Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madam Cebulka

chcę iść do kina na ambitny offowy film. co teraz leci takiego?

Polecane posty

w Warszawie. Bo wydaje mi się że sam BADZIEW I CHŁAM!!!! ma być nie amerykańskie a tylko taki szit w kinie. ameryka nas zalała nie ma nic dobrego na tym świecie!! nic nie ma szatan śmierć i ameryka!!!

Gość Lisette
masochistka czy snobka?!!idź na jakieś ambitne g....no i potem wymądrzaj się....

szlag mnie trafia. kreskówki i 3D same animacje sztuczne efekty specjalne 😡 albo pseudointeligentnie śmieszne i psychologiczne filmy polskie chcę obejrzeć coś co nie wisi na bilbordach w czym nie gra nikt slawny czego produkcja kosztowała mniej niż pół miliona.

Gość ktośtośtoś
"Gorzkie mleko" polecam. Np. w Kinotece jest teraz.

to o tej lasce co jej matka była ofiarą gwałtu i prześladowań? oczywiście, tylko SEKS SEKS i PRZEMOC , jedyne co oferuje nam Ameryka jak nie północna to południowa... pragnę czegoś ambitnego - rozterek dylematów rozmów, wspomnień, zagadek krajobrazów...u NORMALNYCH LUDZI a nie zboczeńców dewiantów i ich ofiar. ale dziękuję za propozycję ;) pewnie jak nic lepszego nie będzie to pójdę na to. na randkę. mój chłopak się zalamie :D

Gość esthera
nie ma w warszawie zadnego kina o bardziej ambitnym repertuarze? same multipleksy? nie wierze. przejrzyj oferte DKF-ow, rusz glowa.

Gość Canal+
Ostanio ogladałem film offowy "Jan z drzewa" Canal+ 4 razy w tyg puszcza polskie kino offowe