Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

3bitt

CHCĘ MIEĆ DZIECKO 2010

Polecane posty

o cholerka :( mam nadzieje ze nie bedzie za wysoka? Juz nie chce tak długo czekac:( jutro sie wszystko wyjasni....

brak owulacji to nic strasznego???:( Ja sie modlę zeby było dobrze...wiem ze nie chciałaś mnie straszyc,niemniej martwie sie teraz:(

Paula>bardzo mi przykro z powodu tej bliskiej Ci osoby!oby szybko wrocila do zdrowia!a Ty sie nie stresuj,przynajmniej sie staraj,choc wiem,ze i tak to pewnie niemozliwe... Gucci>kolezanka z baby'sem w szpitalu do jutra,wiec mam wolne i siedze u rodzicow,ale dzis juz spadam do meza,bo wzywa mnie z daleka ;) ciezko mi w tej pracy,bo monotonnie i dzien sie cholernie dluzy,ale na razie nie mam wyjscia,musze wytrzymac... jutka>ja sie ciesze,ze w koncu poszlas do lekarza,mam nadzieje,ze to wlasciwa osoba i szybko Ci pomoze,prolaktyna czesto podwyzszona jest przez stres,ale to oczywicie nie regula! dziewczyny pamietajcie o tym,ze problemy z zajsciem w ciaze moga lezec takze po stronie faceta!ja wciaz uwazam,ze badanie nasienia jest bardzo wazne i o wiele mniej skomplikowane niz badania kobiet... pozdrawiam

bureczku Jeszcze nie wiem czy moja prolaktyna jest podwyzszona jutro po pracy odbieram wynik..mam nadzieje ze bedzie ok..Jeśli nie od razu ide do lekarza bo kazał mi przyjść w tym wypadku.. mam nadzieje jednak ze prolaktyna ok i bede mogła zacząć brać ten duphaston.mam brać 5 dni dwa razy dziennie. Potem powinnam dostać okres.Wiesz może po jakim czasie od odstawienia ma nastapic krwawienie bo ja zapomniałam zapytac lekarza.Tez zapomniałam zapytac czy jesli by sie zdazyło ze w trakcie tych 5 dni dostane okres to nadal powinnam brac czy przerwac?

jutka niestety Ci nie pomoge,bo ja bralam dupka z innych powodow,ale wydaje mi sie,ze powinnas przestac go brac po zalecanej dawce i potem czekac az pojawi sie okres...tak tez wyczytalam wlasie w necie :)

aha a mozna zapytac bureczku w jakim celu ty stosowałaś "dupka"( świetna nazwa :) nie ma co)

Hej dziewczyny! ja juz po pracy :(, dzis strasznie sluzyl mi sie dzien. te ostatnie tygodnie w robocie heh a tak mi sie dluza ze szok. w dodatku nie spalam cala noc , przewracałam sie z boku na bok i nie moglam usnac, minela 1 ja nic, 3 ja nic, 5 ja dalej nie spie a o 6 jak mi sie zachcialo spac to juz budzik dzwonil i musialam wstac. :( coś mi sie z cera dzieje bo na plecach dekolcie i ramionach zaczynaja mi krosty wylazic znow :( paula bardzo ci wspolczuje, mam nadzieje ze wszystko dobrze sie ulozy. dziewczyny jak ja bym chciala zeby to byla ciaza ta kreseczka slabiutka ehhh, ale nie robie sobie narazie nadzieji bo to nieprawdopodobne az jest. jutro mam wizyte u gina to sie zobaczy co i jak.

Tez bym chciała zeby ta kreseczka druga oznaczała dla ciebie ciaże...bardzo mocno trzymam kciuki :)

hej laseczki:* jutka kochana nie stresuj sie najważniejsze że masz dobrego lekarza któremu zaufałas:) BP mam nadzieje że mój i twój sen sie spełni:P ja od kilku dni mam śluz bardzo gesty biały i jest go naprawde dużo a do owulacji miałam sucho to jest cos w stylu grzybica ale mnie nic nie swedzi i nie szczypie wiec infekcja raczej nie wchodzi w gre zaczeło sie to od piątku to warszawskie powietrze zle na mnie działa 3 dni bolała mnie głowa i miałam zatkane uszy:P ale dzis piekny dzien:) zaraz spadam biegać bo boczki mi sie zrobiły:P

witajcie kochane, strasznie zajechana ostatnio jestem, w pracy, w domu, działamy na dziaaleczce z mężem. trzymam mocno za Was kciuki, już nie mogę się doczekać czerwca, kiedy to dołącze do waszego grona. z jednej strony boje się po tych 4 próbach, z drugiej cieszę się. strasznie pragnę dzieciątka , każdego dnia myślę o dzieciatku , myślę jak ja dotrzymam tego czerwca, wiem ze to śmieszne, ale jest mi coraz gorzej:( w domu, w pracy, po pracy, na okrągło. ja już świruje na tym punckie, czasem to nie wiem co z sobą zrobić:( mąż mnie pociesz, przekonuje że będzie wsyztsko dobrze, a ja jak zawsze widze wszystko w ciemnych scenariuszach;(

hej ja nie spie i tak szybko nie usne:P pierwszą noc spania samej mam za soba i jestem nawet dumna z siebie bo za duzo nie schizowałam:P no ale jak zwykle sie bałam:P czasami sie zastanawiam co będzie ze mnie za matka jak ja sie boje:P sama spac w domu:P albo isc wieczorem sama:P czasami są tak smieszne sytuacje że sama sie z siebie smieje no ale co ja mam zrobic:P lolitka czerwiec juz za pasem powiem Ci szczerze jak bym miała wybór czekac ze staraniami do czerwca a pojechać na moja wymarzona podróż wogóle bym sie nie zastanawiała tylko już sie pakowała i odliczała dni ale znając siebie ja bym sie dalej starała nawet gdybym nie mogła w moim przyadku staranie sie o dziecko tez jest mało odpowiedzialne no ale skończyłam z zyciem co miałam wszystko poukładane:P teraz zyje jak wolny ptak wszystko mam gdzies i bedzie co będzie:) oby było zdrowie:) jutka lolitka przestała sie starac do czerwca bo wyjeżdza na wycieczke chyba do tunezji i ze względu na wysokie temperatury i lot samolotem przełozyłą starania nudy dzisiaj na topicu:( gucci gdzie jestes bureczek?? byłam pobiegać i sie tak zmęczyłam ze ledwo do domu doszłam ale szybko szybko bo sie ciemno robiło;P mam nadzieje że mi te boczki znikna bo powoli w spodnie sie nie dopinam

O a tak sobie nasza kolezanka wypocznie...moze cos zmajstruje na wyjedzie i bedzie super.Tego z całego serca jej zyczę :)

ja tez w to wierze i zyczę z całego serca:) dużo sie czyta o takich przypadkach pary sie starały latami a wyjechały w egzotyczna podróż i wróciły z niespodzianka:)

heheh moze basiu i u nas poczytamy????:) to co lilitka trzymamy kciukasy...ja zmykam spac jutro rano do pracy,potem odebrac badania,jak beda złe to do doktorka...BP trzymam kciuki za jutro ...moze wreszcie :) Pozdrawiam wszystkich i papa

dziękuje kochane za pocieszenie, jesteście takie dobre duszyczki. Powiem Wam ze o wieloe latwiej jest mi przez ten czas przechodzić dzięki temu forum. jesteście wspaniałe:) basiula tak to właśnie jest, Twoje podejście do sprawy uważam ż jest bardzo dobre, widzisz, nie ma nic z planowania, ukladania, trzeba się oddać temu wszystkiemu i przyjmować wszystko po kolei co los dla nas przeznaczył:) zazdroszczę Ci tego. jutka kochanie trzymam mocno za Ciebie kciuki, za wyniki, oby było wszystko dobrze:) melduj nam zaraz co u CiebieNie poddawaj się kochana:) ja mam dziś 16 dc, żadnych objawów owu, tak sobie dla pewnosci rozbię obserwację, ani śluzu, ani testy, ani temp. tzn niby skok temop z 36, 4 (poniedziałek) do 36,6 (wtorek) 36,6 (środa) ale testy owu nie wychodzą. sama nie wiem, coś mi się rozregulowało ostatnio:( ostatni cykl 32 dni, poprzednie 29, ten pewnie tez ok 32 dni

hej dziewczynki:* wstawac!!! bo ja juz kawke kończę:) i czekam na plotczki:D i jakies newsy:) lolitka nie ma czego zazdościć zycie pokazuje co innego a plany co innego w pewnym momencie człowiek sobie to uświadamia:) i zmienia tok myslenia

BP powodzenia trzymamy kciuki cały dzień zycze najlepszych wieści od gina;) Jutka oby wyniki było rewelacyjne;)

lolitka te moje cykle też są różne dzis mam 22dc nie bola mnie cycki brzuch nic a w zeszłym cyklu to kilka dni przed okresem to staniki wkładałam do zamrażarki bo tak mnie bolaly cycki że nie mogłam stanika załozyc:P miałaś już wymrażaną nadzerke??

miałam basiulka w tamtym tygodniu, zadowolona jestem że posżłam, być moze to tez był pwoód problemów z zaciążeniem? przez 10 dni bez przytulanek a po 8 tygodniach kontrola. zabieg nie należy do najprzyjemniejszych ale bezbolesny. jedyną wada są obfite upławy po zabiegu aż do dziś o nie przyjemnym zapachu. myślę że szybko to minie. no i te upławy też utrudniają mi obserwację śluzu. basiulka to moze Tobie się udało w tym cyklu. tak dawno nie było dobrych wieśći na naszym forum:( BP trzymam mocno za Ciebie kciuki, daj nam zaraz znać:) całuje was wsyztskie mocno i tęsknię za Wami, moze pomyślałybyśmy kiedyś nad jakimś spotkaniem:) hmmm, super by było:)

Cześć Laski;) Niedawno wsałam i nie mogę dojść do siebie. Mnie z koleji cycki bolą jak dotknę a momentami to same z siebie tak rwą i takie ciepłe się robią że krzyczeć mi się chce:P Wczoraj zrobiłam kolejnego testa owu i też były 2 grube krechy a dziś 2 ale druga ciut jaśniejsza. Nie mogę doczekać się już tej @ bo po niej robię kontrolę prolaktyny i do ginki idę. Lolitka sama się zdziwisz jak ten czas szybko leci, lada moment będzie czerwiec:) Dbaj o siebie żebyś była gotowa w czerwcu na dzidziusia;) Bp czekam na info:)

gucci ja tak miałam w zeszłym cyklu wsadz sobie stanik do zamrazarki na 15-20 min i załoz zobaczysz jaka ulga:) cycki miałam gorące bolały jak cholera kuły rwały brak słów ale to pomaga naprawde:) lolitka czy sie udało może nie wiem nie nakrecam sie i nie doszukuje sie objawów wczoraj nawet nie wiedziałam jaki mam dzien cyklu musiałam policzyc hehehe spałzowałam:) na całej lini ja i tak jestem przekonana że zajde w ciąże jak tylko zaczne prace:P

Basiula a jak u Ciebie poszukiwania pracy? Masz coś na oku? Zapomniałam Ci napisać że ja pracuję w dużym sklepie odzieżowym w centrum handlowym. Użeram się codziennie z wrednymi babami koło 50.

wysłałam juz miliony cv i cisza:) u nas kryzys jest wielkiiiii zobaczymy co bedzie dalej

ale praca wsród ludzi jest ciężka a w szczególności takimi co wyzej sraja niż maja

Jak ja 2 lata temu szukałam pracy to wysłałam 10 cv i na 5 odpowiedzieli, mogłam sobie powybierać a już rok temu miesiąc czasu szukałam, milion cv, kilka rozmów. Na szczęście narazie prace mam, umowa na stałe a to teraz rzadkość.