Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikusekk

wymyśliłam fajną zabawę i mam bekę, ze hej!

Polecane posty

po forach się to już rozlazło ;) słyszałem już o tym, a teraz widzę na własne oczy :D Nie komentuję bo się aż boję komentować Cha cha cha Bo to może być zaraźliwe przy bliższej refleksji Cha cha cha

Gość Kreciczek
prawie sie posikalam ze smiechu xD opowiadasz to z taka pasja ;D nie no , spoko :)

Gość Roostoeerr
Tak trzymaj psikusex tak trzymaj yo! Gdzie ja jaja myje tam emo wodę pije.

Gość Ha ha 4 u tekilla
Super ! Lepiej tak niż jak połowa co tu krytykuje walić kapootza albo bawić się ze świeczka bo tylko na to was stać cipole by krytykować nic więcej.

no moja krytyka była miętka ;) bo i temat fantastyczny. Gorzej jak na poważnym temacie się forum zbierze i nic tylko walą w autora, zamiast cokolwiek konstruktywnego stworzyć... For example mój topic z działu "życie uczuciowe" "czy będąc kimś głębokim można być szczęśliwym?" Który zrobiłem, by trochę ciekawych ludzi znaleźć i dać trochę słońca osobom nadwrażliwym...

Gość super pomysł

Gość malaria
dno, dno i jeszcze raz dno... Beka, że hej, naprawde. Dziewczynko, Ty nie masz chyba co robić ze swoim czasem, skoro aż godzinę dziennie tracisz na coś tak prymitywnego. Kompleksy leczysz w ten sposób? Żal mi Ciebie, dziewczynko, może znajomych nie masz, że przed kompem musisz siedzieć i tworzyć fikcyjne konta, fikcyjne postacie i udzielać się na forach, żeby się pochwalić. Jesteś fikcyjna i sprzedajesz kłamstwa. Brzydzę się takimi ludźmi.

Gość Eeee przesadzasz trochę