Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

dokładnie to czekanie jest najgorsze, to wyczekiwaie, kiedy w koncu się uda. Ja naprawde nie mogę się doczekać:(

ja sobie kupiłam dziś wiesiołek i siemie, będę pić to w sumie w tamtym cyklu to ogóle nie zauwazyłam u siebie śluzu, żadnego, cały czas suchości:( zobaczymy, moze poskutkuje. i chyba w tym cyklu będziemy się przytulankować co 2 dni, najbardziej smutno jest mi jak dzwonię do gienia co miesiac i rezynuje z wizyty a zapisuje się zawsze na następny miesiąc miesiac wcześiej wierząć ze moze mi się uda że moze będę w ciązy i przytrzymuje sobie termin bo tak to ma bardzo odległe terminy. Dziś też oddzwoniłam, byłam zapisana na 13 lipca,

Lolitka może spróbuj swojego męża podkarmić witaminkami:) Mój łyka od tygodnia różne specyfiki na poprawę nasienia i mówi że czuję się bardziej rześko i ogólnie lepiej.

Gość alutka13
ja swojemu M daję Salfazin preparat z cynkiem, wit A C E B6.

Gość alutka13
Lolitka moze nie zapisuj sie tak co miesiac, bardzo sie nakrecasz a to nie pomaga. moja siostra 9 cykli czekala i sie doczekala córeczki, tez juz sie martwila, ale udało sie bez zadnego wspomagania:) a miala 31lat.

Witajcie ;-) ja dziś mam wolne więc się opalam ;-) bo jestem blada jak mąka ;-) Co do specyfików dla mężów poleciła mi pewna pielęgniarka by M brał wit E 400g raz dziennie pomaga to na ruchliwość plemników ;-)mój mąż to od miesiąca zażywa plus cynk i selen

Gość izulek_2006
straszne...5 miesiac...wspołczuje biedna kuzynka...ja w przseady nie wierze modliłam sie duzo o dziecko i od 3 miesiaca uwierzyłam ze wszystko sie uda...mam juz jedno zdrowe dziecko wiem juz co nieco...wiec wierze ze i tym razem sie uda...dlatego nie odkładałam niczego na potem...farbowanie..scinanie włosow...wozek ...ciuszki itd...przesady...nie wierzcie w nie..teraz mam 24 tydzien...jeszcze jakies 16 tygodni i urodze..a w te upały nawet nie chce mi sie myslec o zakupach...nie traccie nadziei...modlcie sie duzo..i wkrotce sie uda...zycze wam tego...

Gość alutka13
juz tydzien mi sie okres spoznia. co to moze byc??? i to nie ciąża.

dzięki dziewczynki:) mój M pije cynk, ja ostro wiesiołek i siemie, zobaczymy, wiem ze podstawa to wiara, wiara czyni cuda, wierzę ze w końcu się uda. Choć czasem nachodzą mnie takie lęki, co będzie jak co miesiąc tak będzie, nawet nie chcę tak myśleć, dziewczyny co wy myślicie, przytulanki codziennie w czas około owu czy co 2 dni? piszcie te które planują i te które już są w ciąży:)

tak naprawdę to ja nie wiem bo ja się różnie z M przytulamy czasem codziennie i nic nie wychodzi a czasem co 2 dni i też nic z tego ;-( wszystko zależy od cudu ;-0

Gość alutka13
Witam dziewczynki! Jestem zadowolona bo dostałam wczoraj okres, ale się cieszyłam. tylko nie wiadomo u mnie kiedy dni płodne, bo mam takie nieregularne cykle. czytałam, ze najlepiej próbowac tak co dwa, trzy dni, bo codziennie to plemniki mogą być niewykształcone i niezdolne do zapł. po okresie odczekac do dni płodnych i wtedy próbowac.

Gość alutka13
NICK .......... WIEK..... CYKL STARAŃ.... TERMIN @ ..... WOJEWÓDZTWO Gucci24..................24...........25..............24. 07. 2010....... pom. B.P.2300.................23.......nie licze juz...27.05 .2010...warm.mazur) lolitka......................25............6..........29. 07.2010.....małopol. oriananana..............25.............11...........07 . 07. 2010..... wlkp. monia2152..............28............ 6.............01.07 . 2010 wlkp. jutka1975................35............5.............02. 06. 2010...śląskie aga_ton...................25...........14............05.0 6.2010 .mazow. amnezja6................32.............1............10.04 .2010...dolnośląsk Brunetka................28............21............29.05 .2010.....śląśkie alutka13...................29..........4.......31.07.2010. .. .... .mazow. ZACIĄŻONE: NICK WIEK ..... CYKL STARAN .....POROD........MIASTO elixx ...............22............2...............19.09.2010 ................Bielsko-B aniamaja....... 29............3...............11.10.2010 ............... zach.pom marika30 ....... 32.......... 3.............. 12.10.2010.... ............pomorskie izulek_2006 .... 25 .........2 ..............25.10.2010 ................zach.pom oOomadlenaoOo.......20....?...............11.01.2011.... ..stargard basiula3 .......24... .........4...............7.01.2011.............lubuskie Loonah.......21............2..........26-02-2011......... podkarpackie ewka4127......24........3............27.02.2011.......... .zachpom

czesc dziewczynki...własnie wrociłam z ustki było cudnie pogoda dopisała.. Bureczku cieszę się ze ok u Ciebie...teraz wypoczywaj:) No do basulki nie dzwoniłam co jej bede zawracała głowe na urlopie niech dziewczyna odpoczywa.... Pozdrawiam serdecznie

czesc dziewczynki:* przeczytałam was:) no wiec bureczku wzruszyłam sie jak przeczytałam to co napisałaś co za wiadomośc:) ciesze sie bardzo:) myslałam o Tobie i trzymałam kciuki czułam że wszystko będzoe dobrze wypoczywaj duzo:) lolitka przykro mi że sie nie udało:( jezeli masz tyłozgiecie macicy to powinnas od tyłu sie starac:) i potem polozyc sie na brzuszek;) cięzko powiedziec co ile powinno sie kochac ja kochałam sie co 2 dni i nic nie wychodziło a jak codziennie to wyszło:P monia serdeczne gratulacje:) możesz byc naprawde z siebie dumna:) ewcia co za wiadomosc przykre starsznie 5 miesiac:( Paula czas szybciutko zleci jak tam kolezanka?? juteczka napisze do Ciebie mejla jak tylko bed emiała wiecej czasu ale jezeli chodzi o ten ocet to moze byc z supermarketu np kamis musi na etykietce pisać że jest z naturalnej femrentacji jablek a nie na spirytusie. Izulek masz racje:) ja tez nie wierze w zadne zabobony i głupoty typy nie wolno farbowac wlosow kupowac ubranek wczesniej u mnie w rejonie jeszcze jest że jak sie dziecko urodzi to trzeba szybko chrzest robic bo na pierwszy spacer powinno dziecko ochrzczone byc smieszne nie:P ale co najsmieszniejsze to ludzie tak robia i w to wierza;/ ale w mojej rodzinie nigdy takiego czegos nie było:) jesesmy normalni hehehe:P nie wiem jak u was ale u mnie w rejonie jeszcze nie mozna dziecku sciąc dziecku wlosków do 1 roku zycia nie pamietam czemu hahahaahaha. Napewno ladnie wygladasz w brazie:)jestes ładna dziewczyna:) ja zawsze miałam blond pasemka ale po slubie mi sie odmieniło sciełam włosy i pofarbowałam na sliwke potem bardziej czerwone miałam przed wyjazdem porarbowałam sobie na braz ale po porodzie wroce sobie do blondu juz sobie wlosy teraz na coraz jasnieszy farbuje. Jezeli chodzi o wyjazd to jestem bardzo zadowolona odpoczełam sobie opaliłam sie pieknie i wyszalałam ale brakowało mi fajek i piwa normalnego nie ma co:P tymbardziej że znajomi i mąż to palacze i raczyli sie piwkiem ale ja nie byłam gorsza raczyłam sie karmi i lechem bezalkoholowym heheh. miłego dnia :*

loonah zapomniałam jeszcze Tobie odpisać jezeli chodzi o usg to moj maz był na tym ostatnim gdzie mierzy sie przyziernosc karkową i te wszystkie wymiary i miałam je przez pochwe i przez brzuch tez bo ciezko było zmiezyc dzidziulka mi i mojemu mezowi to nie przeszkadzało to jest tylko badanie najpierw miałam badanie na fotelu i cytologie a potem zawołałam mężulka. Jak byłam na ostatnim usg 12tydzien i 5dzien to lekarz powiedział mi że w tym czasie jeżeli dzidzius sie odpowiednio ułozy to widać płec męska ale dzidzius sie odpowiednio nie ułozył wiec nie było widac nic ale mój mężus zrozumial to inaczej że nie było widac płci męskiej a nie wogóle wiec on juz wie że ma córe hahaha nie da sobie powiedziec ze zle zrozumial tak bardzo jej pragnie nie wiem co ja mu powiem jak bedzie chlopczyk:P śmieszny ten mój mężulek;P

Witajcie ja za chwilę zmykam do pracy do 23-30 masakra dobrze że dostałaś ten okres anulka teraz tylko czekać do dni płodnych i działać .. ja również dziś robiłam sobie badania na prolaktynę by stwierdzić czy spadła czy nie ;-( ale wyniki jutro . Basiulu dobrze że sobie wypoczęłaś w Ustce byłam 2 lata temu super jest czysto itp. zmykam pa

Cześć Dziewczynki:) Jutka piękne zdjęcia:) Basiula cieszę się że odpoczełaś i że jesteś już z nami bo pusto i cicho tu bez Ciebie;) Bureczku jak tam? Paula gdzie Cię wcieło?

U mnie 10dc i chyba owulka bo jajniki bolały mnie cały dzień, teraz przestały, mam nadzieję że nie przegapię jej w tym cyklu.

jestem Gucci,jestem jeszcze troche obolala,ale w jednym kawalku:) krwawienie po laparo ustaje,wiec mam tez coraz wiecej sily,w czwartek ide na zdjecie szwow,a potem na nowo wczytywanie sie w swoj organizm,bo juz nie wiem,niektorzy pisza,aby krwawienie po laparo traktowac jak miesiaczke,inni,ze to powiklania?! zapytam sie przy okazji lekarza! najwazniejsze,ze jajowody drozne,endometriozy nie ma i jajnik caly:) pozdrawiam

Witajcie kobitki:) No faktycznie trochę mnie wcieło, znajomi postanowili ukoić ból "słomianej wdowy" i ciągle mnie gdzieś wyciągają:) Przez to latanie Paula mi się pochorowała:( Ma zapalenie gardła i migdałków + zastrzyki....miałam dziś wolne ale Paula ma tak wysokie temperatury że nawet kompa nie odpaliłam przez cały dzień...nawet ucho ją boli przy okazji. Jutro niestety muszę iść do pracy i zostaje z nią Dziadek... Bureczku jakie dobre wieści!!!! Zdrowiej teraz i dochodż do siebie, bo robota czeka:P Jutka widziałam zdjątka na nk!!! Superowe:) Mieliście cudowną pogodę!!!! Basiulka cieszę się odpoczęłaś!!! Zazdroszczę Wam tych wyjazdów i to jeszcze w taką pogodę, gdy ja kiszę w zakurzonym, śmierdzącym mieście...A co do koleżanki...pije regularnie, na razie widzę że jej się cera poprawiła, a stwierdziła że zważy się dopiero jak minią 4 tyg bo nie chce się stresować... Basiul ale się uśmiałam z Twojego męża:) Niezły agent z niego:) Uparł się że córa i koniec!!! hehehe Wypatrzyłam świetny domek w Łebie:) Marzę żeby tam pojechać pod koniec sierpnia.... Nie wiem kiedy mój M wróci, najgorsze jest to że we wrześniu już jedzie na kontrakt do Niemiec, więc znów nie ma jak i kiedy zmajstrować potomstwo:( no chyba że by mi pocztą lotniczą żołnierzyki wysyłał:Pheheheeeee..... Buziaczki kochane kobietki:)

Witajcie kobitki:) No faktycznie trochę mnie wcieło, znajomi postanowili ukoić ból "słomianej wdowy" i ciągle mnie gdzieś wyciągają:) Przez to latanie Paula mi się pochorowała:( Ma zapalenie gardła i migdałków + zastrzyki....miałam dziś wolne ale Paula ma tak wysokie temperatury że nawet kompa nie odpaliłam przez cały dzień...nawet ucho ją boli przy okazji. Jutro niestety muszę iść do pracy i zostaje z nią Dziadek... Bureczku jakie dobre wieści!!!! Zdrowiej teraz i dochodż do siebie, bo robota czeka:P Jutka widziałam zdjątka na nk!!! Superowe:) Mieliście cudowną pogodę!!!! Basiulka cieszę się odpoczęłaś!!! Zazdroszczę Wam tych wyjazdów i to jeszcze w taką pogodę, gdy ja kiszę w zakurzonym, śmierdzącym mieście...A co do koleżanki...pije regularnie, na razie widzę że jej się cera poprawiła, a stwierdziła że zważy się dopiero jak minią 4 tyg bo nie chce się stresować... Basiul ale się uśmiałam z Twojego męża:) Niezły agent z niego:) Uparł się że córa i koniec!!! hehehe Wypatrzyłam świetny domek w Łebie:) Marzę żeby tam pojechać pod koniec sierpnia.... Nie wiem kiedy mój M wróci, najgorsze jest to że we wrześniu już jedzie na kontrakt do Niemiec, więc znów nie ma jak i kiedy zmajstrować potomstwo:( no chyba że by mi pocztą lotniczą żołnierzyki wysyłał:Pheheheeeee..... Buziaczki kochane kobietki:)

Ale cisza nastała:( Ja jestem mocno zapracowana ale jutro mam wolne w końcu:) A w weekend na wesele:) Już chyba po owulce u mnie, wczoraj jajniki bolały drugi dzień z kolei i to mocno a dziś spokój.

czesc Guci:) wyspana?? u mnie zas pewnie nic boli mnie czasem w dole brzucha jak wstaje albo jajniki tak ciagna jak sie za szybko zerwe ciekawe co to moze byc :(

A co tu się dzieje? Cisza jak makiem zasiał....wszystkie powyjeżdżały? U mnie nic nowego...Nadal samotna...:( Paula już całkiem wyzdrowiała, choć zastrzyki jeszcze do niedzieli, roznosi ją taka energia, że chyba trzeba będzie ją jutro trochę wypuścić, bo mieszkanie rozniesie:) U mnie chyba owulka, tylko śluz taki gęsty biały, aż się boję czy jakiegoś zapalenia nie dostałam...na razie nic mnie nie boli, nie swędzi nie piecze...a taki śluz mam od pon...co to może być???? Hmmmm....do gin na razie nie chodzę , bo po co mi monitoring...

Hej:) Ja dopiero z pracy wróciłam:( Ledwo żyję, jutro mam wolne i idę do fryzjera robić się na bóstwo:classic_cool: Paula ja w tym cyklu owulkę miałam (chyba) wczoraj i przedwczoraj bo jajniki mnie bolały a śluz też miałam biały a dopiero dziś mam przezroczysty i ciągnący jak żelki. Podobno śluz owulacyjny może się pojawić na kilka dni przed owulką , w trakcie lub po. I bądź tu mądry człowieku;)

Hej:) Ja dopiero z pracy wróciłam:( Ledwo żyję, jutro mam wolne i idę do fryzjera robić się na bóstwo:classic_cool: Paula ja w tym cyklu owulkę miałam (chyba) wczoraj i przedwczoraj bo jajniki mnie bolały a śluz też miałam biały a dopiero dziś mam przezroczysty i ciągnący jak żelki. Podobno śluz owulacyjny może się pojawić na kilka dni przed owulką , w trakcie lub po. I bądź tu mądry człowieku;)