Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wylegarnia pomyslow

spelniaja sie moje male marzenia, co pomysle, to za jakis czas cap-MAM!

Polecane posty

Gość wylegarnia pomyslow

to az niewiarygodne, od jakiegos czasu tak mam.:)

Gość Bella in das green auto
Coś Ty, jakie:)? Podaj chociaż jeden przykład;)?

Gość wylegarnia pomyslow
np na swieta zwykle slucham sobie mariah carey-all i want... i pewnego dnia uswiadomilam sobie, ze w tym roku nie sluchalam i nie nastroilam sie.krotka mysl, zaraz odeszla z glowy. 2 dni pozniej na aerobiku tanczylsimy do tego super uklad, swietnie sie bawilam. a piosenka do ktorej tanczylismy byla niespodzianka instruktorki dla nas:0 jakis czas temu szukalam ciuchow na sylwestra, schodzac ze shcodow, spojrzalam w gore i zobaczylam, ze jakas kobieta m takie butyzamszowe z fredzlami, pomyslalam, ze fajnie wygladaja. ale wiedzialam, z eich nie kupie, bo pewnie drogie/zaraz minie moda/nie znajde takich/.... dzis pojechalam do sklepu i mama mi pokazuje wlasnie takie z fredzlami, za 39 zl, zbeym sobie kupila :D bylo tego wiecej, male, dobre, ale cieszy. nie pamietam teraz dokladnie.

Gość potega podświadomości
ja też tak mam.

Gość wylegarnia pomyslow
a, to samo bylo z zamszowymi rekawiczkami. wszedzie widzialam bardzo drogie itp, a w koncu za 16 zl znalazlam przypdkiem:P a i myslalam o jednej lasce i spotkalam pozniej w centrum handlowym, a studiuje w innym miescie, wiec rzadko mozemy sie spotkac. tak, to podswiadomosc.piekna sprawa.