Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oranjeee

Kolczyk w sutku

Polecane posty

Gość oranjeee

Jak to widzicie, ciekawe czy brzydkie ?

Gość oranjeee
zadnych opinii ?

Gość picka
śliczne żeby sprawdzić czy twojemu chłopakowi się spodoba możesz najpierw zaprezentować się z ozdoba zaciskową na sutku. Są takie mocowane na klipsy i są na zaciskowe opaski lub obrączki nakładane na sutek. Można też ozdoby na sutkach połączyć łańcuszkiem i robić różne zabawy.

Gość student dietetyki
przekłuj sobie łechtaczkę - lepsze orgazmy i doznania w seksie oralnym!

Gość Radio-Maryja
jak możesz o takim czymś pisać to grzech

Gość Jorg z Rudy Sląskiej
Ja mam kolczyk w prąciu jak go jakiejś wsadzę to wyje z rokoszy, i to bez znaczenia gdzie czy w cipkę czy w odbyt.

Gość picka
można nie lubić, ale to taki pikantny detal, ostatnio dosyć popularny. Bardzo fajne i efektowne są kółeczka ściskające sutki. Bardzo ładnie (jak się to lubi) zaznaczają sutki przez ubranie. Mam takie z doczepionymi maleńkimi dzwoneczkami. Mam też jakby strój z łańcuszków łączącymi piersi i dalej przez kolczyk w pępku do zaczepu na korku analnym, ma kuleczki drażniące przy każdym ruchu piersi i łechtaczkę.

Gość oranjeee
Picka, ja już mam jeden. Mi się podoba , mojemu lubemu też mam nadzieję ,ze szczerze ;] zastanawiam sie jak reszta uwaza .poniewaz moze i jestem w bledzie , ale w Polsce wszystkie "odejscia" zle sa odbierane. Stąd to pytanie do Was.

Gość Pl0tkara
ja mam ponad miesiąc. Robiłam w najlepszym studiu w Warszawie. Dzisiaj nie wyobrażam sobie go nie mieć :) Mi się podoba i innym tesh wiec polecam

Gość maryh
ja sie wlasnie zastanawiam nad kolczykiem w sutku. moj problem polega tylko na tym ze chce miec w jednym i nie wiem w ktorym. jak kazda kobieta jedna piers mam wieksza wiec zastanawiam sie czy kolczyk powiekszy czy optycznie zmniejszy piers ? tak zeby jeszcze bardziej nie zaznaczyc roznicy, tylko ja zakamuflowac. jak myslicie ?

Gość xxxemka
posiadam w jednym, w decyzji pomogla mi wyliczanka;D

Gość xxxemka
nie ma roznicy w rozmiarze, tyle tylko ze sut sterczy wiec zrob w mniejszym jak wyliczac nie chcesz.

Gość Doktor Drejfus
xemka, pokazuj kolczyka

Gość xxxemka
a Ty juz tu;D

Gość maryh
hm moze poprostu zrobie w obu :P

Gość xxxemka
akurat to ma sens;) zastanawiam sie nad 2wiec czemu nie na raz

spotykałam się kiedyś z facetem, który pod wrażeniem mojego kolczyka w języku przekuł sobie sutek.. Całkiem to było seksowne :D

maryah "jak kazda kobieta jedna piers mam wieksza " Chyba wujek google cie wprowadził w błąd , ja mam piersi identyczne, i nie jestem facetem :classic_cool:.

ja jak bylem maly, to mialem kolczyk prawie wszedzie. Najpierw go mialem w buzi, pozniej w przelyku, potem w jelicie, na chwike w duupie, a potem w nocniku :-)

Gość maryh
laura - roznice sa rozne, czasem niedostrzegalne ale jest niemozliwe zebys obie piersi miala identyczne, mozesz conajwyzej niedostrzegac roznicy. to tak samo ze niemozliwe jest miec obie plowy twarzy identyczne. taka jest prawda, czlowiek jest okrutnie niesymetrycznym tworem. mowi Ci to studentka seksuologii, to nie wujek google mi to powiedzial.

Ja wiem o tym że nasza np twarz nie jest symetryczna. Nie o to chodzi, ale naprawde nie jest tak że kazda kobieta ma inną wielkoścpiersi.

Gość maryh
ma, poprostu roznica moze byc niedostrzegalna, zreszta nie wazne, nie o tym jest ten temat. ja wlasnie uswiadomilam sobie ze prze nastepne pol roku nie bede mogla sobie zrobic tego kolczyka bo mam regularnie (co 3 miesiace) tomografie do ktorej musze zdejmowac tego typu ozdoby. musze wiec poczekac na dluzsza przerwe w badaniach zeby kolczyk zdarzyl sie zagoic