Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

a ile kosztuje ten castangus? go sie bierze caly cykl czy jak? i ile razy dziennie wiesiolek sie bierze i po ile tabletek?

hej dziewczyny. troche mnie nie było heh. szukam pracy bo wiem ze mi umowy nie przedłuza wiec sie rozgladam za nowa, poskladalam pare cv ostatnio, jeszcze tydzień czekania przede mna na wynik cytologii i mega stres. dzis mam 10 dc , przytulanko było co dzień heh zobaczymy czy cos zadziała, chyba własnie mam lub miałam wczoraj owulke bo strasznie jajnik mnie rwał wczoraj w południe.

witajcie dziewczyny wieczorowa pora :) u mnie jaja jak arbuzy!bylam na wizycie,lekarz-gbur nawet dzien dobry nie odpowiedzial,a potem jak mu powiedzialam,ze mam niedrozny prawy jajowod to nawet zdjec nie sprawdzil,tylko zaufal mi,a przeciez moglam z nerwow cos pokrecic?!roznie bywa...potem stwierdzil,ze badania meza b.dobre jak na iui,ale przeze mnie nie powinnismy podchodzic do iui(to wydluza nam droge do in vitro)bo mam niedrozny prawy jajowod,mimo,ze owulacje mam teraz po lewej stronie,pecherzyk 20mm,wiec wywalilam wielkie oczy i powiedzialam,ze przykro mi,ale tak latwo sie nie poddam i jestem zdecydowana na iui w tym cyklu :)jutro robimy z m.wszystkie potrzebne badania,a iui najprawdopodobniej za dwa dni!!!zadzwonilam do lekarki,do ktorej wczesniej leczylam sie w invimedzie i polecila inna na wykonanie iui,bo powiem Wam szczerze,ze ten doktorek mnie zdolowal i zniechecil do wszystkiego,ale ona obudzila we mnie lwice,ktora bedzie walczyc,bo sa szanse,bo to,ze mam niedrozny prawy jajowod nie jest przeszkoda i szanse mam rowne jak kobiety z obydwoma,droznymi jajowodami!! wiec walcze dziewczyny i Wy walczcie :)

Hello:) Bureczku cieszę się że jest tak jak chciałaś:) musisz tylko wytrzymać te 2 dni. Poprawiłaś mi nastrój swoim optymizmem:) Trzymam kciuki!!!! Cześć BP:) dawno Cię nie było. Mam nadzieję że w tym cyklu wszystkim nam się uda! W końcu musi:P To jeszcze czekamy aż Paula zamelduje się na kafe.

hej dziewczynki jestem n kawce czekam na Was:) no wiec dziewczyny ważne wydarzenie na naszym topiku trzymajmy wszystkie kciuki za superburka i bądzmy z nia w tych chwilach myslami jak zbierzemy naszą moc to sie uda prawda??!!!! musi!!!!

hej BP bardzo dobrze robisz nie czekać na owu tylko dawać czadu codziennie bo tak naprawde zawsze czekamy na owu a same nie wiemy na 100% czy wystapiła wlasnie w tym czasie czasami godziny decyduja o tym więc najlepiej codziennie też taka taktyke przyjełam zobaczymy co z tego będzie musi sie nam w końcu udac:). Doskonale Cie rozumiem bo ja tez szukam pracy cv wysłałam miliony czekam cierpliwie

dzien dobry wszystkim Co tam słychać u Was? Ja nadal czekam na okres..juz sie powaznie martwie bo to strasznie długo .Test zrobiłam w poniedziałek i nic tylko jedna krecha. Do lekarza umowiona jestem na poniedziałek.... Boje sie ze jestem jakas chora czy cos>:(

hej jutka nie jestes chora nie pisz tak może masz jakies problemy hormonalne co mozna tabletkami wyleczyć nie martw sie będzie wszystko dobrze w poniedziałek napewno lekarz Ci pomoże:)

Hej:) Umnie chyba cykl bezowulacyjny, 16dc a tu nic. Miałam ostatnio jakieś boleści jajników ale za krótko jak na owulkę i testy negatywne. Co do braku okresu to powiem Wam że moja koleżanka od prawie roku nie ma @ i faszerują ją różnymi lekami i nie wiedzą co jej jest:( przytyła 15kg do tego wszyskiego a wszystkie badania wychodzą jej w miare dobrze.

gucci:( może te boleści to była owulka ja w zeszłym miesiącu nic nie czułam a teraz to z podwójną siłą tylko czemu tet testy wychodza negatywne:( a sluz masz?? mierzysz temp??

witajcie ;-) ostatnio mało mam czasu , Dziś byłam zrobić sobie badania hormonalne jutro wyniki . poszłam do lekarza od spraw niepłodności dziś , i po prostu jestem w szoku co on mi powiedział: najpierw opowiedziałam mu o poprzednim lekarzu u którego się niby leczyłam , ale o tej ostatniej wizycie u innego mu nie mówiłam .chciałam go sprawdzić I okazało się że poprzednicy nie zauważyli że mam zapalenie obu jajników ;-( muszę je teraz wyleczyć więc ten cykl odpada na starania bo leki są silne i mogą zaszkodzić ewentualnej ciąży .w połowie cyklu mam iść do niego bo wtedy będzie widać czy mam zrosty po poronieniu , bo jednak że mam zapalenie to jest jeszcze za sprawą tego 3 lata temu poronieniu .dlatego mam cykl mieśiaczki nieregularny a miałam regularny . dwa powiedział mi że postara mi się pomóc choć nie oszukuje ze będzie łatwo ;-(

Basieńko śluz biały, nielepiący się. Temp nie mierzę bo ja wstaję o różnych porach a tak pozatym to się boję że termometr mi pęknie:P Pamiętam że 8 lub 9 dc miałam taki owulacyjny ciągnący śluz i myślałam że dopiera się zbliża. Może była wtedy, kto wie? Przytulanka były, nic więcej nie poradzę. Chyba zacznę zapisywać sobie dzień po dniu śluzy boleści itp.

jak lekarzowi powiedziałam że bolą mnie zaraz po okresie jajniki to tez mi powiedział że to jest objaw zapalenia , coś mi jeszcze mówił że jakbym miała takie malutki e guzki , ale to już mi powie dokładnie za 2 tygodnie jak do niego pójdę. Normalnie się boje ;-(

Monia wieści nie najlepsze:( ale ważne że na konkretnego lekarza trafiłaś, szybko Cię podleczy i będzię Bobas:) Trzymam kciuki🌻

Gucci mam nadzieje ale się strasznie boję ;-( po prostu chodziłam do lekarza który nie wiem co robił ;-( narazie . mam nadzieje ze chociaż wam się uda

monia przykro mi:( ale nie poddawaj sie najwazniejsze że trafiłaś na dobrego learza pomoże Ci i będziesz juz nie długo cieszyc sie maluszkiem:) Gucci no to miałas wczesniej owu jak był sluz to gut;) u mnie odwrotnie zero sluzu a bole straszne :P staranka codziennie:P wiec musi w końcu wyjsc do cholery jasnej!!!:P

monia Tobie też sie uda!!!!! nie ten cykl to następny wierze że jak wyleczysz jajniki to bedziesz wszystko dobrze:)

o kuzwa dla mnie to juz przesada potem dzieci strasze wychowują młodsze bo matka nie jest w stanie brak słów:P chociaż ja zawsze chciałam miec conajmniej czwórke dzieci:P ale na dzisiejsze czasy to chyba nie możliwe;P

my chcemy kupić 7osobowe auto i je będziemy powoli zapełniać;) narazie idzie nam bardzo wolno............. A tak na poważnie to troje styknie:)

hej ! mnie dziś zalewa płodny śluz i boli brzuch tak jak na okres. i wogole czuje sie mega przemeczona ze nawet przytulac mi sie nie chce :(. w pracy mialam ciezki dzien :(

BP przytulaj sie,nie narzekaj,jak mus to mus ;) u mnie z krwi wyszlo za niskie lh,wiec na iui jutro za wczesnie,bedzie w sobote pewnie :) doktorek byl dzis nawet mily,choc nie dawal duzysz szans,ale jak mu powtorzylam,ze i tak jestem zdecydowala to powiedzial"oczywiscie,zawsze to nowe doswiadczenie" :) jutro znow rano jade na badanie krwi :) Gucci>dobry pomysl z tym autkiem,moze jak juz je kupicie to sie zapelni blyskawicznie hehe

cześć dziewczyny :) nie mam ostatnio czasu żeby do Was napisać ale staram się zaglądać do Was cdziennie. mam ndzieję, że to co teraz się dzieje na naszym topiku to cisza przed burzą :-) i już niedługo posypią się brzuszki :-) ja zaczęłam pierwszy cykl z clo i bardzo się cieszę bo udało się wywołać owulację :-) teraz pozostaje czekać na rezultaty :-)) kotka bardzo mi przykro :((