Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwaga kobiety

Zaszlam w ciaze po yasminelle

Polecane posty

Gość 87867679677hhh
kurcze masz 27 lat zastanów sie na spokojnie, stało się trudno, nie zarabiasz kokosów ale zawsze cos pogadaj z tym chłopakiem bo odpowiedzialnosc jest po obu stronach.Masz prawo do alimentów. Nie masz 15 ani 50 lat zeby usuwać tzn ja jestem za prawem kobiet do aborcji ale mysle ze to dobry wiek na ciąże, po zabiegu możesz miec później z tym kłopot. Chodzi o to zeby to była przemyślana decyzja, wszystkie za i przeciw musisz brac pod uwage, a nie tylko swoją obecną kondycje psychiczną. Zycze powodzenia. Pozdrawiam.

Gość xxohhd
mogę zrozumieć że jesteś w szoku. naprawdę. ale jeśli usuniesz... to sorry - najgorsze co można zrobić.

Gość tonieja77777777777
e tam 55555555 ja proponowalam i jakos nikt sie nie obrazil i obie strony byly zadowolone ;)

Gość sokojnie
po pierwsze skad wiesz ze wpadlas - zrbilas test ? czy jest wiargodny ? Dziewczyno , to sie ciesz, a nie placz. Porozmawiaj z tym Panem , nie martw sie, zakladam, ze nie jest taki bardzo zly . Moze okazac sie doskonalym ojcem Dochod , kochana sa ludzie , ktorzy zarabiaja mniej i musza dac rade, nie wiem gdzie mieszkasz , ale na pewno znajda sie ludzie z pomocna dlonia np. Rodzice. Pamietaj nie podejmuj pochopnych decyzji bo wszystko moze sie bardzo dobrze ulozyc

Gość e tam 55555555
Do tonieja77777777777 Posłuchaj , a nie boisz sie czasem ewentualnego preejakulatu na paluszkach - ale to cyba nie jest niebezpieczne ? Co ty o tym sadzisz ?

Gość xxohhd
to jest niebezpieczne :) ale wiem o co ci chodzi większość mówi że nie :)

Gość coś jest nie tak
owszem, można brać pod uwagę możliwość wpadki, ale jest ona tak mała, ze ciąża może być szokiem. i nie trujcie, że wy byście nie były zdziwione. kto z kim sypia i z jakich powodów to inna sprawa bo już się tu naczytałam opowieści "po 3 miesiącach znajomości byliśmy zaręczenie bo to moja jedyna prawdziwa miłość". ma dziewczyna swoje lata więc o co chodzi? autorko- wiem, że nie ja będę płacić i ponosić konsekwencje ale nie usuwaj ciąży. najpierw porozmawiaj z tym gościem i nie oczekuj od niego odpowiedzi tego samego dnia. facet musi to sobie przemyśleć i ułożyć bo jemu też świat się zmieni. moja kuzynka też sobie wpadła w luźnym związku. na początku zabrał ją do kliniki aborcyjnej (mieszkają za granicą) ale ona się nie zdecydowała na zabieg. po czasie przyzwyczaił się do myśli o dziecku. teraz są razem a on nie wyobraża sobie świata bez małej. zresztą nawet bez niego pewnie dasz sobie radę . powodzenia :)

Gość cafe z kafe
. . . . . . . . nie zaszlas w ciaze po yasminelle tylko po seksie :P

Ja akurat nie byłabym zdziwiona, bo po prostu biore pod uwagę, że mimo ostrożności nie da się wszystkiego przewidzieć. Natomiast jeśli ktoś liczy na 100% pewność, to może być w szoku. W obecnej sytuacji warto po prostu porozmawiać z partnerem jakie on widzi rozwiązanie sytuacji. Tak jak napisał ktoś wyżej - ludzie sobie radzą w gorsze sytuacji materialnej.

Gość tonieja77777777777
e tam 55555555 gdybym sie bala to bym tego nie robila, wystarczy uwazac, tak samo jak w analu, jeszcze cos?

Gość tonieja77777777777
e tam 555555 i nie rob ze mnie idiotki bo kazdy glupi wie ze w preejakulacie tez moga byc plemniki

Gość e tam 55555555
ja tylko pytalam , no nie obrazaj sie , nie maialm za cel cie urazic. Plemniki - moga byc - ale tylko z poprzedniego stosunku Badzmy rozsadni - to dosc bezpieczna metoda zaspokajani apotrzeb seksualnych i nie doszukujmy sie tu tez od razu wpadek

Gość tonieja77777777777
nieprawda, zwłaszcza jak w trakcie "przeciagacie", ale niewazne, nie obrazam sie o takie bzdury;) zal tylko autorki

Gość do autorki pozwole sobie..
... zadac takie pytanie... bralas tabletki a partner konczyl w tobie?bo inaczej nie wyobrazam sobie mozliwosci ciazy..

Gość e tam 55555555
do tonieja7777777777 NIe rozumiem Ciebie z tym preejakulatem - potrzebuje wyjasnien bo mnie to zaciekawilo - prosze o wyjasnienie . Przeciez preejakulat nie zawiera plemnikow - moga byc z poprzedniego stosunku - tylko prawda ? O co Ci chodzi z tym przeciagnaiem - moze masz na mysli jus etap kropelkowania , ale to tez przeciez trzeba by uciaprany paluch wlozyc gdzie trzeba - tak sadze ?

Gość tonieja77777777777
tak,o to wlasnie chodzi i nie trzeba go nigdzie sobie wsadzac, przeciez kobieta w trakcie jakiegokolwiek seksu wytwarza sluz ktory ulatwia droge plemnikom

Gość 123456789....
do autorki pozwole sobie.. ... zadac takie pytanie... bralas tabletki a partner konczyl w tobie?bo inaczej nie wyobrazam sobie mozliwosci ciazy.. no a jak inaczej?? brac tabletki i jeszcze do tego stosunek przerywany? to po cholere te tabletki wtedy?! po to bierze sie tabletki zeby byc zabezpieczonym, to nie sa jakies cukiereczki.

Gość tonieja77777777777
ogladalam kiedys taki program na discovery channel o ginekologach i tam mowili ze w preejakulacie tez oga byc plemniki,ktore moga zaplodnic rownie dobrze jak te ktore "laduja" w pochwie po stosunku

no nie powiedzialabym .. bo skoro zaszla w ciaze takim sposobem to mogla mu nei dawac sie spuszczac... jezu... a stosunek przerywany to nie jest antykoncepcja.. i na nim bym nei polegala

Gość tonieja77777777777
ale nikt tu nie radzi stosunku przerywanego, przeczytaj uwaznie

dokladnei widze.. dlatego bylabym za tym zeby brac tabletki i bedac z partnerem tak krotko nie dawac mu konczyc w sobie... wtedy nie musialaby sie martwic ze jest w ciazy

Gość e tam 55555555
do tonieja77777777777 Wiesz jak dl amnie to troche dziwne , przez palce i preejakulat zaciazyc Serio , przerywany i preejakulat rozumiem - no bo jest to wszystko w srodku dosc gleboko i nadal myle ze chodzi o plemniki w preejakulacie z poprzedniego stosunku ,albo przy przerywanym juz pojawia sie kropelkowanie :) Anie jakos tak paluchy i preejakulat nie wiem sama

Gość słodko
@okoani - abstynencja? szklanka wody zamiast? pomyśl sobie jak w takim razie czułaby się Maryja gdyby biedna przeczytała twoje nieprzemyślane słowa:> sprawa jest prosta - albo jesteś katolickim ultrasem i wychodzisz za faceta którego prawie nie znasz, albo wychowujesz sama albo usuwasz - nad czym się tu rozwodzić? no i jak ktoś tu już napisał - zaszłaś po seksie a nie po yasminelle;p

a co ma do tego Maryja? Ja napisałam to z ironią :> i chodziło o pewność nie zajścia w ciążę. I to chyba Twoje słowa były nieprzemyślane.

Gość 123456789....
a co to za roznica jak sie dlugo z kims jest? mozna z kims tworzyc udany zwiazek kilka lat i nie chciec dzieci tak samo jak autorka po tej wpadce. to o niczym nie swiadczy. po prostu miala dziewczyna pecha i tyle. ja tez biore yasminelle ale seksu nie uprawiam bo nie mam partnera. zreszta zamierzam rzucic te tabletki w kat bo i tak nie sa mi potrzebne. wczesniej bralam harmonet i mialam bardzo udane zycie seksualne BEZ STOSUNKOW PRZERYWANYCH :D

Gość tonieja77777777777
napisalam ci to sama uslyszalam wiec sobie tego nie wymyslilam, tyle

Gość hmmmmmmmmmmmm
. . . . . Jestes tu jeszcze autorko? Jesli tak to po pierwsze nie panikuj. Porozmawiaj z chlopakiem. On powinien wiedziec pierwszy. Pozniej siadzcie razem i POROZMAWIAJCiE. Poczekaj a emocje opadna, teraz sytuacja moze wydawac sie beznadziejna, ale za kilka lat mozesz dziekowac Bogu, ze stalo sie tak, a nie inaczej. Gdybym byla na Twoim miejscu, chyba nie usunelabym. Przeciez nie jestes sama na tym swiecie, chlopak MUSI wspomoc Cie finansowo, a jestem pewna, wesprze Cie rowniez duchowo. Glowa do gory, nie ma sytuacji bez wyjscia. Trzymaj sie cieplo, zycze sily i pogody ducha!!!

Gość tonieja77777777777
zreszta to bez znaczenia, kazdy zrobi i tak jak zechce, ja tez zaszlam w ciaze mimo iz sie zabezpieczalam i co?? nie uwazam zebym byla be i wcale nie zaluje:P

Gość słodko
@okoani - no bo widzisz, ona nawet nie uprawiała seksu a i tak zaszła:>