrokiem, zagadywal, usmiechal sie, ale do tanca cala noc nawet raz nie zaprosil...malo rozmawialismy...Byl to raczej kontakt wzrokowy. Poniewaz pierwszego obchodze urodziny to podszedl jak inni zlozyc mi zyczenia, po czym powiedzzial ile lat jest ode mnie starszy...Duzo wiecej niz mi sie wydawalo...w trakcie imprezy wyszedl, zniknal, nawet nie wiem kiedy.... kurde no............... szlak by to trafil, glupia jestem i tyle...Moze jak go jeszcze raz zobacze to mi to minie?

Gość jakija
stara zolza ma racje :D

Gość hahahahahahav hvyhdsmj

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm