Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Calinusia Delfina

On chce pieścić moją pupę.

Polecane posty

Gość Calinusia Delfina

Mój facet bardzo chce się dobrać do mojego tyłeczka. Od paru miesięcy mówi mi o analu. Na początku się zgodziłam. Zawsze to jakieś nowe doświadczenie i postanowiłam , że włoży mi wibrator. Kupiliśmy lubrykant. Podniecił mnie nasmarował wibrator, ja sobie pupę , wkłada i PRAWIE PADŁAM Z BÓLU! Próbowaliśmy kilka razy, a za którymś z bólu się poryczałam. Nie wiem co jest mam jakieś mega ciasne zwieracze czy co? Postanowiliśmy więc, że spróbujemy od paluszka i on tak krąży wokól mojej pupy i krąży ale ja się spinam i nie chcę by wsadził. Powód jest taki, że w pupie miałam włosy i zawsze je depiluję, ale boję się , że wyczuje jak odrastają i jeszcze pomyśli, że jestem jakaś dziwna i się zniechęci! Poza tym boję się, że ten palec będzie mu śmierdział! Jeszcze inna sprawa jest taka, że on chce lizać mi pupę. NA to już mam mega ochotę- nigdy tego nie miałam , a jest to jedna z moich fantazji. Ale znowu myślę o moich odrastających włoskach... Ech, a Czy Wasi faceci też chcą wam lizać pupy? Jak się czujecie podczas tego? A może Wy faceci się wypowiecie czy i dlaczego lubicie lub nie to robić?

Gość pappi
jezu z tymi wlosami to masakra!! zawsze sie boje ze niedokladnie usuniete.. co do facetow i ich jazd na tylki, to moj uwielbia rozsuwac posladki i dmuchac delikatnie powietrzem. mowi ze to boskie kiedy zaciskaja sie mi wtedy zwieracze... i wiem ze zboczencowi chodzi anal po glowie... ale ja jestem zdania ze mój odbyt pozostanie dziewiczy do smierci..

Gość Calinusia Delfina
A dajesz mu, żeby Ci polizał? Albo pojeździł palcem, nie wsadzając do środka?

Gość pappi
czasami tak, ale przyznam ze bardzo mnie to krępuje... mimo ze jest bardzo przyjemne, nie umiem sie do konca wyluzowac, a jego ewidentniue ciągnie w te okolice....

Gość Calinusia Delfina
no to mój ma dokładnie to samo- zawsze błądzi tam palcami i nawet jak się wyrywam to za chwilę i tak tam zjeżdża... Muszę się przełamać, ale najbardziej boję się momentu jak poczuje odrastające włoski :/ Poczuję sie chyba fatalnie jak mi o tym powie ..

Gość pappi
ja sie tam depiluje kremem... wloski odrastaja ciensze i wolniej... wosku za nic na swiecie nie wytrzymam.. spróbuj moze tego samego dnia co depilacja... ja sie nie dam rady przelamac chyba z tym paluszkiem nawet...odrzuca mnie i juz

Gość ale bzdurra
Calinusia mam dla Ciebie rade odnosnie tych wloskow- usun je depilatorem bedziesz miala spokoj na dlugo. ja tak robie i jestem tam gladziutka wiele dni. wbrew pozorom to wcale tak b. nie boli- za drugim razem bylo juz o wiele lepiej a teraz depilacja jest jak masaz dla mnie :) o wiele gorzej boli depilowanie pachwin i okolic cipki- to dla twardzielek (takich jak ja ;) ) poza tym facet wie do czego sluzy tylek, wie co sie z tym wszystkim wiaze. lizanie tych okolic jest naprawde b. fajne, wymyjcie sie dokladnie, wezcie do lozka cos smacznego (nutella akurat moze sie zle kojarzyc ;) ) ale co tam wasz facet lubi np. jakis sos owocowy, polejcie sobie rowek, i niech on zlizuje, gwarantuje ze doznania beda dla niego ekstra a i wy sie troche wyluzujecie powodzenia! :)

Gość Anq25
To jest z lekka chore...

Gość misiek31
witam mam 31 lat moja dziewczyna 27 i powiem tak kobiety nie bojcie sie z propozycjami dla swych chlopakow odkrywajcie swoje cialo fantazje erotyczne niech was poniosa poddajcie sie im ale tez wymagajcie i niech oni tez tak robia nie bojcie sie i w miare wymagan przygotujcie depilacja itp ja tak robie a partnezy beda zadowoleni i wasze zycie erotyczne bedzie mazeniem innych a takim czyms jak wlosy to ja sie nie przejmuje chociaz nie powiem wole golo a anq 25 i inne kobiety jeszcze duzo wam brakuje i nie doswiadczacie przyjemnosci jakich inni doswiadczaja ale przyjdzie czas co sie z tym zmiezycie i beda pytania stres i wstyd

Gość gość hermiona
. sex to zabawa!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
"ale ja jestem zdania ze mój o***t pozostanie dziewiczy do smierci.." a co ty w ogóle masz do dyskusji w malzenstwie, facet cie wezmie i masz mu dac bo inaczej wez rozwód , święte prawo faceta