Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awawa

Co polecacie na nawilżenie skóry...

Polecane posty

Gość awawa

Uwielbiam kąpiele różne żele pod prysznic ale ostatnio zauważyłam że moja skóra w niektórych miejscach zrobiła się sucha a że balsamów nie lubię bo wszystko się od nich kleji szczególnie na zgięciach to może wy znacie jakiś kosmetyk najlepiej pod prysznic albo olejek do kąpieli który nawilża skórę do chociaż takiego stopnia aby nie trzeba już było balsamu...

Gość gość
Najlepszym sposobem na nawilżenie skóry jest wizyta w profesjonalnym gabinecie kosmetycznym. Ja chodzę na zabieg głębokiego nawilżania do Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i zawsze jestem zadowolona z efektu. Na pewno kosmetyki nie dałyby radę wniknąć tak głęboko.

Gość Kinga

Mi głębokie nawilżenie skórze przyniósł zabieg hydra booster. Bardzo mi to nawilżyło i odżywiło skóre. Dobrze jest sobie taki zabieg zrobićna lato zwłaszcza gdy silne słonce bardzo wysusza naszą skórę. Mogę polecić miejsce gdzie robiłam taki zabieg MTT Estetica w Krakowie https://www.mttestetica.pl/

Gość Ninka

Jeśli chodzi o nawilżenie stóp to mogę polecić skarpetki nawilżające Sholla z olejkiem makadamia, kupiłam w drogerii, użyłam i stopy jak od kosmetyczki, a wyszło dużo taniej. 

Ja mogę polecić żel aloesowy. Głęboko nawilża i koi skórę. Szczególnie polecam ten, który można dostać w drogerii Hebe, firma Holika Holika.

Gość Alina

www.lenartowiczclinic.pl

Bardzo lubie jak moja sóra est wybalamowana, mięciutka i nawilżone. Dbam równiez żeby skóra stóp była gładka, bez pękających pięt. Używam skarpetek Scholl z nawilżającymi olejkami. Stopy sa zadbane, mega nawilżone i świetnie wyglądają.

Gość Hanna

Koniecznie mocno nawilżające kremy i balsamy, które dobrze się wchłaniają i zostawiają skórę miękką i nawilżoną na długo. Do twarzy polecam krem Relipidum od Avy, który nawilża, zapobiega utracie wody i poprawia wygląd skóry.

Gość Hanna

Dla mnie najlepsze jest serum różane do cery wrażliwej Rose Care Bielendy. Do tej pory ciężko było mi znaleźć produkt, który nie powodowałby podrażnień na mojej cerze, a jednocześnie nawilżałby ją i odżywiał. Rose Care to mój strzał w 10!