Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na naukę nigdy za późno

Ewa 33 to wymądrzająca się DYSLEKTYCZKA!!! mam dowód

Polecane posty

[03.01.2010] 16:50 [zgłoś do usunięcia] Ewa 33 to zalezy, jaki chcesz mieć standart, jaki masz gust, w jakim stanie jest mieszkanie, jakie masz możliwości odnoście zakupu materiałów czy organizacji ekipy remontowej (to ostatnie jest sporym problemem) "STANDART" !!!!!!!! zamiast spędzać resztki klimakterium na kafeterii zapraszam do słownika!!!!!

Aż lekko popuściłam z radości jak znalazłam tę wypowiedź!

Gość a nie mozna normalnie
a po co Ty wyszukujesz jakichs potkniec osoby ktorej nie lubisz zamiast zajac sie soba-:O Wez sie czlowieku opanuj-kazdemu zdarzaja sie bledy... aaaaa.....szkoda slow...🖐️

Gość zgadzam się że Ewa jest fajna
:-)

Gość a landrynki
glen b jestes pewien z ta adopcjia?

Gość autorko masz aż taka obsesję
na jej punkcie???:O

Gość co////
ale o co tak ogolnie chodzi o nie kapuje moglby mi to ktos wytlumaczyc?

Gość przecież to ona sama
ewa33 zaklada te tematy. robi sobie publikę bo się stara panna nudzi, nawet kot od niej uciekł

Gość przecież to ona sama
ewa33 zaklada te tematy. robi sobie publikę bo się stara panna nudzi, nawet kot od niej uciekł

Gość a landrynki
poszła na dom nad rozlewiskiem

Gość ciekawe gdzie ten dom

Gość buehehehehehehehehehehehehe
Buehehehehehheheheheh

do Ewy nic nie mam, ale jedna uwaga jak juz jestescie tacy grammar nazi;p, to w zacytowanej wypowiedzi są DWA błędy bo mówi się "odnosnie do czegos", a nie "odnosnie czegos" to znaczący błąd i polonistka powinna to wiedziec:)

Gdy chcę poczuć się ważny, robię srogą minę niczym Superniania po czym łapię przypadkowo spotkanych przechodniów na lasso i urządzam im pogadanki uświadamiające na temat utrzymania higieny zwieraczy. Rolę spikera pełni oczywiście mój odbyt.

Gość aha i achhhhh
nie mówi się "odnośnie do' :o

Kafeteria pozdrawia Ewę 33. :classic_cool:🖐️)) A autorka najwyraźniej dostała orgazmu i to z powodu jednej literki, trzeba przyznać rzadka umiejętność. :classic_cool:

Tymczasem jedyną poprawną konstrukcją jest odnośnie do czegoś, które bez szkody i uszczerbku dla treści wypowiedzi można śmiało zastępować określeniami co do czego...; w sprawie czego...; ze względu na co...; co się tyczy...,; w związku z czym... cytat z : http://obcyjezykpolski.interia.pl/?md=archive&id=57 i wystarczy sprawdzic w kazdym słowniku języka polskiego:) nie ucz matki dzieci robic;)

Gość aha i achhhhh
Brawo Myrevin 🖐️

Gość luize de votreschor
no ale ewki nikt tu prawie nie lubi nie liczac poszczegolnych jednostek :D mnie tez straszliwie dziala na uzebienie :D ciocia dobra rada psiakrew niemoralna rozpustna cipa nie majaca o niczym pojecia

też bym chciała - ot tak - dostać orgazmu od jednej literki :P

14:52 [zgłoś do usunięcia] Na naukę nigdy za późno Gdy chcę poczuć się ważny, robię srogą minę niczym Superniania po czym łapię przypadkowo spotkanych przechodniów na lasso i urządzam im pogadanki uświadamiające na temat utrzymania higieny zwieraczy. Rolę spikera pełni oczywiście mój odbyt. } :classic_cool:

Gość Blowwww;)
Ewka to jest jeszcze spoko , normalna taka niewyróżniająca się . Ale dupszoł to dopiero porażka tego forum :O

Gość luize de votreschor
ewka jest spoko????????????????????????????? buahhahhhahhahahhha poplulam monitor ze smiechu to osoba ktora powinna miec zolte papiery

Robiąc zakupy w dyskoncie spożywczym Biedronka kładę swoją głowę na wadze i wciskam przycisk z napisem BURAK

Gość aha i achhhhh
nie mam oporu na wiedzę :D W moim rejonie mówi się odnośnie czegoś, i przyznaję ci rację, ze odnosnie do jest ok, czego nie wiedziałam. Ale podtrzymuję zdanie, że jak cos jest powszechne, to znaczy że kiedyś będzie uznane za dobre. Język tez ewoluuje. :P

Gość luize de votreschor
Gdy chcę komuś dokuczyć, natężam siłę woli i zaczynam cuchnąć tak straszliwie, że nawet ołówki robią się miękkie jak plastelina

ale to wyrażenie jest niepoprawne, kapujesz? to błąd językowy. jesli w jakims srodowisku powszechne jest "poszłem", tzn, że jest lub wkrótce będzie poprawne? co za bzdury;)