judenfrei staat 4 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Ok, po części masz racje, więc ten klimat bardziej Ci raczej nie inaczej przypasuje, a jak nie to słuchaj swojej muzyki o kurrwa, nawet nie wiedziałem że slipknot takie rzeczy pedalskie robił w 2016. przestaję słuchać, dzięki że ich przyciąłeś, bo sam bym się po nich akurat tego nie spodziewał. widać nigdy za mało $$$ od lewego żydostwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 713 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, judenfrei staat napisał: o kurrwa, nawet nie wiedziałem że slipknot takie rzeczy pedalskie robił w 2016. przestaję słuchać, dzięki że ich przyciąłeś, bo sam bym się po nich akurat tego nie spodziewał. widać nigdy za mało $$$ od lewego żydostwa. Sam widzisz, dlatego warto się powtarzać w innym klimacie zawsze działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 713 Napisano 2 godziny temu Bloker Magda, więc bądźmy wiecznie młodzi nie tylko ciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judenfrei staat 4 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach