Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicjade

powiększanie piersi

Polecane posty

a myślałyście kiedyś o tym, żeby powiększyć piersi metodą macrolane, bo mnie taka opcja najbardziej by odpowiadała, jeśli miałabym sobie powiększyć piersi. Co prawda za pomocą tej metody można powiększyć piersi tylko o rozmiar, ale mnie więcej nie trzeba do szczęścia w joyu czytałam o takim powiększaniu piersi i dość mnie to zainteresowało. A może któraś z was już poddała się takiemu zabiegowi i podzieli się ze mną doświadczeniami??

W Joy'u pisali chyba o tej klinice iq medica, prawda? Przyznam szczerze, że podoba mi się opcja powiększenia piersi poprzez wstrzyknięcie do nich preparatu żelowego z kwasem hialuronowym. Jednak dla wielu kobiet może okazać się to niewystarczające właśnie przez okres utrzymywania się efektów. A jest to dosyć drogie.

to już silikony wydają się bezpieczniejsze, brrr wstrzykiwać coś bezpośrednio do piersi??? crazy!!

oh, dawno nie pisalam.. trochę byłam zmęczona tym odpoczywaniem po operacji:) ale mówię wam, super już się czuję i cieszę się że mogę przygotować smakołyki na święta.. Jeżeli chodzi o moje nowe zdobycze - SĄ SUPER!

Gość domzalm1
Slicznotka1, napisz prosze jaki rozmiar wyszedl z 450-ki bo ja sie bardzo wacham pomiedzy 375 a 400... boje sie, ze wyjda wielkie i nieladne. Planuje zabieg ( u dr Niemkiewicza notabene) w czerwcu i nie moge sie zdecydowac... Jak sie czujesz w rok "po"???

Gość ewa_975
3 miesiące temu powiekszyłam sobie biust jestem z niego bardzo zadowolona tutaj daje fotke w biustonoszu przed operacja i po operacji dla porownania http://tinylink.pl/fotka.jpg

Gość elka.23
ja sie niestety zastanawiam nad operacja...niestety bo nie akceptuje swoich piersi