Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga kobiety

Zaszlam w ciaze po yasminelle

Polecane posty

słodko - chyba trochę nie na miejscu są takie komentarze... rozumiem, że nie masz nic merytorycznie do powiedzenia, ale takie "żarty" są po prostu płytkie

Gość 123456789....
ale jakie zarty? to bibilijnie udowodnione :D

Gość tonieja77777777777
słodko to do mnie było?? bo jak tak to dosc ciezko zajsc w ciaze samemu ze sobą:P chyba ze ty masz inne doswiadczenia;) a chodzilo mi o to ze SEKS MOZNA UPRAWIAC NA ROZNE SPOSOBY, NIEKONIECZNIE PRZEZ STOSUNEK, ale skad to mozesz wiedziec jak masz mleko pod nosem:D

Gość tonieja77777777777
słodko przeczytalam uwazniej co tam pleciesz ale i tak uwazam ze chamstwo straszne bije od ciebie. zal:(

Gość słodko
@okoani - a ty masz ogromnie dużo merytorycznie do powiedzenia - "sama chciałaś więc teraz cierp, to twoja wina" rozwleczone na trzy strony forum;S ja się w każdym razie z tobą nie zgadzam, sama chyba nie chciałabyś się dowiedzieć że twoja mama urodziła cię przypadkiem, pod presją społeczeństwa i niejako za karę bo głupia i się puszczała. no wybacz, ludzie nie powinni powstawać przypadkiem, to nie jest tak że 'kiedyś się może ułoży', może się nie ułożyć i możesz zniszczyć człowiekowi życie. (przy czym dla mnie człowiek == myśląca istota, nie niewykształcone jeszcze mięsko bez mózgu i serca)

Gość 123456789....
lol, odbiegamy chyba od tematu. a autorka chyba poszla skoczyc z kraweznika :D

Gość hkdhsda
do debilki jestescie a z ciebie zakompleksiony maly fiutek;P

Gość gratisss20
mysle ze jestes na tyle dorosla, masz prace, zarabiasz, ze jestes w stanie wychowac dziecko. Aborcja to cos strasznego, ale jeszcze moglabym rozumiec jesli zrobilaby to nastolatka za zgoda rodzicow, ale nie dorosla kobieta. Czas w sam raz na dziecko. A skoro wpuscilas faceta do lozka to licz sie z konsekwencjami. Byl dobry do lozka to niech teraz pomaga.

Gość gratisss20
poza tym to troche dziwne, jaki lekarz przepisuje 27 letniej kobiecie takie tabletki. Wiem ze przy kazdych pigulkach mozna wpasc, ale yasminelle to tabletki raczej dla mlodych dziewcząt ktore dopiero zaczynaja wspolzycie, maja niskie dawki hormonow.

Gość Chyba mama
A ja jutro mam wizytę u gina, na 99% ciąża przy braniu Yasmin (dwie kreski na teście, nudności, wrażliwe piersi, węch wyostżony, (bez rewelacji w stylu zapomniana tabl. , antybiotyk, wymioty , biegunka w trakcie brania, biorę od 2 lat)

Gość LittleObsessionn
Dziewczyny pomóżcie!!:((Bralam ostatni tydzien tabletki i w sobote w przed ostatni dzien wyzygalam tabletke. Aw niedziele normalnie wzielam nastepna.Potem mialam przerwe 7 dni. I teraz znow biore nowe tabletki od poniedzialku czy one juz normalnie chronia? Pytam bo wczoraj wspołzylam bez zabezpieczenia i sie boje:( Bardzo prosze o odpowiedz

Gość cała w chmurach
tabletki między 16 a 18 mówisz , no to przepraszam cię bardzo ale na ulotce wyraźnie pisze , że o określonej godzinie , niby te parę godzin nie robi różnicy , ale to zależy od organizmu kobiety . Nie będę Cię osądzać i ferować wyroków, ale masz problem i trzeba sobie z nim poradzić, Ja uważam , że nic nie dzieje się bez przyczyny... powodzenia

Gość LittleObsessionn
ale normalnie dostalam okres i po tym okresie normalnie w poneidzialek tak jak zawsze zaczelam nowe opakowanie.... wiec powinny chronic chyba normalnie te tabletki??

Gość xxcv
A ja chciałabym tak wpaść..mój mąż nie chce drugiego dziecka...mimo, że warunki materialne i finansowe mamy b. dobre...i kiedyś uzgodniliśmy, że będziemy mieć dwójkę dzieci...ale on woli motocykle, wypady na zloty i imprezy...ma 34 latai chyba przeżywa druga młodośc...nie wiem...a ja jestem zdesperowana...tez biorę yasminelle...dopiero od 3 miesięcy...może i mnie spotka, to co autorkę...oby...bo innego sposobu nie ma...