Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miisiia

ciąża? czy to możliwe?

Polecane posty

Gość miisiia

okres dostałam 19 grudnia, trwał 4 dni. dzisiaj- 3 stycznia współżyłam z partnerem i gumka została nam w środku! partner wyjął ją delikatnie- uważa, że sperma została w środku, bo prezerwatywę chwycił za główkę... i daje i pewność, że jest dobrze, ale ja jak to każda baba boję się, o dziudziusia nie planuję... co robić? czy udać się po escapelle? czy może mi ktoś powiedzieć czy mam teraz płodne czy bezpłodne dni? Miesiączkę mam co 25-27 dni...

Gość miisiia
proszę o jakieś opinie..

Gość miisiia
dziewczyny... ?

Wg kalulatorów obliczających dni płodne/niepłodne dziś jest twój 16 dzień cyklu. Prawdopodobnie to dzień płodny. Także jest ryzyko skoro zawartość prezerwatywy wylała się do środka. Masz możliwość pójścia do ginekologa po receptę na Postinor.

Gość miisiia
już raz brałam escapelle... nie chce sobie rozlegulować cylku... partner mnie zapewnia, ale strasznie się boję..

Gość miisiia
wychodzi na to, że owulację miałam gdzieś 31 grudnia... więc chyba małe szanse na zapłodnienie, nawet jeśli zawartość wylała się do środka...

Dziewczyno po co bierzesz ciągle te bomby hormonalne? Nie łatwiej brać tabletki antykoncepcyjne, to chyba jest korzystniejsze dla organizmu.

A kalkulator to możesz sobie o d*** rozbić tak naprawdę. W tym drugim temacie wyjaśniłam Ci na czym to polega