Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ultraviolett

Jestem w paskudnej sytuacji

Polecane posty

Gość ultraviolett

Poznałam świetnego faceta,mocno między nami iskrzy i po raz pierwszy mogłabym z kimś być,ale nie mogę.Powód jest prosty:noszę łuk podniebienny i nie mogłabym sie całować.Pewnie napiszecie,że to bzdura i jak facetowi będzie zależało,to to nie będzie mu przeszkadzać.Moze by tak było gdybym z nim była przed załozeniem tego dziadostwa,ale teraz to problem,największy dla mnie :(

Jak się ma łuk podniebienny to się nie można całować???Czy po prostu chodzi o to że będziesz się czuła niekomfortowo? Nie będę ci pisała że jeśli kocha to dla niego całowanie jest nie ważne bo to nieprawda:P Ale spróbuj

Gość ultraviolett
No właśnie o to chodzi,że czułabym sie niekomfortowo,bo wydaje mi sie,że sama nie chciałabym sie całować z kimś kto ma taki łuk,to obrzydliwe.A nosić go będę jeszcze jakieś 7 m-cy,więc chyba nie mogę mu powiedzieć,że mogę z nim być,ale nie będziemy sie całować tyle czasu :O Bez sensu :(

Gość ultraviolett
A skąd wiesz,że twoim partnerkom nie przeszkadzał? :P Niestety z tego co wiem,to tylko ja noszę taki łuk,nie jest to taki typowy jak sie zazwyczaj zakłada.Jest umiejscowiony bardzo nisko nad językiem i mimo że noszę go już 2 m-ce,to nadal nie nauczyłam sie z nim normalnie funkcjonować.Strasznie utrudnia mi zycie :(

Gość też noszę podobny łuk

Gość oleoleeee
co to jest łuk podniebienny ? jak to sie nosi?

Gość oleoleeee
co to jest łuk podniebienny ? jak to sie nosi?

to taki druciany łuk idący pod podniebieniem,łączący 2 pierścienie na tylnych zębach

Gość drut idący pod podniebieniem
łączący 2 pierścienie na tylnych zębach

jednak poszło :)

Gość ultraviolett
Ktoś odświeżył :) No wiesz,głupio by mi było powiedzieć do niedawno poznanego faceta:tylko nie pchaj mi jezora,bo mam w buzi plastikową płytkę :P

Gość no tak najlepiej powidzieć
nie pchaj mi jezora,bo mam obrzydliwy łuk w buzi :P

Gość ultraviolett
Może dla kogoś z boku to nie wydaje sie duzym problemem,ale dla mnie jest niemal tragedią.Wyobrażacie to sobie?-początek znajomości,romantyczny pierwszy pocałunek....z takim czymś w ustach :O

Gość druciaka
o cholera, gdy ja się spiknęłam ze swoim też miałam płytkę na podniebieniu :D I wierz mi, ona w niczym nie przeszkadza! Nawet lodzika można zrobić, chociaż trzeba uważać ;)

Gość ultraviolett
No nie wiem,skoro ja ją czuje cały czas jęzorem,bo jest tak nisko i przeszkadza mi troche w mówieniu,to jak moze jemu nie przeszkadzać.Zresztą nawet już nie chodzi o przeszkadzanie,tylko to obrzydliwe,ciało obce u kogoś w ustach.Ja osobiscie bym się brzydziła.Czytałam na wizażu,że dziewczyna nosła hyrax 3 m-ce i przez ten czas chłopak sie z nia nie całował,nie chciał :O No ale 3 m-ce to dużo mniej niż 7.3 mogłabym przeżyć

Gość druciaka
No to chyba zależy już od faceta. A i hyrax jest większy i bardziej zbudowany. Zawsze możevce przez ten czas pozostać przy łagodnym muskaniu :)

Gość ultraviolett
Tylko czy to wystarczy?Przez tyle czasu...

Gość ultraviolett
Muszę sie Wam czymś pochwalić,a raczej podzielić sie moją radością :) Niedawno wróciłam od ortodontki i nie mogła wyjść z podziwu,jak szybko ten łuk u mnie działa,aż pokazywała to koleżance :) To oznacza,że prawdopodobnie będę miała go szybciej zdejmowany,może nawet już niedługo :) Bardzo sie cieszę