Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikamika

Po co dajecie swoim brzydkim dzieciom ładne imiona???????

Polecane posty

Gość do mikamikaaa
no to znam tez Vanesske,przeciez jej tat nie jest rudy-klamczucho i Vanesska nie jest brzydka dziewczynka.Ciekawa jestem kim TY JESTES????? Poza tym ladne ma ciuszki,bo od kuzynki z USA!!!!!!

Gość do mikamikaaa
Izaura dowiem się kim jestes i bedziesz spalona..Glupia klamczucho!Wypisujesz o innych,a sama pewnie jestes z 3 maja-czyli tam gdzie patologia we Wlocku mieszka!

Gość do mikamikaaa
P.s. Izaura to cholernie brzydkie i patologiczne imię..zawsze osoby z niższych sfer mają jakieś takie dziwne imiona :O

Gość po to aby
taki tlumok jak ty mial zagwozdke :P

CO TO WOGÓLE ZA TEMAT????!!!JA DAŁAM DZIECIOM NA IMIĘ NATAN I NIKOLA!!PODOBNE SĄ DO SIEBIE MI SIĘ BARDZO PODOBAJĄ A TO Z TYM WYKSZTAŁCENIEM...ŻAŁOSNE.PEWNIE JEST W W TYM TROCHĘ RACJI ALE KIEDYŚ TEŻ NAZYWANO DZIECI POD WPŁYWEM MUZYKI SERIALI!!!!ALE TO ŻE MAM PATRZEĆ CZY MOJE DZIECKO BĘDZIE ŁADNE CZY BRZYDKI???CO ZA POMYSŁ!!!MOJE DZIECI MOŻE I NIE SĄ NAJPIĘKNIEJSZE ALE ZA TO SWOIM ZACHOWANIEM,KULTURĄ PRZEWYŻSZAJĄ AUTORKĘ TEGO GŁUPIEGO TEMATU!!A MAJĄ 4 I 6 LAT...WAŻNE JAK SIĘ WYCHOWA DZIECKO A NIE JAK SIĘ NAZYWA!!WAŻNE JAKIM SIĘ JEST CZŁOWIEKIEM,ŁADNYM,BRZYDKIM,CHORYM,KALEKĄ,STARCEM...A NIE JAK MA SIĘ NA IMIĘ!!!

Gość mikamika
mlinia załosna jesteś z tymi imionami :P i nie krzycz bo odrazu widać żeś patologia :P

Gość krolowa Narnii
Izaura to mi sie kojarzy z kims brudnym, smierdzacym i zaniedbanym Natan bardzo ladne imie, Nikola mi sie nie podoba ale to nie moja broszka

Gość mikamika
napewno nie mam na imie izaura PODSZYWACZU mam normalne polskie imie a dziecka jeszcze nie mam

Gość a co powiesz na to że
według mnie najpiękniejsze imię kobiece to Anna i Karolina Nicola nie podoba mi się ale i tak uważam, ze jest dużo lepsze niż Katarzyna, Beata czy Agnieszka. Zofia i Hanna podoba mi się na równi z Laurą Każdy ma inny gust i taka dyskusja nie ma najmniejszego sensu!

Gość Agnieszka_Agnieszka
obrażam sie na ciebie :O :classic_cool:

Gość eksKusmi
a jak tobie dali na imię jeśli można wiedzieć :D

Gość mikamika
Kunegunda

Gość chusty-świetna sprawa
Aleś ty autorko wymysliła, te twoje przykałdy to mają być ądne imiona hi hi hi hi. Jakies ruskie w połowie, w ogóle mi się nie podobają Oliviery, Oskary, Leny Nadie i inne nie zakorzenione jeszcze w polskeij tradycji. No ale pomijajac imiona, to temat tak mądry jak i ty. Ha ha ha ha, to musi byc prowokacja, nie wierzę że tylu jest idiotów na świecie.

Gość Corka mojej sasiadki
Ma na imie Amanda. (lata 90' Dynastia)Jak byla mala byla nieladna. Teraz jest dorosla. laska ze niewiem. pozatym ma duzo talentow-jest kreatywna, inteligentna. itp. A obok mieszka Justyna.(niby imie normalne).. i jej nie skomentuje..:o

Gość daruch
hahahahahaha co za mozg! Czytam caly temat i od razu mii sie humorek poprawil. :D

Strasznie dziwny post. Mi sie twoje imie nie podoba, ale nie ktorym moze sie podobalo i tez jak bylas mala moze mysleli ze obrzydzasz to imie. Nie tobie jest przypisywanie oceniania kto jak daje na imie swoim dzieiom. Ja jestem za tym ze imie nie jest wazne chociaz w pewnym sensie wierze w znaczenie imion. Kazdy uwaza swoje dziecko za najpiekniejsze a innym nic do tego.

Gość Baśka Kornelia
Bardzo zdenerwował mnie ten temat. Mojej znajomej córka jest bardzo ładna, to już nastolatka, ma powodzenie u chłopców, ma nawet zamiar wysłać zdjęcie do agencji modelek, a na imię ma BOGNA! Poza tym, skąd niby rodzice mają wiedzieć, czy ich dziecko będzie ładne? dla każdego rodzica jego dziecko jest najpiękniejsze!

Gość no to pocinelas
Alan- anal Amelia- rozpuszczalnik Olivier- ten goguś z tv Laura- jedyne zdrobnienie Laurka Maja- pszczoła Nadia- ruska to są ładne imiona? Kobieto, co ty opowiadasz. Dla mnie piękne imiona, to np. Maria, Antonina, Wiktoria, Zuzanna, Aleksander, Antoni. Gorszych wymienić nie mogłaś. Niby są różne gusta, ale ty w ogóle nie wiesz, co to takiego. z tej twojej wyliczanki tylko Kornelia i Krystian ujdą. Co do brzydkich i ładnych dzieci. Ja znam jedną piękną dziewczynkę, ma wielkie błękitne oczy, burzę czarnych jak heban loków i duże różowe usteczka, a ma na imię Zosia.

Gość Ty stara pipo
dla każdej matki jej dziecko jest najładniejsze, więc chce dać jak najładniejsze imie !! Co ci do tego jakie !! W końcu mamy wolność. Ciekawe jakiego bachora bedziesz miec TY !!

Gość dla każdego rodzica
jego dziecko jest najpiękniejsze na świecie!!! Nie zakładaj takich nierozsądnych tematów! Nie wysilaj się na tym forum, a weź się raczej za naukę, może trochę zmądrzejesz...Bo do dorosłego życia jeszcze nie dojrzałaś.

Autorka jest jakaś rypnięta :/ po 1. jakim cudem oceniasz czy dane dziecko jest ładne czy brzydkie? Każde dziecko jest inne i każdemu się inne dzieci podobają. Jedni wolą słodkie pulpeciki drudzy słodkie kruszynki! Po 2. to czy imię jest ładne to już w ogóle kwestia gustu. Mi osobiście nie podobają się imiona, które wymieniłaś :/

Gość nie zgadzam sie ze dla kazdej
matki dziecko jest najpiekniejsze:D Jak ja zobaczylam swoja corke w szpitalu jeszcze to od razu stwierdzilam ze pieknosci to z niej nie bedzie choc wszystkie noworodki sa dla mnie identyczne:P No a moja corka byla brzydka i juz:P Juz nie jest, bo wyrosla, ma 4 latka i ladna z niej dziewczynka, ale gdy inne mamy zachwycaly sie swoimi roczniakami to ja wolalam swoja schowac:D

Autorko, to powiedz mamom Alanów, Olivierów, Kornelii, Mai, Amelii, Matyldy itp. itd. że nie życzysz sobie, żeby ich dzieci nosiły takie ładne imiona i oby niezwłocznie udały się do urzędu i napisały wniosek z prośbą o zmianę imienia:-P

Gość wiem co czujeszzz
każdy rodzic uważa ze jego dziecko jest najpiękniejksze i stara się wybrać najlepsze imię, a twoje zdanie na temat cudzych dzieci to juz lepiej zachowaj dla siebie zresztą z brzydkiego kaczątka może zawsze wyrosnąc piękność

Gość Wiecie co? I tak nikt z was
nie przebije Kate Price i Petera Andre. :D Oni nazwali corke Princess Tiaamii (co w doslowym tlumaczeniu znaczy: Ksiezniczka Tiaamii). Imie bardzo przekombinowane, ale co tam... uszloby gdyby ich dziecko nie wygladalo tak fatalnie jak wyglada. Jego wyglad obala jeszcze jedna teorie - z ladnych rodzicow nie zawsze rodza sie ladne dzieci.

Gość Niezależna210
Dla każdego rodzica swoje dziecko jest najpiękniejsze, poza tym imiona już wybierają kiedy dziecka nie ma jeszcze na świecie Autorko napisałaś, że podoba Ci się imię NAdia, Matylda widzisz każdy ma swoje gusta bo dla mnie to są wymyślone i brzydkie imiona . I jak Twoim zdaniem dobrać imię do dziecka ?? Bo zazwyczaj planuje się to wcześniej. Uważam że nie jesteś matką :) Boo sama byś myślała nad imieniem. Ja ogólnie nie wymyślałam dałam zwykłe imię.

Gość obosiuu
A tamtej co się nie podoba w imieniu Roland?..

Gość b1eata
mamika czy jak sie zwiesz pomysl sobie tak rodzisz w trudach swoja corke wkoncu po 20 godzinach ja widzisz cala sina pomazana szlamem ledwo dycha a ty sobie myslisz kurwa jaka brzydka dam jej kunegunda niech wszystcy wolaja kundzia bede miala frajde.

Gość kaszszana
Co za bzdury. Nawet jakbym przy narodzinach dziecka uznala, ze jest brzydkie i była pewna, że brzydkie zostanie na zawsze, to z jakiego powodu mam mu nie dać imienia, które uważam za ładne? Co, za karę? Taki się brzydki urodziłeś, to jeszcze ci doładuje jakieś paskudne imie do kompletu? Super logika