Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fantazja jest od tego

fantazja o koledze ojca

Polecane posty

Masakra! Ale czasem kiedy zaczynam fantazjować, najlatwiej mi sie podniecić kiedy mysle o znajomym mojego ojca!!! Wcale nie jest przystojny! jest przynajmniej 20lat ode mnie starszy...ale jest tez dosc swobodny w wypowiedziach o podtekstach seksualnych- zeby nie powiedziec zboczony!! pierwsze nowinki o seksie odkrywalam jako dziecko podsluchując jego zberezne zarty na imprezach!!! Jestem juz dojrzałą i ustatkowaną kobietą na poziomie... i niewiem co jest najgorsze... to ze to kolega ojca, ze jest starym zboczeńcem, takim cholernym prymitywem, czy to ze przy fantazjach o nim najszybciej dochodzę...

tak jak myslalam... jestem zboczona!

Gość no cóż tak bywa
ale nie przejmuj się nie tylko ty jesteś zboczona :)

inni ludzie tez mają fantazje których się wstydzą?? i o których można napisać tylko na Kafe spod pomarańczowego nicka???:)

Gość no cóż tak bywa
na pewno :) tutaj takie rzeczy można przeczytać, że twoja fantazja to nic, tak więc nie ma co się przejmować...miłego fantazjowania :)

az strach pomyslec co mój facet by pomyslal gdyby o tym wiedzial.. nie dosc ze nie on jest gwiazda moich fantazji to jeszcze wyparł go koleś po 50tce... ała!!!!

Gość no cóż tak bywa
pomyśl o kim on może fantazjować, albo lepiej o tym nie myśl :D czasem lepiej nie wiedzieć...fantazja jest nie groźna dopóki pozostaje fantazją, to że o czymś fantazjujemy nie znaczy wcale że naprawdę chcemy to przeżyć, np niektóre kobiety fantazjują o tym że są gwałcone, ale nie znaczy to że chciałyby żeby im się to przytrafiło....

no tak.. masz racje Szczegolnie ze w fantazjach pozostaje on super kochankiem a w rzeczywistosci mógłby się okazać "smutny korniszonek"...;]

Gość no cóż tak bywa
no dokładnie :) ale w końcu fantazja jest od tego aby zwykłych ludzi zmieniać w niezwykle uzdolnionych kochanków bez konieczności sprawdzania każdego z nich :) co "wyfantazjujesz" to twoje :D

ale to bardzo dziwne ze akurat ON! ciekawa jestem dlaczego to tak dziala...

Gość no cóż tak bywa
pewnie dlatego że " jest tez dość swobodny w wypowiedziach o podtekstach seksualnych- żeby nie powiedzieć zboczony!" - bo mówi otwarcie o seksie i nie pozostawiając Ci wątpliwości co myśli :D

Gość nadrozmiarowy korniszon
Wiecie laski dlaczego to tak działa/sama w sumie odpowiedziała/wdrukowanie w psychike tak to sie nazywa w okresie dzieciństwa/stąd sie potem biora różne dziwwactwa seksualne w dorosłym zyciu/ktoś chodzi w damskich ciuchach bo go mama tak ubierała/ktoś lubi grube bo jego ukochana ciocia przynosząca prezenty była przy tuszy itp ide spać Dobranoc:)