Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikusekk

wymyśliłam fajną zabawę i mam bekę, ze hej!

Polecane posty

Gość psikusekk

mam 85 kont na filmwebie, kosztowało mnie to trochę czasu, bo do każdego konta musiałam założyć inną skrzynkę, zapisałam w notesie wszystkie adresy, bo nie sposób spamiętać i daję oceny buahahahahh! zawsze 1 albo 10:-D i na przykład dla takiego chłamu jak zmierzch daję 85 1-dynek:-D, albo na przykład dla jakiegoś innego filmu który wszystkich wkurza i uważają go za chłam daję 10 też 85 razy:-D tak mi sie to sposobało, ze nie skończyłam z zakładaniem kont i wciaż tworzę nowe skrzynki i konta, założyłam sobie, ze dziennie zrobię ich 5, co da mi w 10 dni kolejne 50, a w m-c nawet 150:-D nie mówię już co to będzie po roku, zawojuję filmweba tak, ze taki avatar będzie miał ocenę 3, a na przykład filmik z big brother'a 10 hahahahhaa:-D to nie koniec, te skrzynki przydadzą mi się do wszystkiego, kolejną ofiara padnie fotka.pl, jeszcze się rozkręcam, żmudne to ale opłaci się w przyszłości hehehehhhe:-D

Gość i cccooo
a jak tam NK ,przerobione

Gość psikusekk
pewnie mi się znudzi, ale na razie zabawa jest przednia, zwłaszcza, ze czasem mogę zaniżyć lub podwyższyć film o dwa anawet 3 punkty:-D a z nik się nie bawię, bo i co tam niby mogę zrobić?

Gość psikusekk
nie bajeruję, po co? na razie nie blokują, a robię tak już prawie m-c:-D wiesz jaki oni mają tam burdel? kto by się więc przejmował takim małym psikuskiem jak jak:-D a jak dobiję zmierzch do jedynki to padnę ze śmiechu!:-D

Gość powiem ... ze podoba mi sie
i ludzie z pomyslami .. choc ten troche niegrzeczny ;) ale w sumie krzywdy wielkeij nie robi

Gość Zawsze mnie
zastanawiało co to za idioci tak głosują a teraz mam odpowiedź.:)

Gość Niezłą masz
zabawę,uczysz się czy już jesteś na rencie?:)

Gość he he he ale jaja
No cóż każdy próbuje zaistnieć. Chwała Ci że anonimowo:)

Gość he he he ale jaja
Masz tysiąc na interii? Masz widzę ambicje sterować opinia publiczną:)

Gość Uff ale fux
Lepiej nie rozwijajcię tego tematu bo jak go przeczyta ten idiota glen to od jutra na większości portali każdy będzie się chwalił że je kupe. Ostrzegam. Dopóki to zabawa dla normalnych nie jest źle. Ale w tym wypadku będzie źle.:)

Gość psikusekk
ceazy bitch, jeśli to prawda kobieto to zdołowałaś mnie:-o 1000 kont, ja pierdziuuuu, jak to szybko przeliczę, to musiałabym z 6miechów tyrać przy założeniu, że pykam 5 dziennie hehe, da sie w sumie zrobić:-D mogłabym w sumie pykac po 10, ale powiedzmy sobie szczerze, ze to moja zabawa a nie praca:-D jeśli ktoś chciałby prywatę tu wcisnąć to nie ma problemu, załatwię komuś "obniżkę" lub "podwyżkę" punktacji, zaraz lecę popykac 10-tki na jakiś film z polskim bradem pittem lub edzią herbuś hahahahah:-D

Gość Olli olla
Ojej, współczuję, musisz nie mieć żadnych zainteresowan i życia towarzyskiego, skoro chce Ci się robić takie głupoty...

Gość psikusekk
olli ola zainteresowań mam od groma, dlatego też pykam tylko 5 kont dziennie a nie więcej hehe, kobitko ja żyję w myśl zasady, "nie masz czasu?znajdź sobie dodatkowe zajęcie" hahaha:-D zresztą ludzie powiedzmy sobie szczerze, to mi zajmuje 1 h dziennie no i naprawde nieźle się bawie, oczywiście dopóki się tym nie znudze crazy bitch jesteś moją idolką!!!

To moze lepiej popracuj nad napisaniem programu, który te komenty będzie dodawał za Ciebie. Będziesz miała wiecej czsau na zakładanie nowych kont:D

Gość psikusekk
oooo komarzyca thx! nie ma to jak powiew inteligencji na forumie:-D

Gość bo chce żebyś wzięła do pysia
Ojciec chrzestny ostanio spadł z pierwszego miejsca na szóste, maczałaś w tym palce? :D

Gość o bosheee
psikusekk jestes pier dolnięta idz znajdź sobie inne hobby albo jeb niej sie drzwiami w ten swoj pusty łeb jak ci sie nudzi

Gość Są tutaj
ludzie nie zbyt zdrowi psychicznie.

Gość blablabla.....................
gratulujemy ci kretynko zajebistego zycia...hehehe... jaki zal :D:D:D:D

Gość lulek...................
a wiesz ze jesteś nienormalna ?? .. wyobraź sobie że na taki Filmweb luzie wchodzą żeby obcykać jak inni ludzie oceniają film i czytają o nim czy watro go oglądnąć.. a tak poza tym to radzę się przejść do psycholohga, widać brak szkoły źle służy dobrze ze już jutro wraca bo dzieci nie mają co robić ze sobą to robią takie rzeczy :/ :/ :/

Gość juz dziala.
sluchaj psukusek a moze chcesz p[omeczyc pewnego chlopca z tych kont ? powysylac mu maile ;p?

Gość fhabikjlg
jakoś mnie to rozbawiło :D Ale chcę zobaczyć dowody, na to że masz tyle kont... Prześlij linki z jakimiś filmami z przed i po twojej ocenie

Gość AoIeUy
niepotrzeebnie zajmujesz nazwy urzytkownika cieciu.. poje.bana jesteś

Gość psikusekk
oczywiście, że nie jestem normalna to byłoby naprawdę BORING!! oczywiście nadmieniam, ze z ojcem chrzestnym nie mam nic wspólnego, bo taką mam zasadę, ze porządnych filmów nie tykam:-D lulek co się tyczy Twojego komentarza...hmmmmm...dla takich ludzi właśnie co to filmy chca OGLĄDNĄĆ a nie OBEJRZEĆ zaniżam ocenę, a dla Ciebie daję 85x0 pkt właśnie za to OGLĄDNIĘCIE. prawda jest taka, ze jeśli coś kogos zainteresuje, to nie będzie patrzył na filmweba, no chyba, ze jest golemem z gliny i robi tylko to co mu każe net:-o no sorry lulek, ale jakby mi ktoś za aliena, odyseję 2010 lub może star warsy 4,5,6 wstawił 1-dynkę na filmwebie to miałabym to głęboko w stolcowej i do kina pobiegłabym z wywieszonym ozorem, lub powiedzmy zasysałabym z torrenta jak kompenasator na stacji:-D BTW stawiam 0 również wszystkim emo i ich ŻALLLLEMMMM, proponuję strzelić sobie w łeb lub się zaćpać na śmierć za moją ocenę hahhahahahah:-D uuuuuuuuuuuuuu ŻALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL AHHHHH jak ja kocham psocić:-D!!!!!