Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marnykoleś

załuję, że ją poznałem

Polecane posty

Gość marnykoleś

poznałem, zaprosiłem na kawę, było miło , z radością zgodziła się na drugie spotkanie bardzo miłe, pozwoliła się pocałować a potem zaczęła się odsuwać, zaczęły się wymówki i na trzeciej randce od razu na wstępie powiedziała, że wrócił z zagranicy jej były i.... zależy mi na niej, jeszcze wyslalem jej sms czy moze zmieni zdanie a ona ze wszystko jest możliwe...czy to szczerze napisala nie wiem, może mnie pocieszała, chcę o nią walczyć...tylko nie wiem czy atakować od razu, może zaczekać trochę i nie być nachalnym? nie chcę, zeby sie do mnie zraziła, jak myślicie nie odzywać się jakiś czas do niej?

Gość Szukam sedna sprawy
daj se z nia spokoj....

Gość płatek śniegu na pustyni Gobi
Popieram wpis z 19:05. Poszukaj sobie wolnej, która zdecydowanie będzie chciała z Tobą być, bo ta się zwyczajnie bawi.

Gość skąd jaa to znammm
olej tą babe, jak jedną nogą tkwi w poprzednim związku to ciebie ma w dupie, ja też tak miałam - nienawidzę takiego chamstwa, traktowania drugiego człowieka jak zabawkę, uważam że ludzie powinni najpierw skończyć swój związek zanim ponownie zabiorą się za kogoś następnego!!!

Gość graza b
ale o co tu walczyc ? napila sie kawy, bylo milo ? reszte nalezy pominac milczeniem

Gość marnykoleś
ale ona nie była w związku jak ją poznałem, zresztą coś tam mówila, ze ją skrzywdzil wczesniej i wyjechał...z drugiej strony mozliwe, że nie ma zadnego bylego a po prostu nie chce mnie i to jest najgorsze:((

Gość stara zolza
tez tak mysle, jak wyzej.Atakuj ale kogos wolnego, a nie zaplatanego w jakies stare zwiazki.Ktos kto nie umie zakonczyc czegos i miota sie, to marny partner i kiepsko rokuje na przyszlosc.

Gość stara zolza
a co to jedna ona na swiecie?Cos tak sie przypial do niezdecydowanej baby?

Gość skąd jaa to znammm
słuchaj jej były ciągle jest w jej głowie, ciągle ona o nim myśli, ona jeszcze z nim tak ostatecznie nie zerwała - nawet jeśli nie widuje się z byłym przez 3 miesiące, bo nawet jeśli z nim zerwie to miną chyba minimum 2 lata zanim ona NAPRAWDĘ Z TEGO ZWIĄZKU SIĘ OTRZĄŚNIE! To przykre koleś ale dla niej będziesz jedynie pocieszycielem :O:O:O

Gość graza b
od tego na szczescie sie nie umiera :D widocznie byles za malo przekonywujacy, a kawa byla kwasna 🖐️)):D🖐️))

Gość skąd jaa to znammm
dobrze będzie jeśli Ty koleś zrobisz coś dla siebie i całkowicie urwiesz z tą babą kontakt, bo szkoda wolnych ludzi którzy się marnują dla takich emocjonalnych szumowin, tkwiących w poprzednich związkach:O:O:O

Gość marnykoleś
ale ona powiedziala ze rozstali sie 9 miesięcy temu i w ogóle o tym nie rozmawialiśmy, ale po co mi napisala, że wszystko jest możliwe? straszne bym chciał bo fizycznie i intelektualnie mój ideal ale wiem ze są inne też fajne, nie podcinam sobie żył....

Gość skąd jaa to znammm
i co z tego, że zerwali ze sobą 9 miesięcy temu, mogła Ci nakłamać.... no coż ja miałam podobnie spotkałam fajnego chłopaka który stwierdził ze zerwał ze swoja byłą rok temu a potem się okazało że oni od czasu do czasu do siebie wracają bo ten chłopak nie potrafił się z tego wyplątać i się z nią rozstać a ja byłam maskotka do zabawy:)

Gość stara zolza
jestes maruda.Panna cos wyskobala piszac, a Ty rozpatrujesz jakby to byla powiesc.Popatrz wokol i szukaj dalej.

Gość jak widać wraca do byłego...
pewnie kasę przywiózł...

Gość zapach498
moze smierdzi ci z ust