Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa zabrze

Ktorego z nich wybrac?

Polecane posty

Gość martynaaa zabrze

1) chlopaka powazniejszego z twardymi zasadami (nienawidzacego zdrady, zwracajacego uwage na zachowanieswojej drugiej polowy zeby zachowywala sie kulturalnie i zbytnio nie szalala) czy moze 2)chlopaka rozesmianego szlaonego lubiacego szalenstwa, imprezy i nie zwacajacego mi uwagio z akazdym razem kiedy walne jakas gafe. Nie pouczajacego, ale jednoczesnie nie wiadomo jaki ma stosunek do zdrady ?

Gość jakija
poznaj obu dokladnie mzoe zaden nie jest wart twojego wyboru...?

Gość martynaaa zabrze
1) Trzyma swoja dziewczyne krotko jest nieco sztywny (ale czasami umie sie pobawic jak chce), ale jednoczesnie ma plany na przyszlosc, chce stworzyc rodzine. Troszke typ "jak Ty mi tak ja Tobie" 2) Zyje chwila, nie to zej est typem maczo bo nie jest, ale jest towarzyski, wesoly ale troszke nieustabilizowany tak jak 1) . jest tez mily usmiechniety Obydwoje sa przeciwienstwami

Gość jakija
hehe nie znasz ich, takie mozna odniesc wrazenie, a rozum co Ci podpowiada??

Gość gfdagsdgfds
Myślałam że chodzi tak generalnie o miłość :P

Gość Beansby Weezer
jeden i drugi "udany" ja bym radzic sie wstrzymac ;0

Gość miła jak zawsze
Ja bym wolała pierwszego chociaz jego dystans moze wam utrudniac życie

Gość martynaaa zabrze
Wlansie wiecie tak jak piszecie.. ten pierwszy lepiej jelsi milabym zakladac rodzine no ale.. tez tzreba wychodzic do znajomych a ja nie chcialabym siedziec jak na szpilkach zbey nie popelnic gafy. ja tez chcialabym sobie pozartowac posmiac sie tym bardziej ze jestem typem szlonej dziewczyny pelnej roznych wariactw. Pomyslalam sobie ze z 2) bym mogla sie kolegowac (imprezy, rozne wypady) a 1) miec za ukochanego no ale pierwszy bylby strasnzie zazdrosny, potrafi zwrocic uwage o to ze np gadam z innym chlopakiem i sie do niego usmiecham. Uwielbiam go bo ma konkretne podejscie bo nienawidzi zdrady tak jak ja no ale.. jednak.