Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

hej Gucci,Ty nie w pracy? u mnie czekanie,dzis kolejne pobranie krwi(z dloni)wykazalo,ze lh za niskie i za wczesnie jutro na iui,jutro znow jade na klucie(nie wiem juz gdzie,bo dzis w dlon dostalam i mam sinca,ze nia ruszyc nie moge,a na rece nie ma zyl :( )

wiosenka witaj! staracie sie naturalnie tak dlugo,czy mieliscie juz jakies zabiegi? badania Wasz w normie?

Hej Bureczku:) Ja już dziś po pracy jestem:) Chcesz mieć Dzidziucha to cierp:P Pewnie już się denerwujesz więc trzymam kciuki żeby jutro wyniki były poprawne:)

hehe nie zycze Tobie takiego cierpienia!!! zaczynam miec watpliwosci,czy slusznie robie podchodzac do iui,bo czytam wlasnie o niepekajacych pecherzykach,jutro bede chciala pogadac z jakims lekarzem i poprosic o zastrzyk na pekniecie,bo boje sie,ze wszystko bedzie do dupy! nie sa to moje urojenia,lecz duzo faktow,o ktorych na razie nie chce sie tu rozpisywac...

Jest ryzyko jest przyjemność Bureczku:) Wierzę że w Twoim przypadku będą same przyjemności :)

A tak wogóle to wpadliśmy z moim B. na szalony pomysł i 3maja lecimy do Włoch:D Na tydzień:D Po raz trzeci w to samo miejsce ale to szczegół:P

Chyba w płodne, nie wiem bo coś mi się popiepszyło z tą owulką i dziś cycki opuściły mi się jak na @ i bolą strasznie i brzuch też już jakoś małpowo boli:/ więc chyba będzie wcześniej.

Myślę że coś w tym jest bo ja pierwszy raz zaszłam właśnie jak byliśmy we Włoszech, 2 lata temu, (inny klimat, wakacje, zero stresu) w zeszłym roku się nie udało. Zobaczymy teraz, do trzech razy sztuka:)

to wy juz kupujcie ten 7osobowy samochod,bo potem bedzie za pozno jak wrocisz z cala "banda" w srodku :) hehe 3mam kciuki za powodzenie,pij czerwone wino i jedz migdaly:)

Mieszkać będziemy u teściów w tych Włoszech więc wina nie zabraknie bo teściowa tą metodę sobie obrała na zdobycie wnuków. A pamiętam jak 5 lat temu mówiła B. "nie narób dzieciakowi dzieci" bo ja miałam wtedy 19 lat, a teraz prosi o wnuki.

hehehe fajna tesciowa :) moja tez we Wloszech siedzi i marzy mi sie taki wypad do niej,moze w lato jak juz odkujemy sie finansowo,bo teraz 2 miesiace zalegamy z czynszem!

Fajna NIE bardzo ogólnie ale to już inna historia. My też krucho stoimy ale raz się żyje, jak już będziemy mieli dzieci to wakacje pójdą do kąta. Powiem Ci że strasznie tanie bilety są do Włoch. My za 2osoby w obie strony zapłaciliśmy 360zł a dlatego że nie możemy jechać w innym terminie.3tyg później i zapłacilibyśmy 160zł. Jakaś mega promocja jest na wiizair

to rzeczywiscie niezla okazja!my chcemy jechac autem by zabrac pare skrzynek wina i wloskie zarcie,ktore uwielbiam :)

Burku możesz nie zdążyć z wyjazdem jak w niedziele iui :) Pracowałam 2lata we włoskiej restauracji, takiej z prawdziwego zdarzenia i swoje już zjadłam:P

spadam bo B. się niecierpliwi... Do jutra Bureczku:* Myślę cały czas o Kotce, biedna musi cierpieć:( Czekam na wieści od Pauli, mogłaby zameldować się od czasu do czasu.

Jutro do pracy idę, 9-15. Potem będzie miło:) Trzymam kciuki Burku, daj znać jutro co i jak!:)

witajcie dziewczyny.. Wpadłam na chwilke i od razu widze smutne wieści:( wspołczuje kotka chociaz Ty biedna teraz i tak masz pewnie gdzieś nasze wspólczucie :(...rozumiem Cię.... Ps do dziewczyn co bywaja we Włoszech moze zznacie namiary na jakies ładne spokojne i nie ekstremalnie drogie miejsce??? Pozdrawiam serdecznie... Ja nadal bez okresu :( w pon lekarz

Bureczku gdzie się podziewasz? Czekam na dobre wieści;) Jutka ja nie znam żadnych pensjonatów we Włoszech bo my zawsze u rodziny śpimy.

hej dziewczyny! u mnie wszystko sie zmienilo :( nie podchodze do iui w tym cyklu,bo mam cysty,torbiel i do tego endometrioze,o czym doktorek-gbur nawet mnie nie poinformowal :( dzis trafilam do innego doktora,ktory na spokojnie wszystko nam wytlumaczyl,ze w takim wypadku sa naprawde mare szanse i lepiej przygotowac sie sensownie i rozwaznie w nastepnym cyklu,bo moj pecherzyk jest tylko jeden,ma 28mm i do tego dziwny ksztalt! podjelismy ta decyzje swiadomie,bo nie mamy kasy by wydawac ja na cos co naprawde nie wyglada dobrze... dziekuje Wam za wsparcie,pozdrawiam

Szkoda że jeszcze miesiąc musicie czekać:( Dobrze że lekarz konkretny i wszystko wytłumaczył bo niepotrzebnie byście się stresowali jakby nie wyszło. Trzymaj się Kochana🌻 miesiąc szybko zleci:)

dzieki Gucci :) nie smuce sie,bo rozsadek podpowiada mi,ze podjelam dobra decyzje :) nawet jesli szanse beda marne,wiem,ze podejde do 3 iui,ale rozsadnie i dobrze przyotowana...

A może ziółka od energoterapeutki zadziałają i zajdziesz naturalnie:) zanim dojedzie do iui. Kto wie:) W każdym bądź razie w końcu przyjdzie nasza pora na Bachora:P