Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

monia, no nie dziwię Ci się, ja też bym szalała z radosci, sciskam Cię mocno i gratuluje serdecznie. Torcik, witaj, trafiłaś na właściwe forum, zapraszamy, razem bedzie raźniej. Napisz coś wiecej, od kiedy się staracie, czy o pierwsze dzieciatko, czy też kolejne. jeszcze raz witamy bardzo:)

cześć! @ nadal nie ma, a temperatura przed w staniem z łóżka 37,1... życzę Wam miłego dnia!

Gość izulek_2006
witamy torciku.... oriana wszystko jakby w dobrym kierunku wskazuje....a kiedy powinna byc miesiaczka?bo nie chce z moim zamolonym komputerem wertowac poprzednich stron?

izulek dziś mam 29dc, ostatnio miałam cykle 26 dniowe... tylko, że to jest mój pierwszy cykl od 5 miesięcy kiedy nie brałam clo. Pytałam na innym forum, to dziewczyny pisały, że im się wydłużył cykl i miałym nawet 34 dniowy... zresztą wczoraj robiłam test i negatywny wyszedł. Powiem szczerze, że straciłam nadzieję na ciażę w tym cyklu. Pewnie jak zwykle nic z tego nie będzie...

Witajcie . witaj na forum torciku ;-) ja mam dziś kiepski dzień byłam dziś na pogrzebie najlepszego z moich wujów szkoda człowieka miał 49 ale śmierć nie wybiera miał guza usuwanego rok temu z głowy .... i umarł ....

mam pytanie do was czy jak byłyście na pierwszej wizycie to od razu dostałyście l4 ..? czy na początku miałyście kłucia w podbrzuszu i taki ten brzuszek obolały jakby nie wiem jak to wytłumaczyć ;-)

Gość izulek_2006
hej ...mimo iz mi w sercu smutno z powodu kuzynki..to stalo sie dzis cos milego...maz kupil mi piekny samochod i dal po prostu kluczyki....jestem w szoku bo nie wiedzialam nawet ze ma cos w planach.... szkoda ze w moim sercu jest smutek ale zycie bywa okrutne....az mi glupio ze tak sie cieszylam ale... pozdrawiam was

cześć dziewczyny! u mnie @ nadal brak, tempka 37,2, testu dziś nie robię bo nie ma co chyba. Pozostaje mi poczekać jeszcze kilka dni... Już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

cześć dziewczyny! u mnie @ nadal brak, tempka 37,2, testu dziś nie robię bo nie ma co chyba. Pozostaje mi poczekać jeszcze kilka dni... Już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć...

Wiatjcie Izulek ale piękny prezent dostałaś ;-) orianana może jednak to ciąża ;-)))

Gość oriwana a nie mozesz
biec do lab. zrobić sobie betę z krwi? Wtedy już będziesz miała 100% pewności i nawet będziesz mogła określić, jeśli to ciąża, to na jakim mniej więcej jest etapie.

mam pytanie czy to normalne ze cały prawie czas mnie kłuje po lewej stronie podbrzusza ...

Gość izulek_2006
ja jestem..wyglada na ciaze...nie ma co czekac beta....

Cześć Dziewczyny:) U mnie nic ciekawego, jutro idę do gina, trochę się zakręciłam przy liczeniu dc i myślałam że idę w 15dc a to już 19 będzie wiec na wszystkie badania będzie już za późno chyba, zobaczymy. Izulek piękne auto:) Oriananana temp mówi mi wszystko - @ już nie będzie:D No i teściowie u nas byli wczoraj na obiedzie i o dziwo nie zdenerwowali mnie wcale:P Po lepszym poznaniu drugiej synowej zrozumieli że nie jestem taka zła;)

hej dziewczyny! @ nadal nie ma, więc jak do jutra nie przyjdzie to zrobię kolejny test ciążowy... chciałabym żebyście miały rację, oj baraardzo bym chciała! tylko Wy wiecie jak to jest:-)

hej dziewczyny! niestety miałam rację... temperatura wczoraj spadła a dziś z samego rana dostałam okres. Ryczeć mi się chce... życie jest niesprawiedliwe... wszystkiego mi się już odechciewa. Nie mam już siły na nic...

Orianana przykro mi bardzo:( może faktycznie cykl wydłużył się przez Clo?

Bureczku:) dziękuję:) Mam do Ciebie pytanko, właśnie wróciłam z invicty, dostałam skierowanie na badanie Inhibina B i AMH. Z tego co mi gin powiedział są to badania na ocenę rezerwy jajnikowej. Czy Ty miałaś to robione? Wyczytałam że jest to pomocne przy invitro i inseminacji i trochę się zdziwiłam że na dzień dobry mi je zleca, do tego będzie to koszt 250zł. Do tego B. ma zrobić badanie nasienia. Mam się zgłosić do niego w 10dc bo chce zobaczyć jak wygląda moja owulacja i ewentualnie zrobi mi test po stosunku, czyli będziemy przytulali się w domu wieczorem a z rana mam lecieć do niego i mi pobierze śluz żeby zobaczyć czy jest "przyjazny" Trochę boję się że zbankrutuje:P

No i zrobił mi usg i stwierdził że owulka była z lewego jajnika. Ogólnie spoko facet i bardzoooo przystojny:D

nie ma za co Marlenka :) tych badan,o ktorych piszesz,nie mialam,ale to chyba nie najgorszy pomysl,szkoda,ze tak drogie! mi nikt nigdy ich nie zlecil,a jestem troche ;) starsza od Ciebie... hm... badania na wrogosc sluzu tez nie mialam,ale na chwile obecna nie chce znow wracac do lekarzy,bo 3 cykle od nich odpoczywam i staramy sie naturalnie! powodzenia!!!

Bureczku Tobie też życzę powodzenia:) Może wpiszesz się do tabelki? Mam nadzieję że @ już nie przyjdzie i nie będę potrzebowała tych badań:P Generalnie wyczytałam że te 2 badania pozwalają ocenic zdolność jajników do owulacji i do zapłodnienia i mając te badania łatwiej jest ustalić jak jajniki będą reagowały na stymulację hormonalną. Podobno zamiast tego kiedyś robili Fsh czy cos takiego ale te moje badania są bardziej precyzyjne. A ta wrogość śluzu to okazuję się że jest bardzo ważna a niestety mało który lekarz zleca to badanie. Czytałam że jeśli ten śluz jest wrogi plemnikom to zaleca się inseminację bo kuracja na śluz jest bardzo droga. Robią ten test z śluzu płodnego. Zresztą nie rozpisuję się bo wszystko jest na necie:P

NICK .......... WIEK..... CYKL STARAŃ.... TERMIN @ ..... WOJEWÓDZTWO Gucci24..................24...........25...............19 . 08. 2010....... pom. B.P.2300.................23.......nie licze juz...27.05 .2010...warm.mazur) lolitka......................25............7..........31. 08.2010.....małopol. oriananana..............25.............12...........04 . 08. 2010..... wlkp. jutka1975................35............5.............02. 06. 2010...śląskie aga_ton...................25...........14............05.0 6.2010 .mazow. amnezja6................32.............1............10.04 .2010...dolnośląsk Brunetka................28............21............29.05 .2010.....śląśkie alutka13...................29..........4.......31.07.2010 . .. .... .mazow. Paula_27..............28..............20???........15.08.2010...........wlkp ZACIĄŻONE: NICK WIEK ..... CYKL STARAN .....POROD........MIASTO elixx ...............22............2...............19.09.2010 ................Bielsko-B aniamaja....... 29............3...............11.10.2010 ............... zach.pom marika30 ....... 32.......... 3.............. 12.10.2010.... ............pomorskie izulek_2006 .... 25 .........2 ..............25.10.2010 ................zach.pom oOomadlenaoOo.......20....?...............11.01.2011.... ..stargard basiula3 .......24... .........4...............7.01.2011.............lubuskie Loonah.......21............2..........26-02-2011......... podkarpackie ewka4127......24........3............27.02.2011.......... .zachpom różowa chmurka.......................marzec...................... monia2152..............29............ 6.............07.04 . 2011 .. wlkp.

hej laski:* gucci widac że trafiłaś na extra lekarza i wierze w to że Ci pomoże:) badania troszke drogie ale sie przyzwyczajaj bo w ciązy lekarz kosztuje hihi;) chyba że na kase chorych hehe to nie:) powodzenia:* wszystkiego naj z okazji urodzinek:* Paula testujesz juz w niedziele?? wow :) a jak sie czujesz ogolnie??:) zaciskam juz kciuki:) U mnie stara bieda maluch mnie kopie czuje sie doskonale w czwartek mam wizyte może dowiem sie co tam w brzuchu mi siedzi hihihi przez cały weekend mielismy gosci pogoda nie dopisała ale świetnie sie bawiłam:)