Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ifuwannabewidme

kolczyk w nosie ważne !!

Polecane posty

mam kolczyka w nosie od 2009 roku . w środę go wyjęłam bo poszłam do szpitala i potem nie mogłam go włożyć , jest w kształcie litery L , ale nie chce mi przejść a dziura jest bo przebiłam błonę igła , a kolczyk mi się wbija w środek nosa zamiast wejść tam gdzie trzeba , i się zastanawiam ile kosmetyczka wzięła by za wsadzenie kolczyka ? alb jak sama mam go włożyć ? albo na kilka dni włożyć ten z kulką? Pilne!!!!!!!!!!!!

Kolczyki w nosie to chujnia,całe szczęście,że nie wchodzi.

Gość 76iyiufdjihyih
max 15 zl

nie wkładaj z kulką, broń boże. i chyba trzeba będzie drugi raz przekłuć. szybko zarasta.

Gość 76iyiufdjihyih
a czego z kulka nie? wiecie ze ja wlozylam z kulka i nie moge wyjac;] sama teraz nie wiem co z tym zrobic mam

właśnie dlatego, że potem nie można wyjąć. trzeba wyrwać, ale podrażnisz kanał i będzie bolało :O

Gość 76iyiufdjihyih
no co Ty!! jak to wyrwac? niema takiej opcji..;] musze znalezc inny sposob. narazie mi on nie przeszkadza. ale juz nieraz myslalam jak go wywalic

no a jak go zamierzasz wyjąć? możesz spróbować oderwać górę i wyjąć od środka.. dasz radę? innej opcji nie ma. dziurka jest mniejsza niż kulka, bo zarosła. współczuję..🌼

Gość 76iyiufdjihyih
musi byc. sprobuje jakas przeciac na zewnatrz a z nosa sam wyleci, przeciez nie wyrwe go na chama