Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umówmy się że to sen

Z innej beczki ....

Polecane posty

Witam 🖐️ Jestem już z moim mężem razem ponad 10 lat. Czas mija, a dzieciątka jak nie ma ---> tak nie ma :( Naszym postanowieniem noworocznym jest "posiadanie" dziecka. Na własne chyba nie mamy szans, a chcielibyśmy dać dom i naszą miłość dziecku, które jej potrzebuje. Jak rozpocząć procedury adopcyjne ? Proszę tylko o wskazanie pierwszych kroków, które mamy uczynić i gdzie się udać. Dodam, że jesteśmy z Łodzi :) Dziękuję z góry za odpowiedzi :D

Zero odzewu z Waszej strony :( Przykre ...

chcialabym pomoc ale nieznam sie na tym temacie moze musisz poszukac najblizszy osrodek adopcyjny ? tam powinni pomoc zycze powodzenia

Gość a ja powiem
skoro masz dostęp do internetu, to wpisz w wyszukiwarkę hasło ośrodki adopcyjne w łodzi i pewnie coś tam znajdziesz.

Chciałabym zawrzeć w tym temacie jakieś miłe znajomości.

to musi byc bardzo smutne przyjąc do wiadomości że nie można miec dziecka,nie wiem czemu tak to jest ułożone ale mam nadzieję że uda wam się i sworzycie miłośc dziecku które będziecie traktowac jak biologiczne.

no tak niestety ale chamscy ludzie też mogą korzystac z kafeterii ale są też mili i wrażliwi :)

Gość a ja powiem
a, jęsli chodzi też o znajomości to ja jestem na tak pisz kobitko, jak będziesz w potrzebie

21:24 [zgłoś do usunięcia] umówmy się że to sen Chciałabym zawrzeć w tym temacie jakieś miłe znajomości. .....To oczywiście nie mój post :) Widocznie Ci "bardzo mili" nawet na moim poście znaleźli "ujście" :) dla swojej jadowitości ;p