Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i to są matki polki

pierdolone matki polki

Polecane posty

Gość i to są matki polki

choler super pogoda żeby iść z dzieckiem na sanki a tu co super górką ale pełno matek polek które stoją z tymi swoimi bachorami albo na miejscu gdzie jest zjazd, czyli tam gdzie się zjeżdża albo stoją albo idą z dziamiąc, a jak kurwa zwróci się uwagę to wielce obrażone i tekst to przecież dla wszystkich górka, no kurwa właśnie dla wszystkich górkach i jest miejsce gdzie się włazi pod tą górkę i jest miejsce gdzie się jeździ.

Gość czy ty na prawdę nie masz
większych problemów tylko konflikty na ośnieżonej górce? Albo jesteś dzieckiem albo taka sama z Ciebie matka Polka bo myślę ze normalnemu człowiekowi nie przeszłoby przez myśl żeby się kłócić o wyjście na sanki

Gość i to są matki polki
kurde nie o wyjście o sanki, ja bynajmniej staram się uczyć dziecko żeby nie przeszkadzało innemu dziecku, bo tak powinno być, bo jedno dziecko jest takie że nie będzie czekać aż inne wejdzie na górkę i po prostu zjedzie a drugie dziecko z kolei siedzi i czeka i tak kwitnie az następne wejdzie, ale jak o pierwsze zjedzie i zrobi krzywdę dziecku które wchodzi to wtedy jest dopiero awantura że biedaczek poturbowany, widzę że w tych czasach chowamy egoistyczne dzieci

Gość czy ty na prawdę nie masz
nie wiem nie mam takich problemów. Jak moje dzieci chodzą na sanki to jakoś ani one w nikogo nie wjechały ani nikt w nie nie wjechał. wszyscy świetnie się bawią.

Gość ale czemu zaraz
o matkach polkach ? a moze to takie debilki jak ty? a nie matki polki

Gość tonieja77777777777
jako pierdolona matka polka przyjebalabym ci teraz w ten durny pysk!!!!!!!!!

Gość gość
tonieja777 a co powiesz jak bym ja tobie jebła w ten ryj a twojego bachora w*******a do kibla.

Gość gość
ale czemu debilką to jesteś ,widać że jesteś matką polką bo p********z głupoty,co może obraziłam twojego bachora.

Gość gość
Po ośmiu latach sie kłócicie?

Gość gość
o, teraz jeszcze więcej, bo teraz dostają za pieprzenie sie i rozmnażanie 500+ to niech teraz otworzą japę od razu z placka dostaną

Gość gość
Najgorsze jest to że taka matka polka idzie z wózkiem na środku chodnika a ja jadę na rowerze ,dzwonie nawet k***a d**y nie ruszy by się przesunąć,myśli ze ma bachora to jest pękiem świata.