Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izz

Mam się spotkać z pewnym mężczyzną...

Polecane posty

Witam :) Będę wdzięczna za wszelkie porady w moim problemie. Poznałam przez portal randkowy mężczyznę w moim wieku, 30-letniego, wolnego, ja też jestem wolna, szukamy oboje trochę erotycznej pasji i uniesienia. Z założenia ma to być jednorazowa akcja, chyba że zachwycimy się sobą. Nie jestem puszczalską, nie kochałam się już rok, bo nie chcę tego robić z byle kim, a ten mężczyzna podpasował mi i z wyglądu, i z głosu, i mentalnie na 100 %... Ale trochę boję się spotkania. Pewnie uznacie mnie za naiwną i nie pomylicie się. Ale ja naprawdę STRASZNIE chcę seksu, minetki, całowania... już dłużej nie wytrzymam, a nikogo do poważnego związku nie ma na horyzoncie (marzę o małżeństwie, ale brak kandydata...) Doradźcie mi coś proszę, bo zwariuję.

Gość jesli ci tak podpasował to
nie puszczaj się ! tylko sie umow na normalną randkę !

Gość trzeba iśc
Idź na spotkanie i nie miej dylematów

Gość Izz.
Poczytałam trochę to forum i obawiam się, że wszyscy mężczyźni to uwielbiają atakować swoje partnerki puszczaniem bąków

Gość seszelka
skoro ci pasuje, to idź. Najwyżej zrezygnujesz jeśli uznasz, że to nie był dobry pomysł ;) Długo się znacie?

Gość Nicolka.....
Popros o testy na choroby weneryczne i hiv a potem baw sie ile wlezie :) Milej zabawy zycze :)

Gość seszelka
tylko nie zapomnij o gumce

OK Jasne, że sprawdzę badania na HIV i sama mam mu pokazać moje, poza tym bez gumki nie ma mowy. :) Dzięki za wsparcie, nie spodziewałam się. Umówiłabym się na normalną randkę, ale on nie chce się wiązać. A w sumie mi już się tak chce być w ramionach czułego mężczyzny, że normalnie mam chyba wściek macicy :P Myślę, że skoro kwestia zdrowia i higieny jest omówiona z nim, to naprawdę możemy zaszaleć, prawda? ;) Znamy się od 2 tygodni, gadamy przez Skype, kamerkę, ale na żywo się jeszcze nie spotkaliśmy, bo ja się ociągam i boję... :(

Seszelka czy nie masz czasem na imię Ola? Sorry ale kiedyś znałam kogoś o tym nicku...

Gość seszelka
nie mam na imię Ola :)

Gość Nie maja z czego
kobiety nie musza pokazywać badan:P bez przesady! tylko faceci!!:P

Gość seszelka
Izz i jak było?

Gość ale odkop
a c oto za bzdura z tym że kobiety nie muszą, wątpię żeby ktoś na drugiej czy trzeciej randce szastał badaniami albo je wykonywał teraz ludzie się dupczą a potem myślą ;)

Gość borżua
no i nie pisze jaki był seks :(

Gość ale odkop
pewnie teraz się seksi miast pisać na kafełe :)