Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvmdflvmadflv

pomozcie bardzo prosze

Polecane posty

Gość fvmdflvmadflv

zaszlam w ciaze i niestety rozstslam sie z facetem a on teraz cche abym usunela dziecko co robic ? ja nie chce boje sie ze bede miec wyrzoty to mala istotka !!!

Gość fvmdflvmadflv
22 ja nie cchce usunac !!!!! to 4 tydzien bedzie !!!

Gość fvmdflvmadflv
powiedzial ze nie wroci al ja nie chce aby wracal !!!!!!!! jak mozna tak mowic ze usunie sie

Gość kimiis
Ojciec dziecka okazał się być niedojżałym gówniarzem , nic nie poradzisz.Nie jest też w stanie rozkazać Ci co masz zrobić tym bardziej , że razem nie jesteście. Jeśli nie chcesz usówać , to nie rób tego . Zmuszając siebie to takiego kroku , ucierpisz psychicznie. Jeśli sądzisz , że dasz radę wychować to dziecko , to niech ono się urodzi :) Każdy ma prawo do życia. Ale to tylko i wyłącznie Twój wybór.

Gość fvmdflvmadflv
4 lata bylam z nimon ma 24 lata

a jaką masz sytuacje materialną ? rodzice już wiedzą ,że jesteś w ciąży ?

Gość fvmdflvmadflv
rozumiecie nie bylam kurwa z nim 2 miesice a 4 lata a on tylko o sobie tak bedzie lepiej .... itd pomozcie kochane !!!! naraznie test otwierdizl ciaze i brak okresu !! a on przyjechal dizs bo gadlaam z jego bratem i mowi usun tak bedzie lepiej .. sle samotna i 22 latka

Gość fvmdflvmadflv
nikt nie wie o ciazy mysle ze ordzice pomogliby !!! moja bratowa miala 16 jak wpadla i pomogli jej i bratu

Więc odpowiedź już chyba znasz:) Nie usuwaj. Po pierwsze chcesz tego dziecka. Po drugie bierzesz odpowiedzialność za to, że teraz będziesz samotną matką. Będzie Ci ciężko, to pewne. Ale lepsze to, niż mieć do końca życia wyrzuty sumienia. Teraz nie kochacie się z ojcem dziecka, ale wtedy to nowe życie powstało z miłości- nawet jeśli była ona chwilą...

Gość fvmdflvmadflv
ciezkie to strasznie !!!!zrobie jutro bete potwierdze z krwi czy jestciaza

Gość ddddddziwnyu
nie rób tego i nie usuwaj dziecka, poradzisz sobie zobaczyz, jeste młoda i kiedyś na pewno spotkasz faceta godnego ciebie i twijego dziecka

Gość fvmdflvmadflv
wiem dziewczyny placze jak on kurwa mogl mi tak powiedziec cchce zabrac mnie do gina !! i usunac !!! ale ja nie chce usuwac naprawde juz zyje z mysla o tym ze malec jest a on pisze nie wkurwiaj mnie juz ustalilismy

Gość jak bardzo małe
to mu odpisz że Ty nic nie ustalałaś.Trzymaj się,dasz radę.

Gość fvmdflvmadflv
przyjechal do mnie ze lzami powiedizlam ze moze usune ale on nie zaragowal mowiac nie tylko sam poplakal sie jezeli facet placze to moze tez do konca nie jest pewnie

jak możesz liczyć na rodzine to sobie poradzisz... a jego olej ...

Gość gfjhelkrghwleiugwlgoiw
Po Twoich wypowiedziach widzę,że usunięcie ciąży nie wchodzi w grę, bo nie zniesiesz tego psychicznie. Także odpowiedź jest jedna:URODZIĆ! jeśli rzeczywiście ta ciąża to pewnik. Z postów wynika również, że masz dobrych rodziców. Na pewno będzie Ci ciężko samotnie wychowywać dziecko, ale nie zawsze musi tak być przecież. Jestem pewna, że ułożysz sobie jeszcze z kimś życie.Facetowi powiedz, że nie przerwiesz ciąży. Będziesz musiała to później formalnie załatwić,żeby płacił Ci alimenty i tyle. Dasz radę!Trzymam za Ciebie kciuki i życzę dużo pomyślności. Jeszcze się wszystko ułoży, zobaczysz :)